genco1973
hakli mi olmak istersin, mutlu mu?
merhaba.
2003 discovery TD5 kullaniyorum.
yagan karda, ufak bir egimde, egim inis kontrol devredeyken araba bi kac tur atti bereket bir yere girmeden kendi kendine durdu. ben araba teknolojik diye epeyi bir guveniyordum ama anladim ki araba ne olursa olsun yere temas ettigi noktalar saglam degilse hersey hikaye kaliyor.
lastikler oldugu gibi kabakti. kis lastikli sahinler ortalikta firil firil donerken benim kuheylan oyle kedi gibi uyudu bir kosede
su an aracta, good year wrangler 4 mevsim var. (255/55/18)
offroad icin degil normal sehir ici kullanimda nasil bir lastik almaliyim?
beni boyle inisli egimli yerlerde birakmasin istiyorum (camlica da oturuyorum, egimler cok fazla)
kis sartlarinda ankara, kayseri, bursa'ya da gidebilmeliyim...
bf goodrich icin iyi filan demisler ama sanirim bu markanin uygun capi yok.
michelin'in latitude diye bir modeli var.
bir yukarida dedigim gibi good year wrangler 4 mevsim (kis tipi olarak da ultra grip diye bir model var)
oneriniz nedir?
yaz ve kis icin ayri lastikler almak da kulfetli olacak, toplamda 3000 lira para ediyor.
ama illa boyle yap, en sagliklisi budur dersenizde yaparim sonucta.
yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
2003 discovery TD5 kullaniyorum.
yagan karda, ufak bir egimde, egim inis kontrol devredeyken araba bi kac tur atti bereket bir yere girmeden kendi kendine durdu. ben araba teknolojik diye epeyi bir guveniyordum ama anladim ki araba ne olursa olsun yere temas ettigi noktalar saglam degilse hersey hikaye kaliyor.
lastikler oldugu gibi kabakti. kis lastikli sahinler ortalikta firil firil donerken benim kuheylan oyle kedi gibi uyudu bir kosede
su an aracta, good year wrangler 4 mevsim var. (255/55/18)
offroad icin degil normal sehir ici kullanimda nasil bir lastik almaliyim?
beni boyle inisli egimli yerlerde birakmasin istiyorum (camlica da oturuyorum, egimler cok fazla)
kis sartlarinda ankara, kayseri, bursa'ya da gidebilmeliyim...
bf goodrich icin iyi filan demisler ama sanirim bu markanin uygun capi yok.
michelin'in latitude diye bir modeli var.
bir yukarida dedigim gibi good year wrangler 4 mevsim (kis tipi olarak da ultra grip diye bir model var)
oneriniz nedir?
yaz ve kis icin ayri lastikler almak da kulfetli olacak, toplamda 3000 lira para ediyor.
ama illa boyle yap, en sagliklisi budur dersenizde yaparim sonucta.
yardimlariniz icin simdiden tesekkurler