penguen Zirve Mesajlar 1,599 Tepkime Puanı 11 13 Şub 2007 #1 - Çınarcık'ta denize girmeden, - Termal Kaplıcalarına gitmeden, - Atatürk Köşkünü ziyaret etmeden, - Termal yolu üzerinde Samanlı Köyünde bulunan Karaca Arboretum'u görmeden dönmeyin.
- Çınarcık'ta denize girmeden, - Termal Kaplıcalarına gitmeden, - Atatürk Köşkünü ziyaret etmeden, - Termal yolu üzerinde Samanlı Köyünde bulunan Karaca Arboretum'u görmeden dönmeyin.
C Can Wadaaa! Mesajlar 55 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul Web www.canuyanik.com 11 May 2007 #2 Ynt: Yapmadan Dönme Daha spesifik olursak - Termal de Arap turistlerle birlikte nargile pöfürdetmeden - Dipsizgölün dibi hakkaten yok mu diye merak etmeden - Delmece yaylası yolundaki şifalı sudan şifa aramadan - Delmece yaylasındaki Ahmet abiden kurufasulye yemeden - Çınarcık-Esenköy yolu üzerindeki Ergene sahilini görmeden oralardan dönmeyin derim
Ynt: Yapmadan Dönme Daha spesifik olursak - Termal de Arap turistlerle birlikte nargile pöfürdetmeden - Dipsizgölün dibi hakkaten yok mu diye merak etmeden - Delmece yaylası yolundaki şifalı sudan şifa aramadan - Delmece yaylasındaki Ahmet abiden kurufasulye yemeden - Çınarcık-Esenköy yolu üzerindeki Ergene sahilini görmeden oralardan dönmeyin derim
BamBina Zirve Mesajlar 2,198 Tepkime Puanı 1 11 May 2007 #3 Ynt: Yapmadan Dönme Can' Alıntı: - Çınarcık-Esenköy yolu üzerindeki Ergene sahilini görmeden oralardan dönmeyin derim Genişletmek için tıkla ... Bir de, sabaha karşı ordaki banklarda oturup,sabah o tarafları ziyar eden yunusları seyretmek, çok güzeldir.
Ynt: Yapmadan Dönme Can' Alıntı: - Çınarcık-Esenköy yolu üzerindeki Ergene sahilini görmeden oralardan dönmeyin derim Genişletmek için tıkla ... Bir de, sabaha karşı ordaki banklarda oturup,sabah o tarafları ziyar eden yunusları seyretmek, çok güzeldir.
yalınsak Yeni Üye Mesajlar 18 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 19 Haz 2008 #4 Ynt: Yapmadan Dönme teşvikiye yaylasına çıkmadan Rahmetli Onno Tunç u ziyaret etmeden
doğuşlu LAND LOVER Mesajlar 526 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL Web www.gezenbilir.com 19 Haz 2008 #5 Ynt: Yapmadan Dönme Termal yolu üzerindeki Kurtköy'e ,dere kenarına inip alabalık yemeden
T taneryuksel Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 18 Haz 2010 #6 Ynt: Yapmadan Dönme Yalova sahilindeki Gazai Paşa CAddesi üzerindeki Tadım ve Balım'da çınar ağaçlarının altında gün batımına doğru dondurma yemeden dönmeyiniz..
Ynt: Yapmadan Dönme Yalova sahilindeki Gazai Paşa CAddesi üzerindeki Tadım ve Balım'da çınar ağaçlarının altında gün batımına doğru dondurma yemeden dönmeyiniz..