Arama sonuçlarınız

1. ercanaslan

Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Bal kopugu iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

2. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Tesekkurler. Umarim istedigim gibi olur iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  3. ercanaslan

Ynt: Cj'min Yeni Cicileri Geldi Amerikadan Tesekkurler . Komple renk degistiriyorum :) iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4. ercanaslan

tabi aracım boyada olduğu için bi süre takamayacağım :D
  5. ercanaslan

10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Hayirli olsun iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

6. ercanaslan

Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Kimse yazmiycak anlasilan. :) İlk arac bestop tente olsaydi iyiydi tente cok dandik duruyor. Disk fren varmiymis. Cok 1978 var ama difranaiyel sanziman degismis . Bir cj ustasi ile bakilmali. İkinci zaten sifir sifir sifir dlye parcalari tanitirken kaybettl benim icin. Hadi hardtop lastik halı...

7. ercanaslan

10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Tuzla üretiminede bir ara 1013 adı verilerek kopya şanzıman ve ford motor ile bir üsre tuzla fabrikalarında tuzla 1013 olarak üretilmiş. Benim bahsettiğim araç ise 1952 model ve willys cj7 olduğunu idda...
  8. ercanaslan

Cj Arka 2 Li Koltuk Elinde Olan Varmı?

Ynt: Cj Arka 2 Li Koltuk Elinde Olan Varmı? Saolasın yinede ilgilenmen yeter. Bestop koltuk alıcam biraz bütçe ayarlayıp artık bulamazsam napalım
  9. ercanaslan

Ynt: Cj Arka 2 Li Koltuk Elinde Olan Varmı? Çıkmadı dimi bişey sanayiden

10. ercanaslan

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Aynen öyle abi. Mesela willys cj7 gördüm geçen :))). Arkadaş aracım willys cj7 diye geçer yazmış :)

11. ercanaslan

Ynt: 10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim... Tabi abi motor değişmiş olma ihtimalide yüksek oluyor bu ihtimalde var :)
  12. ercanaslan

Ynt: Cj Arka 2 Li Koltuk Elinde Olan Varmı? Yok muayne için değil abi benim koltuklar yüksekte kaldıya roll bara göre kafayı vuruyolar :) ondan. Çamurluk üstünde sağda solda birer tekli var bende biliyosun abi.

13. ercanaslan

Ynt: Cj Arka 2 Li Koltuk Elinde Olan Varmı? Abi süpersin :)
  14. ercanaslan

Ynt: Cj Arka 2 Li Koltuk Elinde Olan Varmı? :( işe geldim tüh evdeyken ölçerdim
  15. ercanaslan

Ynt: Cj Arka 2 Li Koltuk Elinde Olan Varmı? Yani yapısına bağlı sırlığı kısa olucak ve eni iki çamurluk arasına sığacak

16. ercanaslan

Cj arka 2 li koltuk elinde olan varmı?
  17. ercanaslan

Alınık Cj Arka Koltuk

Cj arka 2 li koltuk elinde olan varmı?
  18. ercanaslan

Tavan Sepeti Port Bagaj Jeep Toyota Suzuki Honda

Ynt: Tavan Sepeti Port Bagaj Jeep Toyota Suzuki Honda Telefon alabilirmiyim. Birde yer neresi?

19. ercanaslan

Hatıra Fotoğrafı :)

Ynt: Hatıra Fotoğrafı :) Hahhahha :)
  20. ercanaslan

Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler?

Ynt: Cj de direksiyon sistemini güçlendirip konforu arttırmak için önerileriniz neler? :) ya bulamadınmı kayseride düzgün usta

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri