CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özgürkırdar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,877

Etiketler
Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum

Tuncay CJ' Alıntı:
bizim üyelerden hasan benden az çekmemişti..en son bana göstermeden aldı. ;D

Yok abi ne çekmesi...Senin sayende bir çok bilgi edindim canlı olarak.. :D :D daha neler öğreneceğiz senden.. ;)
Bu arada arkadaşımıza CJ dünyasına hoşgeldin diyorum...

hoşbulduk kendimi çok şanslı hissetmeye başladım bana bilgi veren ilgilenen herkeze çok teşekkür ederim...

dronder' Alıntı:
yok ilan linklerini özelden atmasın ;)

burada yayınlasın benim gibi cj düşünenlerde faydalanmış olur.

bu arada cj alırken sana uğrayacağım tuncay abi ;)

Abi sen karar ver tüm CJ'ciler seve seve gelir...Buarada cj aldıktan sonra 10 gün içinde herşeyini anlayacağına eminim... :D :D

Eveeeet o zaman birde benden dinle Özgür kardeş.Jeep almaya karar verdiğimde Başkan Jeep Murat ağbinin dükkanının önünde saatler geçirip araçları izlerdim. İstanbullular bilir Özel OtO Atilla ağbinin ve Power mekanik Nihat ustanın az kapısını aşındırmadım.Ama sende benim 3 yıl önceki heyecanım var.bende 77 model bir cj5 aldım 6750 tl ye ve işim oto aksesuar ve yedek parça idi.Bütün herşeyiyle kendim topladım.Çoğu işini müşterilerim işçilik parası almadan halletti.toplamam yaklaşık bir yılı buldu ve cebimde gezicek benzin param kalmamacasına arabayı toplamaya devam ettim.31x10.5x15 lastikleri taktırdığımda beş kuruş param kalmamıştı cebimde.10.000 tl ye maal olmuştu bu iş bana ama hep hatır gönül işi .İnan başkası toplasa 13 14.000 harcardı.Gelelim sonuca şu anda aracımı satalı 6 ay kadar oldu.ev yaptım borcum var.Çok güzeldi ama Allah nasip Ederse tekrar bir cj 5 alıcam fakat bu defa binmek için bu da en azından cebimde 15.000 tl olunca olacak.Kendine çok iyi bak Jeep tende sakın vazgeçme Lada falan yalan. ;)

Unutmadan 10,000 tl aracın bana olan toplam maliyeti olmuştu ama dediğim gibi hep dost işi yani.

Bilsem ki 10 bine bu iş bitecek şimdi gider bir CJ5 alırım. Ama zor bu iş . Dipsiz kuyu... Ama günün birinde er yada geç toplayacağım. Ya da hazır toplanmışını alacağım... Ben kendi adıma konuşayım bu iş için 20 bin lira ayırabildiğim gün kalkışırım bu işe. Çünkü bu yavaş yavaş toplarım olayı bana uymuyor. Çok tez kanlıyım. Şip şak olup bitecek herşey. Bu sebeple zevkime uyan toplanmış bir CJ bana daha iyi olacak herhalde...

ben jeepden vazgeçmeyi düşünmüyorum abilerinde tavsiyesi ile biraz daha para biriktirecem ki herşey gönlümce olsun ama sonunda benimde gönlümde yatan bir cj m olacak :D

ünal bey'e katılıyorum bende özgür gibi düşünüyordum ama kafaya koymuştum bir kere bir cj 5 buldum 13.000tl 1978 model olan jeep'imi aldım ama şuana kadar aksesuarına 4.000tl harcadım halada yapmam gereken şeyler var diyorum ama şunu söyleyim insan harcadığına dönüp bakmıyor çünkü o efsane çünkü CJ "GERÇEK JEEP"

birde jeep ini kendin yapmak daha bir zevkli haz vericidir.şunu söylemeliyim benim gözümde gelişimini kendim yaptığım bir CJ yüzbindolarlık araçlardan daha değerli...bu zevke ulaşacam az kaldı ha gayret özgür :smiley:

Özgür'cüm o birazda fıtratla karakterle ilgili bir şey. Ben mesela çok kurtluyumdur. Çok araç topladım eskiden asfalta! 69 mercedes E30 kasa BMW 66 Mustang. Ama uyku uyuyamıyordum. Bir parçanın Amerka'dan 1 ayda gelmesi. Bir ustanın 3 günlük işi 10 günde yapması beni çıldırtıyordu. Bu yüzden ben günün birinde CJ5 e başlarsam estetik işi kalmış bir CJ olur. Dayanamam çünkü sanayide yatmasına. Alırım çatır çatır araziye girecek halde bir CJ5 zevkine aksesuar işini kendi kriterlerime göre yaparım ama günü birlik işler olur. Motora kaportaya sokacak zamanı bekleyemem. Sinir stres oluyorum. Sanayide yatıp kalkıyorum. Evliyim ben. Boşar hautun beni :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR