Arama sonuçlarınız

1. Ö

CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum gezenbilirle tanışmam büyük bir şans zaten...CJ almadana önce ailemden önce sizlere gösterecem herhalde :) aslında çok mantıklı bir yaklaşım parçacıların bedava CJ temin etmesi :D

2. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum biraz daha para biriktirirsem alacam...CJ aşkını aşılamaya başladım burada da...aslında burada o potansiyel var çünkü o kadar gezilecek güzel yerler var ki görmeniz lazım
  3. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum hiç deşmeyelim ozaman alpaslan abi...yok abi yaa ben hiç öyle düşünmedim :D

4. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum ben zaten doğayı seven biriyim...ortaokuldayken izciydim o yüzden herhalde bu sevgi...yani toplu olan herşeyi çok severim birde işin içine bir sürü cj girince daha çok heycanlanıyorum :D
  5. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum aslında güzel olan senin yaptığın alpaslan abi yoktan var etmek...belki aç kalmışsındır merso için zamanında :) ayrılmak zor olmuştur tahmin edebiliyorum...yenge aslında sana doğru olanı söylemiş :)ama eminim bir nedeni vardır satmanın...

6. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum çok makbule geçer bana yardımcı olursanız hatay iskenderunda araba anlamında zaten çok seçenek yok birde iş CJ olduğu için seçenek çok az oluyor

7. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum bu arada söylemeyi unuttum eski arabalara tekrar hayat verdiğin için büyük insansın :D
  8. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum alpaslan abi işte bende elimdeki para kadarıyla hemen almak istiyordum ama sizin gibi abilerin uyarısını dinleyerek motoru sağlam kaporta sağlam bir CJ almak için paramı biraz daha biriktirecem...aksesuarıda param oldukça senin dediğin...
  9. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum birde jeep ini kendin yapmak daha bir zevkli haz vericidir.şunu söylemeliyim benim gözümde gelişimini kendim yaptığım bir CJ yüzbindolarlık araçlardan daha değerli...bu zevke ulaşacam az kaldı ha gayret özgür :)

10. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum ne güzel sen zaten önde başlamıssın maça :)

11. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum ben jeepden vazgeçmeyi düşünmüyorum abilerinde tavsiyesi ile biraz daha para biriktirecem ki herşey gönlümce olsun ama sonunda benimde gönlümde yatan bir cj m olacak :D
  12. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum hoşbulduk kendimi çok şanslı hissetmeye başladım bana bilgi veren ilgilenen herkeze çok teşekkür ederim...

13. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum tuncay abi deneyimlerini benle paylaştığın için teşekkür ederim :)ama ben diyeceklerimi söyledim diyipte bırakma beni hata yapmak istemiyorum :)
  14. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum :)
  15. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum ne demek istediğini şimdi anladım hocam eyvallah...düşüncen için çok sağolasın.dediğin gibi çok ucuza mal ederim görüntü olarak anlamayanları tadmin eder ama heralde benim bir yanım buruk kalır orjinal olmadığı için o yüzden pek sıcak...

16. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum dediğim gibi cj 5 bende bir hastalık oldu...hocam anlamadım tuzla cj derken ne demek istediğinizi
  17. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum baktım o ilana msnde felan ekledim ama internette değil arkadaş yarın telefonla görüşürüm artık
  18. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum bakacaz artık hocam

19. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum http://www.sahibinden.com/sahibinden_1975_model_cj_6-63WQQaXQQ11133040WQQpXQQdisplayitem
  20. Ö

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum tamam abi eyvallah birde sana bir link yollayacam bi bakar mısın

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR