Hem 6X6 Hemde Karavan Ural

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan c@n Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,451

c@n

Kamp III
sahibinden de gezerken bir karavan bakıyım dedim 4x4 lerden en çok nelerden karavan yapmışlar dedim işte fiatları falan derken işte karşıma ne çıktı

3 ODA 1 SALON KARAVANNN !

6x6 URAL dan karavan ve çok güzel olmuş

http://www.sahibinden.com/dunyada_tek_6x6_tam_arazi_araci_karavan-93WQQaXQQ20143112WQQpXQQdisplayitem

Etiketler

Ynt: Hem 6X6 Hemde Karavan Ural

daha önce bende paylaşmıştım bu linki ama benim link iptal olmuş bu ilanı yeni vermişler fiyatı giderek düşüyor 7-8 sene daha beklersek 10-15 bine alırız :D:D:D biraz daha sabredelim :D

vallaha 20 bine inerse ben alırım yani güzel bir 6x6 yani en azından mehmetcan arazide kalınca onu çekmeye gelen traktörcü zengin oldu bende memoyu çekmeye gelirim 1 ayda 4 kere 200 tl den = 800 tl para yapıor asgari maaşın daha ustunde maaş vallaha hem yatarım icinde ev kirası yok

RedlinE' Alıntı:
iki sene once 75 bindi

bende hatırlıyorum hatta haftalarca takibe almıştım.demekki daha satılmamış vede fiyatı bayağı düşmüş.Hatta bu aracı uzaktan görmüştüm birkeresinde bizim offroad yarışlarına getirmişlerdi.yanlış hatırlamıyorsam sakarya veya şiledeydi.uzaktan bayağı dehşet görünüyordu..

vallaha 20 bine inerse ben alırım yani güzel bir 6x6 yani en azından mehmetcan arazide kalınca onu çekmeye gelen traktörcü zengin oldu bende memoyu çekmeye gelirim 1 ayda 4 kere 200 tl den = 800 tl para yapıor asgari maaşın daha ustunde maaş vallaha hem yatarım icinde ev kirası yok

Traktöre gerek varmı yaww ;D ;D ;D ;D bizde cekerdik 800tl. iyi para ;D ;D ;D

3.jpg

sayokan' Alıntı:

2.jpg

babaanne de kaldı memo hemde ateşleme arızası da olduğu icin çalışmıyordu ve altı komple oturmuştu aracın 4x4 massey ferguson bile ilk seferde çekemedi 2 saat uğraştı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR