Arama sonuçlarınız

1. sekooo89

Nissan D21-TD25 Yedek Parça

Ynt: Nissan D21-TD25 Yedek Parça ŞU LİNK Bİ ÇALIŞSA BAKICAZ DA ÇALIŞMIYO ?

2. sekooo89

NİSSAN PİCK-UP neden yok başlıklarda

Ynt: NİSSAN PİCK-UP neden yok başlıklarda KATILIYORUM EWT .... NEDEN BÖLYE BİR BÖLÜM YOK ... BİZİM SKYSTARLAR COUNTRY LER YANİ KISACA PİCKUPLAR DIŞ ÜLKELERDE NAVARA DİYE GEÇİYO .. ACABA ONDANMI DİYECEM AMA BURASI TÜRKİYE .. BURDA NİSSAN PİCK UP BAŞLIĞI AÇILSIN !!!
  3. sekooo89

Gezenbilir Nevşehir Grubu

Ynt: Gezenbilir Nevşehir Grubu evet galiba sadece bu kadar ... pasif kalmışız ;D

4. sekooo89

bu arabayı bilen veya görüşünü bildirecek ...

Ynt: bu arabayı bilen veya görüşünü bildirecek ... kim aldı bu arabayı yaww .. biz alıcaktık haftaya gidipp ... alan kişi burdan gördüyse bari araç nasılmış onu desinn .... gitti gittti gittti gittti ...
  5. sekooo89

bu arabayı bilen veya görüşünü bildirecek ...

herkese merhaba .. gecelek hafta bu gün ankaraya gideceğim ... internette biraz bakındım ve bu araba dikkatimi çekti .. nissan terrano 2. 97 model ... forumda terranoyla ilgili yorumları okudum ve hem vergi avantajı hem de az tüketim yapmasından dolayı 2.4 benzinli daha iyi olacak gibi geldi...

6. sekooo89

Skystar Çekiş Problemi

teşekkürler cihat bey hızır gibi yetişiyosunuz :)

7. sekooo89

Skystar Çekiş Problemi

acaba normal olma sebebi neymiş ki hava basıncımı ki
  8. sekooo89

Yabancılar Şimdi de Dağlara Talip

Ynt: Yabancılar Şimdi de Dağlara Talip ölme eşeğim ölme .. sata sata toprak bırakmadılar şirket bırakmadılar ... biz kendi dağımızı işletemiyoz demek ki biz bundan bile aciziz ... ben nevşehirde yaşıyorum .. şu anda bir çok evler satıldı burda yabancılara ... millet cahil... satıyo evleri ...
  9. sekooo89

Bu LR 110'u da Biz Topladık

Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık takip :) kolay gelsin

10. sekooo89

Nissan Skaysstar Camlı Kabin Arıyorum

Ynt: Nissan Skaysstar Camlı Kabin Arıyorum kimsede 2. el camlı kabin yok sanırım ... bende ephey ekledim gittim sanayide demircide iskelet hazırlattım üzerine bi de çadır geçirttim camlı kabin bulana kadar idare edicez ... ama arıyoruzz daha yokmu bi 2. el camlı kabin ...

11. sekooo89

Skystar Çekiş Problemi

benim aracım 99 model .. skystarlar aşağı yukarı birbirine benzer ... iki ay önce antalya beleğe gittik nevşehirden ... o yüksek rakımlı yollara varana kadar herşey güzel .. allah ne verdiyse basıyoduk 150- 160- 170 .. hiç bir sorunumuz yoktu ama rakım yükseldikçe araba öle bi yığılıp kaldıki...
  12. sekooo89

Ford Ranger'i günlük kullanmak?

Ynt: Ford Ranger'i günlük kullanmak? elbette kullanılabilir ... kum çuvallarına gerek yok .. ben nissan skystar 4x2 kullanıyorum ... virajlarda felan gayet rahat hiç bir sorun çıkarmıyor ... araç ağırlığı ve geniş lastikler sayesinde şimdiğe kadar bi sorunm olmadı .. ağırlık şu iki şekilde...

13. sekooo89

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) ismini çok sık duyduğum o meşhur barajı gördüm nihayet :) barajla beraber iklimi baya değişecek .. hayırlı olsun coğrafyamıza
  14. sekooo89

Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var

Ynt: Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var yahşi bi defender olmuş maşallah :) bol çamurlu yollar
  15. sekooo89

SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010)

Ynt: SOSDER; 2. Anadolu Off-Road ve Doğa Sporları Şenliği(30 - 31 Ekim 2010) güzel bi şenlk olmuş adı gibi :)

16. sekooo89

land cruiser 80 kasa renk seçenekleri (photoshop)

Ynt: land cruiser 80 kasa renk seçenekleri (photoshop) benim fikrim aşağıdaki linkteki rangerin renginden olması ... bakır kırmızısı yani ... aksesuarlarıda siyah veya gri renkte süper olur bence ... tabi bence :) ... bu arada yukardaki resimlerde hoş ... kırmızı vardı ama bu kırmızı böle...
  17. sekooo89

Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

Ynt: Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010) neden olmasın :)
  18. sekooo89

Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

Ynt: Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010) resimler çok güzel :o :)

19. sekooo89

Kapadokya da Balon Turu

Ynt: Kapadokya da Balon Turu resimler niye yüklenmiyo anlayamadım çözemedim ben bu işi :-\
  20. sekooo89

Kapadokya da Balon Turu

Ynt: Kapadokya da Balon Turu :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay