hilal nazlısöz
Yeni Üye
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Hoşbulduk hepinize teşekkürler..
Hoşbulduk hepinize teşekkürler..
ez501' Alıntı:bütün arkadaşlara merhaba.
öncelikle belirtmeliyim ki üye olmadan önce merak ettiğim birçok konuya ait bilgilere bu siteden ulaştım.
ilgimi çeken başkaca konulara denkgeldiğim için çok kez asıl araştırdığım konudan koptum.
hep içimde olan fakat malesef bir çok sebepten uzak kaldığım doğa sporları ve araçlarla ilgili üstadların yazdığı şeyleri hayranlıkla okudum.
kısacası kurucusundan bilgi paylaşan her üyeye teşekkür ederim.
İstanbuldayken, 2004 yılında 89 model 1.6 jlx 3K vitaram vardı. önceki sahipleri tarafından pek iyi bakılmamış olması sebebiyle zaman zaman beni üzen, ancak yaklaşık bir yıl süreyle ve çok büyük keyifle kullandığım arabamı işim gereği Van'a taşındığım için sattım. uzun yolda kullanamam vb. sebeplerden dolayı sattım. şimdiki aklım olsa kesinlikle ikinci araç olarak tutardım elimde. neyse, yaşadıkça tecrübe kazanıyoruz...
2004 ten bu güne kadar bir çok binek otomobil değiştirdim. 4 yıl kadar Van ve çevresinde olduğum için, binek araçla da olsa karda epeyce araç kullanma imkanım oldu. keyifliydi..
kaç zamandır da yeni bir araba alma durumum vardı , yeni dediysem sıfır değil
sizlerin tecrübelerinden edindiğim bilgiler doğrultusunda bana makul gelen 2004 model 2.0 A/T suzuki grand vitara aldım.
hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.