Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nordic1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 128
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,138
Ynt: Bim Bam Bom ! Çok Şükür Dostlar Benim de Artık Defender'ım Var

en çok hafta sonları kullanmak için bir araç almak istiyorum. bahsettiğiniz kuvvetli dizel araçlar beni aşar inşallah ilerde. asfalt için önerilerinizi bekliyorum

makina kimya araçları için fiyat araştırdım bu bilğiyi aldım onun için bu yorumu yaptım. tabi araştırmalarım devam ediyo.

Etiketler

berkant68' Alıntı:
en çok hafta sonları kullanmak için bir araç almak istiyorum. bahsettiğiniz kuvvetli dizel araçlar beni aşar inşallah ilerde. asfalt için önerilerinizi bekliyorum

makina kimya araçları için fiyat araştırdım bu bilğiyi aldım onun için bu yorumu yaptım. tabi araştırmalarım devam ediyo.
selamlar,bence piyasadan orta halli bir defender almanız ufak ufak yapmanız daha iyi.. Zira MKE aldığınız aracın
1)çekme belgeli.. Ruhsat,plaka tüv işlemleri vs
2) Aldığınız araçın durumu belirsiz... Neyi var neyi yok... Her kadar dışı masrafı belli olsa da iç yapısı(motor,sanzıman,saft vs..) belirsiz.. Tam bir piyango olayı.. ^
3) Kayseri civarı özel harekattan çıkma araclar var. Bunlar biraz daha eli ayagı düzgün.. Bunlara bakın derim.
Bu forumda zaman zaman güzel araçlar düşmektedir..Hersey gönlünüzce olsun. En kısa zamanda aracınıza kavuşmanız dilekleriyle

berkant68' Alıntı:

Berkant Bey ;

Asfalt için bir önerim olamaz ;D Şöyle açıklayabilirim..Ben aracımı günlük kullanıyorum..Lastiklerim Cooper STT..Maksimum hızım 90-100 km/saat..Çoğunlukla sağ şeritten etrafı seyrede seyrede gidiyorum :smiley: İnsanların Defender'a soğuk bakma sebebi biraz da bu anlattıklarım..

Kalanı sizin tercihiniz olacak..Eli yüzü düzgün bir Defender sizi arazide yarı yolda bırakmaz..Nerede ikamet ettiğinizi bilmiyorum ama İstanbulda özellikle Kadıköy , Beşiktaş , Leven gibi yerlerde Defender sıkıntı yaratabilir..Malum büyük bir araç..

cenk bey başını ağrıtıp vaktinizi alıyorum. size ve gezenbilir dostlarına şunu acıklamalıyım. düne kadar ekonomik olması nedeniyle kullandığım tüm araçlarımda kesinlikle 100 km.geç miyorum. yazın hergün silivri istanbul işe gidip geliyorum ve kesinlikle yaklaşık 14 senedir geçmiyorum 100 km.
şim dizel fluence aldım onda bile 100km sabitliyorum. zaten gezmeyi ve doğayı sevdiğimiz için defender düşünüyorum. olursa dağ bayır demem araç biraz kuvvetli olursa girerim. herkez gibi bende MACERA yı seviyorum. oturduğum yer fındıkzede ancak belirtiğiniz yerlere ihtiyaç halinde 1. araçımla gidebilirim dediğim gibi 2. aracım olacak.

sahibden com. da 33515348 nolu ilan sanırım aradığım araç ancak fiyat biraz yüksek. bana bu konuda yardımcı olur ve fikir verirseniz sevinirim.

Selam Berkant Bey,Bu araç bu siteden biir arkadaşımızndı. Aracı sattı. O dönem iyi bir aractı.Araçalr bölümünde arasanız bulursunuz. Hatta ön tamponu kendi yamıştı. Aracı bir ustaya baktırır ve sıkı bir pazarlık yaparsanız neden olmasın...

berkant68' Alıntı:
sahibden com. da 33515348 nolu ilan sanırım aradığım araç ancak fiyat biraz yüksek. bana bu konuda yardımcı olur ve fikir verirseniz sevinirim.

Berkant Bey ;

Soruyu benim konumda ve bana yönelttiğinizi düşünürsek nacizane fikrimi söylememde bir sakınca olmaz..Kendimi sizin yerinize koyuyorum..13-15 bin liralık bir bütçem var ise ve bu siteyi ( özellikle Defender ile ilgili bölümleri ) incelemişsem bu aracı almam..Her Defender sahibinin zevkine göre şekillenir..Bu aracı aldığınızda içiniz sinerek binebilmeniz için orjinal haline geri döndürmeniz gerekecektir.Bu da ön tamponu , port bagajı atmak anlamına gellir..

Size tavsiyem..Yaşadığınız yer İstanbul..Land Rover defender için uygun üç kentten birinde yaşıyorsunuz..Maslak Atatürk Sanayi Sitesinde Oto mekanik Hüseyin Usta , Nes,mi Usta , Onuş Otomotive Oktay Onuş ..Ümraniye Özentaş Sanayi Sitesinde Serkan Usta , Odabaş Oto Muhammed Usta ...Hangisine giderseniz gidin size yardımcı olacaklardır..Bence önce ustanızı bulun o size en uygun Defender'ı bulur..Bu işte Usta faktörü ciddi bir avantaj sağlar..

Lazım olduğunda ben de size seve seve yardım ederim..Motor olmasa da kaporta ve aksesuar anlamında bayağı geliştim ;D ;D

S

Haftasonu MahmutŞevketpaşa - Riva - Poyraz gezimizden arta kalanlar...

DSC04336.jpg

IMAG0426.jpg

IMAG0444.jpg

IMAG0441.jpg

IMAG0439.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR