edaghan' Alıntı:Ercan bey,
Siz bu işi proje yönetimi halinde otomasyona dökseniz? Bugün siparişi versek, 6 ay sonra para ile gelip arabayı alsak ? hatta aracın gelişmelerini hergün burada takip etsek?
elinize sağlık, yapılması gerekenleri tek tek düzenli bir şekilde yapıyorsunuz.
kolay gelsin.
ercan süzer' Alıntı:Tavan döşemeleri ve yan kapamalar aracı satın aldığımızda yokdu ..Temin ettiğimiz yan kapamaları , kapı panzoletleri ısıtılarak söküldü yalnız yanılmayın tavan döşemeleri fiberglass...Darbe alan yerler polyesterle tamir edildi.Üzeri tesviye edildi ve macun atıldı..KIrık ve çatlak olan yerlerin tamirinden sonrası konusunda birşey söylüyemiyorum..Döşememizi yapan Erkan ustaya sormam gerekiyor..Yan kapamaların ve kapı panzoletlerinin bu kadar iyi olabileceğini ben şahsen tahmin etmiyordum ...Bu fiber tamiri ve macun çekilerek tesviyesini belki boyarız diye yapmıştık..Ama ustamız bizi utandırmadı..Bizden tek talebi ince ve Avrupa malzemeydi..İzalasyonu sorarsanız sadeca malzeme gerkli..Tavan döşemesini sökdükden sonra tinerle temizce silip kurudukdan sonra malzeme kendisi yapışıyor ..İyi ölçü alıp bir defeada yapıştıtmanız gerekiyor..Sökme şansınız yok ..Ankara'da iseniz buyrun uygulamayı beraber yapalım...