Bu LR 110'u da Biz Topladık

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercan süzer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 127
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,944
Ynt: Bu LR 110'u da Biz Topladık

Bu izolasyon malzemesi aynı zamanda havalandırma kanallarının etrafına sarılan izolasyon malzemesimi? Ve metresi ne kadar bilginiz varmı ?

Etiketler

2 ayrı malzeme kullanıldı ..Isı izalasyonu ve ses izalasyanu...Poliüretan olan malzemenin metresi 20 TL.( 2x1 yani 2 metrekare).Bu malzeme ses için..Diğer altı yapışkan olan aliminyum olan ve ısıtılarak kullanılan malzemenin fiyatı 30 tl (1x1 )

ses izalasyonu...

SDC12878.jpg

SDC12879.jpg

SDC12881.jpg

Ercan bey,

Siz bu işi proje yönetimi halinde otomasyona dökseniz? Bugün siparişi versek, 6 ay sonra para ile gelip arabayı alsak ? hatta aracın gelişmelerini hergün burada takip etsek? :smiley:

elinize sağlık, yapılması gerekenleri tek tek düzenli bir şekilde yapıyorsunuz.

kolay gelsin.

edaghan' Alıntı:
Ercan bey,

Siz bu işi proje yönetimi halinde otomasyona dökseniz? Bugün siparişi versek, 6 ay sonra para ile gelip arabayı alsak ? hatta aracın gelişmelerini hergün burada takip etsek? :smiley:

elinize sağlık, yapılması gerekenleri tek tek düzenli bir şekilde yapıyorsunuz.

kolay gelsin.

Bence de en mantıklısı bu galiba.

Ara sıra da gider canlı canlı görür, birde çaylarını içeriz seyrederiz. :smiley:

Bu arcımız bitti sayılır ..Hafta içinde T.S.E ve T.Ü.V işlemlerine başlayacağız..Bununla beraber Gezenbilir Moderatörlerinden Mustafa Kemal Güner bey için Çarşamba günü nasip olursa Kırıkkale'den bir 110 Pick-up getirip toplamaya başlayacağız...İzlemek isteyen tüm Gezenbilir Dostları doğal misafirimizdir..Her zaman bekleriz...Takoser Otomotiv Ticaret Ltd.Şti 5.Sok. No: 27 Ostim /Ankara Tel :0 312 386 34 60 Fax: 0 312 386 34 61

Ercan Bey;

Yapmış olduğunuz tavan uygulamanın nasıl yaptığınızı detaylı şekilde anlatmanız mümkün mü acaba, temizliğinden yapıştırılmasına kadar.

Kendim yapmayı düşünüyorum, bu yolda yardımınızı rica ediyorum.

Teşekkürler.

Tavan döşemeleri ve yan kapamalar aracı satın aldığımızda yokdu ..Temin ettiğimiz yan kapamaları , kapı panzoletleri ısıtılarak söküldü yalnız yanılmayın tavan döşemeleri fiberglass...Darbe alan yerler polyesterle tamir edildi.Üzeri tesviye edildi ve macun atıldı..KIrık ve çatlak olan yerlerin tamirinden sonrası konusunda birşey söylüyemiyorum..Döşememizi yapan Erkan ustaya sormam gerekiyor..Yan kapamaların ve kapı panzoletlerinin bu kadar iyi olabileceğini ben şahsen tahmin etmiyordum ...Bu fiber tamiri ve macun çekilerek tesviyesini belki boyarız diye yapmıştık..Ama ustamız bizi utandırmadı..Bizden tek talebi ince ve Avrupa malzemeydi..İzalasyonu sorarsanız sadeca malzeme gerkli..Tavan döşemesini sökdükden sonra tinerle temizce silip kurudukdan sonra malzeme kendisi yapışıyor ..İyi ölçü alıp bir defeada yapıştıtmanız gerekiyor..Sökme şansınız yok ..Ankara'da iseniz buyrun uygulamayı beraber yapalım...

ercan süzer' Alıntı:
Tavan döşemeleri ve yan kapamalar aracı satın aldığımızda yokdu ..Temin ettiğimiz yan kapamaları , kapı panzoletleri ısıtılarak söküldü yalnız yanılmayın tavan döşemeleri fiberglass...Darbe alan yerler polyesterle tamir edildi.Üzeri tesviye edildi ve macun atıldı..KIrık ve çatlak olan yerlerin tamirinden sonrası konusunda birşey söylüyemiyorum..Döşememizi yapan Erkan ustaya sormam gerekiyor..Yan kapamaların ve kapı panzoletlerinin bu kadar iyi olabileceğini ben şahsen tahmin etmiyordum ...Bu fiber tamiri ve macun çekilerek tesviyesini belki boyarız diye yapmıştık..Ama ustamız bizi utandırmadı..Bizden tek talebi ince ve Avrupa malzemeydi..İzalasyonu sorarsanız sadeca malzeme gerkli..Tavan döşemesini sökdükden sonra tinerle temizce silip kurudukdan sonra malzeme kendisi yapışıyor ..İyi ölçü alıp bir defeada yapıştıtmanız gerekiyor..Sökme şansınız yok ..Ankara'da iseniz buyrun uygulamayı beraber yapalım...

Keşke Ankarada olabilseydim, şimdiye kadar çoktan gelmiştim bile.

Tavan döşemelerimiz malesef fiberden değil, o meşhur sert kartonumsu malzemeden yapılmış, bunun üzerinde kaplama var, bu kaplamayı da söktükten sonra bu sert kartonumsu malzemenin temizliğini ne ile yapacağım onu düşünüyorum.

Tavan döşemesi altını tinerle temizliyoruz burada sorun yok, izalosyon malzemesini marka ve modelini söylerseniz bir de tavana tahmini metre olarak ne kadar gidiyor siz bilirsiniz ona göre arayalım ve alalım isterim.

Desteğiniz için teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR