Nissan D21-TD25 Yedek Parça

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan engnbrone Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,997

Etiketler

Ynt: Nissan D21-TD25 Yedek Parça

tyfnokur' Alıntı:
arka kampana kapağı 2 adet ;d21 için;ayrcı önşaft var mı;varsa lütfen fiyat bilgisi

Tayfun Bey,

Aracın 4WD olduğunu kabul ediyorum. Değilse söyleyin lütfen farklılık gösterir.

Ekteki resimdeki 3 numara ise istediğiniz şaft maalesef yok. Ancak 16 mevcuttur. Arka kampana kapağı resmini de ekledim. 2 tane mevcuttur.

Fiyatları size uygun birşeyler ayarlarım parçalar uygunsa.

FrontDriveShft(4WD).jpg

CIMG4843.jpg

engnbrone' Alıntı:
Geç cevap için kusura bakmayın. Bir süredir foruma girmiyordum.

KM Teli 25050-31G10 Parça Numarası ile var.

El Freni Teli 36530-11G00 Parça Numarası ile var.

Üst Kapak Contası 11044-87G0 veya 11044-43G02 (87G02) mevcut.

Parça numaraları uygunsa bana mail adresinizi mesaj atın lütfen. Fiyat bildireyim. (Arzu ederseniz parça fotoğraflarını çekip gönderebilirim adresinize)

Motor TD25 ise muhtemelen uyacaktır.

Resimleri ekledim.

CIMG4846.jpg

CIMG4848.jpg

CIMG4856.jpg

Ayrıca evet ;araç 4x4 ;elfrenteli bana da gerekli ;ama 2 parça bu tel.İkinci parça yok mu acaba?

Listenin indirilmesinde sorun olduğunu farkettim. Yeniden paylaşıyorum listeyi.

Ekli dosyalar

• NissanStok.xlsx
    16.3 KB · Görüntüleme: 228

İlanlar kısmına bazı parçaların resmi, parça numaraları ve fiyatlarını koydum. Dahası var ancak şimdilik bu kadarına zamanım yetti. İlgilenenler inceleyebilir.

Merhaba,

Hub maalesef yok elimde. Ancak size yardımcı olur düşüncesiyle o grubun katalog sayfasını tarattım. İki farklı tip "Free Running Hub" var göreceğiniz gibi. Biri manual diğeri otomatik. 40260-31G00 otomatiğin orjinal parça numarası, 40250-31G00 manuel'in. Yurt dışı sitelerde vs. bulunabiliyor. Parça numarası ile arama yaparsanız daha rahat olur sizin için diye düşündüm. Ayrıca katalog sayfasında o grupla ilgili elimde olan parçaları kırmızı yuvarlak içine aldım.

Yardımcı olabileceğim birşey olursa elimden geleni yaparım.

FrontAxle(4WD).jpg

Merhaba,

Şanzuman yağ filtresi istiyorsunuz sanırım. Maalesef yok elimde. Eğer motor yağ filtresi ise Z24 benzinli motorlarda 15208-W1103, dizel TD25 motorlarda 15208-W3401'dir orjinal parça numaraları. Stoğumda yok.

engin bey şanzuman yağ filitresini orjinal ve ekonomik olarak nerden temin edebilirim eskişehirde yaşıyorum ufak parcalarda dahi sıkıntı yaşıyorum ilginiz için teşekkür ederim

Orjinal olarak özellikle Eskişehir'de nereden bulabilirsiniz bilemiyorum. Ancak Fil Filtre vs. olarak belki muadil olabilir diye düşünüyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR