Arama sonuçlarınız

1. yalınsak

Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Rica ederim arkadaşlar ben teşekkür ederim sağlıklı kenesiz günler ;)

2. yalınsak

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi 8)
  3. yalınsak

4. yalınsak

5. yalınsak

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi dikkat etmek gerekli

6. yalınsak

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi devam

7. yalınsak

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi paylaşmak istediğim bilgiler
  8. yalınsak

Ynt: Kene Isırması - Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Merhaba arkadaşlar kırım kongo kanamalı ateşi ile ilgili olarak bir power point sunumu var ama buraya ekleyemedim isteyen arkadaşların mail adresine yollayabilirim yada site yönetimindeki arkadaşlar yardımcı olursa bu sayfadan bu sunumu tüm üyeler...
  9. yalınsak

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme sergen de kiremitte alabalık yemeden dönme

10. yalınsak

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Çıkıştaki Ferhat ın Şirin için açtığı su kanalını görmeden gelme

11. yalınsak

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? :)Sayın doğuşlu kırgınlık üzgünlük saldırı bu sitede olacağını sanmıyorum henüz yeni bir üyeyim fakat arkadaşların saygı ve kurallar çerçevesinde nasıl foruma katıldıklarını görüyorum. Bu gerçekten güzel bir paylaşım bu tarz konuların dahada aydınlatılacağı insanların...
  12. yalınsak

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Sayın doğuşlu ben yazılanlar ile ilgili açıklama yaptım sizin para verip tüfek almak gibi derdiniz var demedim ki:) bunu anlıyamadım. Ayrıca ruhsatların illegal yollarla alınmadığınıda savunmadım 500 ytl veya dahaz veya daha fazla bu işleri yapan kişiler ve en kötüsüde...

13. yalınsak

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Tekrar merhaba arkadaşlar bir konuya açıklık getirmek istedim Türkiyede otomatik tüfek yasak değil .4915 sayılı kara avcılığı kanunu ile toplanan MAK (Merkez Av Komisyonu) kararlarına göre : ''Haznesi iki fişek alacak şekilde sınırlandırılmamış, otomatik, yarı otomatik...
  14. yalınsak

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? klavyene sağlık sayın doğuşlu yazılacak söz bırakmamışsın
  15. yalınsak

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Bravo sayın doğuşlu işte konunun can alıcı noktası topluluk olarak hareket etmek. Yaban tv daha yeni yeni oturuyor bizlerinde desteği ve yönlendirmesi ile tam rayına oturup sağlıklı yayınlar yapacağına inanıyor ve bunun için çalışıyoruz . izninizle yazınızın altına...

16. yalınsak

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Sayın doğuşlu benimde anlatmak istediğim bu zaten yaban tv haricinde diğer kanallarda böyle bir habere rastlamak mümkün değil. Kaldıki avcılar arasında da bir takım ayrılıklar oluştu malesef bu sene ilk defa düzenlenen 1. avcılık ve yapan hayatı sempozyumuna malesef...
  17. yalınsak

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme teşvikiye yaylasına çıkmadan Rahmetli Onno Tunç u ziyaret etmeden
  18. yalınsak

Avcılık Spor mudur?

Ynt: Avcılık Spor mudur? Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve sitedeki ilk yazım bu olacak . Ben bir avcıyım dolayısıyla bu sohbete katılmamak elimde değil .Tüm arkadaşlarımızın görüşlerine saygım var herkes avcılığı benimseyecek diye bir mecburiyet yok ve kimse birbirinin hakkını...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri