CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özgürkırdar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,885

Etiketler
Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum

aslında 5-6 bin e karadeniz tarafında cj bulunabilir. Geçenlerde 6250 ye lpg li 77 cj-5 satıldı.. Fena da değildi.. Gaziantep te bizim arkadaş yılbaşında 7200 e aldı 77 model. Hiç bir sorunu yoktu.. Hala da biniyor. Gerçi 10 bin daha harcadı kendisi. Ama harcamasa da binerdi. Çadırmış krommuş, jant lastik derken vinç filan sonunu bulan yok zaten.. Temmuz dan sonra Gaziantep te olacağım. Bulursam uygun bir şey haber veririm..

bende birkaçtane buldum ama uzak olduğu için gidemiyorum.temmuz gibi bursaya gitmeyi düşünüyorum bulabilirim belki orada.zaten benim aradığım ilk başta beni götürsün yeter sonra zaten ben kendim yapmak istiyorum...yardımcı olduğun için şimdiden teşekkür ederim

geçmiş olsun virüsü kapmışşın ifla olmassın tavsiyem 5 binliraya bulacagın cj çok iyi düşün derim bilen bi arkadaşa göster 2 cj araca sahibiyim bu makineler sadece sevmeyele olmuyo demedi deme paglı oyuncaklardır yavaş yavaş yapacagın masraflarla her sanayyiye gidiş geliş benzin parasının cj ye verdigin parayı geçtigini farkedince ne demek istedigimi anlarsın bulundugun bölgede çok fazla parça sıkıntısı çekersin bu araçlarla tedarik sıkıntısı çekersin gerçi ist kargo ile tr her yerine parça tedariki yapılır ama buda bir maliyet
yolda kalmamak için hayati masrafları zamana bırakmanı tavsiye etmem ben ilk cj aldıgımda 2 bin yürür mekanik masrafı yaptım toplam maliyeti 15 usd buldu .
ama haftalarca sanayide sabahlasanda 1 gün gezmeye deger ayrıcalıklı olmak yoldan çıkmak herkesin hakkı
en kısa zamanda senide cj ile görmek isteriz aramızda

hocam dediğim gibi çok uzun zamandır araştırma yapıyorum yani virüs içime işledi...aslında elimde 9000lira var ama geriye kalan 4000 lirayı cj e harcamak istiyordum sizinde tavsiyilerinizle heralde hepsiyle ilk başta normal bi cj alacam

bulundugun bölgede sitemiz üyelerinden CJ7V8 Sami arkadaşımızla muhakkak irtibatta olmanı tavsiye ederim sana cj konusunda elinden gelenleri yapacaktır

http://www.sahibinden.com/sahibinden_1975_model_cj_6-63WQQaXQQ11133040WQQpXQQdisplayitem

baktım o ilana msnde felan ekledim ama internette değil arkadaş yarın telefonla görüşürüm artık

http://www.sahibinden.com/yalnizca_arazi_kullanimi_icin_cj5_-38WQQaXQQ7877865WQQpXQQdisplayitem

benim hemen hemen hiç bilgim yok ama ben de böyle birşey buldum.göktuğ beyle gezilere katılıyordu sanırım bu araç ve sahibi.sitede fotolarını görmüştüm.ne kadar iyidir bilemiyeceğim ama araziye , çamura girdiğini gördüm bu sitede.
göktuğ bey bu araç hakkında size daha doğru bilgi verecektir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR