Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GSerdar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,154

GSerdar

Yeni Üye
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Yer
İstanbul
Herkese Selam,

Başlıktan da anlaşılacağı gibi bir cj-5 satın almak istiyorum. Uzun zamandır sahibi olmak istediğim bu araç için sonunda belirli bir vakit ve nakit ayırabileceğimi düşünüyorum. Yaz başından beri ilgili konularda forumu takip ediyorum ve forumdaki bilgileri okudum. Yaşım 32, almayı düşündüğüm aracı ikinci araç olarak kullanacağım ve ağırlıklı olarak hafta sonu yapacağım gezilerimde kullanmak istiyorum. Aracı alıp toplamak yerine hazır toplanmış, temiz ve güvenilir bir araç arıyorum. Yaklaşık 2 aydır belirli sitelerden takip etmekte olduğum 2 araç var.

1) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-amerikan-cj5-173034557/detay

2) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-emsalsiz-temiz-garaj-araci-149867024/detay

(Kendileriyle görüştükten sonra fiyat konusunda anlaşabileceğimi düşünüyorum)

Hem bu araçlar hakkında değerli görüşlerinizi ve bilginizi, tavsiye edebileceğiniz başka araçlar da var ise yardımcı olmanızı rica ederim lütfen.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.
 

Etiketler
Kimse yazmiycak anlasilan. :smiley:
İlk arac bestop tente olsaydi iyiydi tente cok dandik duruyor. Disk fren varmiymis. Cok 1978 var ama difranaiyel sanziman degismis . Bir cj ustasi ile bakilmali.

İkinci zaten sifir sifir sifir dlye parcalari tanitirken kaybettl benim icin. Hadi hardtop lastik halı anladikta, sifir difransiyel sifir sanziman ne oluyor :smiley:
Dosemecisi iyiymis ama koltuklari iyi yapmis :smiley:


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Abi vereceğin para az değil. Bence iyi bakılmalı. Her iki araba kromla felan süslenmiş. Dikkatlice baktırmak lazım. Motor, şanzıman, differansiyellere bakılmalı. Tipi, modeli belliyse yazman iyi olur. Bence telefonla konuş. Sana şanzıman ve motor hakkında , diff'ler hakkında bilgi versin. Aldığın bilgileri bizimle paylaşırsan aracın ne kadar orjinal olduğu hakkında , bizce değip değmeyeceğim yorum yapabiliriz.
 

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Sadece bir-iki resme göz attım,fakat açıklamalar dahil hiç okumadım.
İkinci ilandaki mavi olanın kaporta tamamen elde yapılmış.
 

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

hangi aracı alırsan al resimle karar verme mutlaka aracı yakından gör incele cj gibi araçlarda ise mutlaka yanında anlayan birisi olsun teknik özelliklerini senesine göre olması gerekenleri bilsin ve imkan varsa aracıda kullan naçizane fikrim bu
 



Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

birde böyle başlık açtıktan sonra arada bakarsan dahada faydalı olur misal 1 haftadır bakmamışsın bile :smiley:
 

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

unal' Alıntı:
birde böyle başlık açtıktan sonra arada bakarsan dahada faydalı olur misal 1 haftadır bakmamışsın bile :smiley:

Kendi kendimize gelin güvey olduk :smiley:) haha :smiley:)
 


Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Ilk linkteki aracin sahibiyle konustum tum parcalarin orjinal oldugunu soyledi.Hatta orjinalligini korumak icin frenlerini bile tekrar kampana olarak yenilemis.Ben de bu aracla ilgileniyorum fakat cok bilgili degilim.Istanbul disinda yasiyorum ve araci gormeye istanbula gidecegim.Istanbulda araca benimle birlikte bakacak veya tanidik ustasi olan birileri cikarsa cok memnun olurum.
 




Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Orjinalinde kampana oldugunu soyledi :smiley: dedigim gibi bilgili degilim ama hevesliyim
 

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Yani millet 2 disk yaptirmak icin 1000 - 1500 tl para harciyorki arkadas olan diskleri sokup kampanaya donmus mantiksiz geldi bana
 

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Birde ilk ilanin yayin suresi dolmus 1979 ve ustu ise zsten orjinalde disk firen olmali (sonradan uyfurma toplanmadiysa)
 

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-pesinatsiz-tamamina-kredili-off-road-keyfi-170520881/detay 1978 model oldugu icin orjinalinde kampana var dedi ve yenilerken disk yerine tekrar kampana tercih ettigini soyledi. ben bu araci istanbulda kime gosterebilirim guvenebilecegimiz birisi mutlaka vardir fakat ben daha yeniyim, foruma da hakim degilim
 

Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

tamam yakın sayılır geldiğinde müsaitsem bende gelir senle bu araca bakarım söz vermiyorum ama dediğim gibi gelir bakarım müsait olursam :smiley:)
 



Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

abi az uz para değil. Mutlaka baktır.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Mesajlar
1,523,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst