Arama sonuçlarınız

1. F

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? Arkadaşlar yeni katılımcı ve ferozacı olarak kaç kişi olduğumuzu merak ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 1 ) 2 ) 3 ) 4 ) 5 ) 6 )Feridun TURNA/İstanbul-Bayrampaşa/1993 Feroza EL2 7 )Turgut Gercin/İstanbul-Gaziosmanpasa/ 1994 Feroza SE 8 ) Cemal...

2. F

Ambulansa Nasıl Yol Verilir?

Ynt: Ambulansa Nasıl Yol Verilir? Videonun çekildiği ülkede ambulanslar amacına uygun kullanılıyor. Hava alanına futbol maçına yetişmek için taksi gibi kullanılıp daha sonra bunu ana haber bülteninde yayınlarsanız bu şekilde yol verirmi vatandaş?.. :)
  3. F

2008 Suzuki Jımny

Ynt: 2008 Suzuki Jımny Tolga Gerçekten çok şık olmuş...Güle güle kullan... Unutmadan sağ arka lastik ters olmuş.. :D

4. F

Satılık 15'' Jant Takımı

Ynt: Satılık 15'' Jant Takımı Cemal abi büyük ebat olarak düşündüğün jant ile takas düşüncesi olabilir birazdaha bilgi alsak... ;)
  5. F

İSPARK Bunu Nasıl Yapabiliyor?

Ynt: İSPARK Bunu Nasıl Yapabiliyor? Selamlar bu konuda bende şikayetçiyim fakat benim şikayetim farklı.... :P Bir sabah 06.00 da boğaza olta atıp balık tutmak için erkenden gittim...Saat 08.30 gösterince aracımın sileceğini kaldırıp bu araç kimin diye sorması ile modern deynekçi ile tanıştım...

6. F

FEROZA-Jant-Lastik

Ynt: FEROZA-Jant-Lastik Tayfun ağbi vermiş olduğum ölçü kesinlikle MT serisi içindir...Hatta ilk yorumumda bu ebatın zor bulunduğunu belirttim.. AT olarak düşündüğün 215/75/15 kesinlikle en doğru tercih ..Hayırlı olsun...

7. F

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Kimlik bilgisinde yanlış yazılmış. ??? B rh (-) doğru olanı . ihtiyaç halinde ben gereken yere giderim beni almasına gerek yok. Hafta sonu ist dışındayım bunun haricinde 24 saat beni arayabilirler..
  8. F

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Allah şifasını versin.Mevlam Kardeşimizi çocuğuna bağışlasın.inşallah bu durumu atlatır... Kan grubum B Rh(-) ihtiyaç halinde nerde olursa olsun gelip kan verebilirim... 0535 934 71 68...Feridun
  9. F

FEROZA-Jant-Lastik

Ynt: FEROZA-Jant-Lastik Selamlar Tayfun ağbi.. Feroza için en ideal lastik ölçüsü 235/75/15 fakat zor bulunan bir ebattır.. Kolay gelsin...

10. F

Satılık Tavan Sepeti...

Ynt: Satılık Tavan Sepeti... Evet doğrudur...Ayrıca sis farlarının çalışır vaziyette tesisatı çekili hazır park lambalarıda mevcuttur... Yanılmıyorsam SİM marka...isveç malı olması lazım Sepetin arka ayakları ile ufak bir değişklik ile Nivaya uyacaktır...

11. F

Satılık Tavan Sepeti...

Ynt: Satılık Tavan Sepeti... Sepetin fiyatı 500 tl indirdim..
  12. F

1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti

Ynt: 1995 Model 2000 cc V6 Yükseltme ve Tavan Sepeti Ahmet dostum güzel bir ekip çalışması sonuç olarak harika bir iş çıkartmışsınız...Güle güle kullan... ;)

13. F

Arkadaşımız Hasan Çalışkan'ın (pancarmotorcu) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Hasan Çalışkan'ın (pancarmotorcu) Doğum Günü Kutlu Olsun Dostum nice mutlu yılllara...mevlam uzun ömür nasip etsin... Bayramın kutlu olsun....
  14. F

satılık 30x9.50 fedaral mtr

Ynt: satılık 30x9.50 fedaral mtr Lastikler satılmıştır.... Mesajın geç geldi yoksa takas teklifini düşünmeden kabul ederdim...sağlıcakla...
  15. F

Ynt: satılık 30x9.50 fedaral mtr Dursun Usta lastikler 4 adet...

16. F

Lastikler 1000 km kullanılmıştır araca büyük geldiği için satılıktır. Resim eklenecektir fiat 700 tl dir.. Feridun Turna Gsm..0535 934 71 68..
  17. F

Feroza Hakkında Bilgi - Yardım

Ynt: feroza hakkında bilgi yardım Suat bey umarım aradığınız özellikte bir araç bulursunuz.. Yaklaşık 3 yıldır feroza kulanıcısı olarak çok çok memnunum hatta çevremdeki 4x4 tutkunu dostlarımı ferozacı yapmaya çalışıyorum ve şu an 5 ferozamız oldu.. :) Teknik olarak gerekli bilgileri Ersan ağbi...
  18. F

İnanması Zor Ama Gerçek Bir İşçilik

Ynt: İnanması Zor Ama Gerçek Bir İşçilik Kemal ağbi yapmış olduğunuz iş gerçekten sabır istiyor... Kuzenim ile meslaktaşsınız Almanya&Hollanda'da mesleğini icra ediyor. Yıılık izine gelince benim araçın kapaortada bir kaç sivilce vardı cubuk ve işık yardımı ile sivilceler kayboldu... Aracını...

19. F

Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma

Ynt: Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma Sevgili poyraz fotolarda görünen palamutlar eylül ayında lüfer&sarıkanatlar ise 25 ekim günü yakalanmıştır. Bu fotolar dostlarım ile yaptığım avların sadece bir kısmı...Fotoları daha detaylı görmek istersen eklediğim linke bakabilirsin...
  20. F

Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma

Ynt: Marmara Olta Balıkcıları Buluşması Ön Araştırma Ahmet dostum tazesi olsun dedinde biz bayatmı getirdik... ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri