Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GSerdar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,160
Ynt: Jeep Cj5 Satın Almak İstiyorum

Biraz bekledim acele etmedim ve şu an aynı Cj 21500 e tekrar ilana girdi.Bu da pazarlık için elimi güçlendiriyor.Sanırım önümüzdeki hafta içi araca bakmak için istanbula gideceğim.Ben orijinal bi araba almak istiyorum ve tekrar satmak gibi bir niyetim yok.Şu an vw amarok kullanıyorum ve alacağım aracı araziye sokmayacağım.Açıkçası orijinal olmayan mesela şahinden sökme kapı kolu olan ve masrafsız bi araçtansa ,orijinal olup biraz bakım isteyen bir aracı tercih etmek istiyorum . LPG siz bir araç bulmak neredeyse imkansız ama LPG li de olsa 8 ay Kıbrıs'ta benzinle kullanacağım için çok sorun etmiyorum LPG li olmasını.Umarım sahibinin söylediği gibi orijinal bir araçtır...Bu konuda da Ünal bey uygun olursa yardımcı olacak sanırım.Olamasa bile yine de teşekkür ederim şimdiden.

Etiketler

Merhabalar,

Uzun süredir yurt dışındaydım. Geçtiğimiz hafta sonu döndüm.Öncelikle herkese gösterdiği ilgi ve nezaket için çok teşekkür ederim. CJ5 arayışım halen sürüyor artık döndüm ve bu hafta sonu İstanbul / Küçükçekmece de 1 tane daha göreceğim. İlgi gösterdiğiniz Jeep'e Maslak Dayı Jepp Garage'ın sahibi Abdurrahman Bey ile beraber baktık. Araç çok kötü bir kondisyonda olduğu ve birçok parçasının orjinal olmadığı görüşüyle herhangi bir fiyat teklifi bie vermedik.

Bilgilerinize lütfen.

Abi hoşgeldin sefalar getirdin .

Lakin öyle bir cevap yazmışsın ki sanki biz arabayı sana göstermişiz al diye. Bizim ilgi gösterdiğimiz bir araç felan yok yanlış anlama bizi. En azından kendi adıma konuşayım. Sen sordun ben cevapladım.

Saygılarımla
İsrafil Önal

izrafeel' Alıntı:
Abi hoşgeldin sefalar getirdin .

Lakin öyle bir cevap yazmışsın ki sanki biz arabayı sana göstermişiz al diye. Bizim ilgi gösterdiğimiz bir araç felan yok yanlış anlama bizi. En azından kendi adıma konuşayım. Sen sordun ben cevapladım.

Saygılarımla
İsrafil Önal

Merhabalar,

Sanırım yanlış anladınız İsrafil Bey. Ben Muyavuz nickli beyefendinin yazdıklarını görünce boşuna konu araç için İstanbul'a gelmesin diye gidip aracı gördüğümü söyledim. Yoksa benim ilk mesajıma nezaket gösterip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sizlerden çok şey öğreneceğim.

Buradaki ilanlara özel konuşmak istemiyorum ama genelde ortalıkta dolaşan jeep ilanlarına bakınca tüm saçlarım ayağa kalkıyor.Bunlardan birtanesini ABD de vermeye kalksalar Alkadraz'ı müze olmaktan çıkarıp yeniden hapishane yapar ve içinde süründürürler.
İşin garibi dürüst olarak verilmiş ilanların prim yapmayıp söz gelimi 1942 model orijinal Harikan motorlu CJ 5 in !!! jeep sevdalısı olduğunu söyleyen onlarca kişi tarafından peşine düşülüyor olması vs.
Son söz; " Ne mutlu Jeep'e biniyorum !" diyebilene.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri