Arama sonuçlarınız

1. Kayberen

Off Road'ı Abartın :D

Ynt: Off Road'ı Abartın :D Bağış toplayıp alalım 7000 ye alırız biz bunu tüm gezenbilir ailesinin aracı :D

2. Kayberen

Hem 6X6 Hemde Karavan Ural

Ynt: Hem 6X6 Hemde Karavan Ural Vallahi fiyatına hiçbişeymiş haa, gerçekten devasa bişey ama buna yakıt yetmez içer içer bitirir bu :D
  3. Kayberen

Off Road'ı Abartın :D

Aracı sahibinden.com'da buldum, araç 74 model 4x4 7.500 TL Fiyat biçilmiş İlan Linki: http://www.sahibinden.com/unimog_4x4_arazi_araci_1974_model_9_koltuklu-98WQQaXQQ4482866WQQpXQQdisplayitem

4. Kayberen

Defender 110 300 tdi

Ynt: defender 110 300 tdi kullanıcı değilim ama bana kalırsa defender yolda akar :D özellikle lastiklerinde rolü var, lastikler asfalta gayet uygun ;) zaten All-Terrain her koşulda kullanılabilir :D gayet keyiflidir yani, tabi defender kullanan abilerin fikri daha önemli ;) saygılar..
  5. Kayberen

CR-V 'de kış lastiği seçimi

Ynt: CR-V 'de kış lastiği seçimi buz bizzat test ettim, belki becerikliğimizdendir bilemiyorum ancak A/T buzda çıkmadı, ancak diğer koşullarda gayet süper ;)

6. Kayberen

Defender 110 300 tdi

Ynt: defender 110 300 tdi Aracınız gerçekten iyiymiş, ben pek fazla bilgili olmadığım için sizi yanlış yönlendirmemek için ve diğer bilgili abilerim varken işin bana düşmeyeceği için fikir vermiyorum, ancak şunu söyleyeyim lastiklerinizin aynısından bende kullanıyorum (BFGoodrick All-Terrain...

7. Kayberen

97 Model Sportage Off Road'a Uydurabilir miyiz?

Ynt: 97 Model Sportage Off Road'a Uydurabilir miyiz? Erdal abi teşekkürler aydınlatmaların için, sportage hakkında bilgilerin varsa, paylaşırsan sevinirim, saygılar... Bu arada Ömer Günay abi teşekkürler, eğer imkan olursa resim ve video çekmeyi düşünüyorum, kameram pek iyi değil 5 MP bi...
  8. Kayberen

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... Tişörtten başka giyim aksesuarı satılıyormu? örneğin bandana, bileklik vs gibi ;)
  9. Kayberen

Doğaya Yenildiğimiz Kazdağı Turumuz... (24 Ocak 2010)

Ynt: Doğaya Yenildiğimiz Kazdağı Turumuz... (24 Ocak 2010) bak yakın olsam ben kesin gelirdim, okulda yok şansınıza küsün artık :D

10. Kayberen

Ynt: Doğaya Yenildiğimiz Kazdağı Turumuz... (24 Ocak 2010) O geziden bol video bekliyoruz abi :D sırf bi arkadaşını kameraman olarak alırsan seviniriz :D Saygılar..

11. Kayberen

2010 Yılı Araç Vergileri

Ynt: 2010 Yılı Araç Vergileri iyi biz 731 lira ödüyoruz :D ya bu araç vergisi olmasa süper olacakyaaa, devlet vergiyi kaldırsın araba satsın vergiden kazanacağınız 2 ayda kazanır :D
  12. Kayberen

Discovery lastik seçimi için yardim

Ynt: Discovery lastik seçimi için yardim :) evet sizi daha iyi anladım, bu arada bu gün dağdaydık kar arayışına çıktık :D (Denizli'ye yıllardır kar düşmüyor :( ) bi yere geldikki yol yokuş, dağın başı, tek aracız, ve yol tamamen buz, araçta BFG T/A lar vardı, maalesef zincirimiz yoktu...

13. Kayberen

97 Model Sportage Off Road'a Uydurabilir miyiz?

Ynt: 97 Model Sportage Off Road'a Uydurabilir miyiz? ama sensar ustam yapan yapıyor :D dediğiniz doğru olabilir ama, bilmiyorum karasızım, biz seneye burdan Denizli'den Erzurum'a Kış Olimpiyatlarına gidiyoruz, sportage'nin ne olduğu o zaman belli olacak, Saygılar :)
  14. Kayberen

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza hoşgeldin Murat abi :) İyi Eğlenceler :D
  15. Kayberen

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Buna çok sevindim abi :) aracınızı güle güle kullanın Van'da oturan daha birçok abimiz var onlarla irtibat kurabilir, kervanlarına katılabilirsiniz ;)

16. Kayberen

Ynt: Doğaya Yenildiğimiz Kazdağı Turumuz... (24 Ocak 2010) Senin defender'a hastayım yaaa :D bence sitenin en iyisi ;) :D
  17. Kayberen

Maket jeepler

Ynt: Maket jeepler harika ya herkeste olmalı bunlardan bi tane, off road'a gidemediğimiz zamanlar arka bahçede kendimizi avuturuz :D
  18. Kayberen

Ynt: Doğaya Yenildiğimiz Kazdağı Turumuz... (24 Ocak 2010) Bitmesini Bekledim galiba resimler bitti, bitmediysede bölmüş oldum artık kusura bakmayın :)yatıyordum, yatmadan önce hem düşüncelerimi paylaşayım, hemde ilk yorumu yazayım istedim gerçekten güzel bir gezi olmuş, kar ve manzara harika...

19. Kayberen

Ynt: Discovery lastik seçimi için yardim sağlam lastik alırsanız zincire gerek yok :D bi abi vardı burada vanda oturuyor, BFGoodrick T/A Vardı onda kışın hiç zincir takmamış :D ama tabi yanınızda bulunsun yinede bende zincir yok mesela almadık :D
  20. Kayberen

Ynt: Discovery lastik seçimi için yardim BFGoodrick All-Terrain T/A ;) Kar, Çamur, Batak Çatak heryerde gider, çoğu kişide bu lastiği önerecektir zaten, yazları aşınması biraz daha fazla oluyor, yazları başka lastik öneriyorlar ancak kullanırsanızda kaybedeceğiniz bişey olmaz ;) fiyatı uygun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR