Arama sonuçlarınız

1. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Araç harbi kutu gibi, pratik, kolay, al git, olmadı gel geri, tarzı Bi kolaylığı var. Bizim ufaklık bile bunu bende kullanırım demeye başladı. Sent from my iPhone using Tapatalk

2. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

2009 otomatik 18.000 de Jimny mizi alalı bir hafta, on gün oldu. Sıfırıyla arasında kayda değer fark olunca rasyonel davranasım tuttu. Bi sıfır kokusu eksik, karda kışda arada Bi 4 çekere alınmış sonra garaja bırakıp gitmişler. Aslını unutmaya az kalmış zavallım. Sent from my iPhone using...
  3. mrtdem05

Prado Almaya Adım Adım

İst. Siyah galerideki araçta temiz gibi, 156 bindeki. 99 lardan girmişti. 90 'a bıraktı bilginiz olsun.. Sent from my iPhone using Tapatalk

4. mrtdem05

Prado Almaya Adım Adım

İnecek abi, son giren 10 araç aynen duruyor, bunlarında Bi oluru fiyat aralığı var. Sen ben 70 bin Civarı biliyoruz bu arabaları, bu yüzden yaklaşamıyoryz ayrı. Satmak isteyen zaten yardımcı olur. Şu anki satanlar hep galeri, 10-15 koymadan üstüne vermiyorlar, ne de olsa alacak olan sıradan...
  5. mrtdem05

Prado Almaya Adım Adım

O kaçtı, inanmadım o km ye. 336 bin mi diye msj attım, yok 36 bin dedi. Ama Laz daha hızlı çıktı o arada. Sent from my iPhone using Tapatalk

6. mrtdem05

Prado Almaya Adım Adım

Bursa daki krem olanı bence zorlayın, 85 e garanti ama ben 80 de ısrarcı oldum, Nasip olmadı. Arada Bi yerde anlaşabilirseniz araç iyi bence. Sağlıcakla. Sent from my iPad using Tapatalk

7. mrtdem05

Prado Almaya Adım Adım

Bu arada o bordo prado benim de takibimdeydi. Km, Önemsenmezse temiz diye tahmin ediyorum, ilk tek elden ve 2012 ye kadar servis bakımları sanırım Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. mrtdem05

Prado Almaya Adım Adım

Arkadaşlar sohbetinizi takipteyim, 3 4 ay kovaladım, ben de vazgeçtim. İdarelik Bi Japon aldım, içimdeki Prado sempatisini söndürdüm. 70 tl lardan 90 a vurdu arabaların fiyatı, 200 bin altı. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. mrtdem05

3.7 Limited - Bazı Sorunlar - Tavsiyelere Ihtiyac Var.

Jiplerle ilgili genel dikkat edilecekler tamamda, vites geçişlerinde vuruntu var mı, şanjuman da kaçırma var mı? Arazi vitesi geçişlerinde ses, katırtı kuturtu var mı? Motor üflüyor mu? Yağ yakıyor mu? Vs. Vs. Ama "kj" lere has kronik masraf çıkarabilecek - ve alırken gözden geçirmemiz gereken ...

10. mrtdem05

3.7 Limited - Bazı Sorunlar - Tavsiyelere Ihtiyac Var.

Arkadaşlar ben de bu pazar Bi araca bakmaya gidecem, Neleri önemlidir ilk etapda dikkat etmem gereken şeyler??

11. mrtdem05

Jeep Commander Yardim

Evet bende düşünüyorum Alt yapısı bayaa sağlam bir araçmış Ama offfroaddan çok asfaltta kullanılıyor sanırım Ve yine bilinmediği için tutulmuyor sanırım Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. mrtdem05

Alınık/tavsiye Lr Disco 1 & Rr P38 & Zj & Ford Explorer

Fiyatı ne olmalı sence ki uygun olsun.. Neden soruyorum biliyor musun, sitedeki akran araçlar içinde nerdeyse en uygunlarından birisi.. Yanlış mı düşünüyorum?? Sent from my iPhone using Tapatalk

13. mrtdem05

Alınık/tavsiye Lr Disco 1 & Rr P38 & Zj & Ford Explorer

Kardeşim Benim araç satılık. Beğenirsen 266396350 nolu ilan , bilindik sitede. Görüşmek üzere..
  14. mrtdem05

Jeep - Cherokee Iı - 3.7 İ V6 (210 Hp) Teknik Özellikleri

muratdemiray@hotmail.com Verdiğiniz bilgiler çok faydAlı oldu Teşekkür ederim Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. mrtdem05

Şimdi anlaşıldı, malum site libertyi donanım seviyeSi gibi belirtmiş.hadi Bi limited inşallah. Bu arada bu aracı alırken kronik sıkıntısı olan baktırmam gereken Bi parçası var Mıdır?? Sent from my iPhone using Tapatalk

16. mrtdem05

Sport benim hatam, liberty diye model var. Makbulü limiited bu durumda.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. mrtdem05

Bilgiler için teşekkürler Birde 3 modelinin, farklarını tam bir yerde bulamadım. libery-limited-sport, Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. mrtdem05

Land Rover Discovery 2 Td5 Den Gerçekten Anlayan Bir Usta Arıyorum..

Arda bey Ne yaptınız usta işiniz çözüldü mü?? Bi Disco 2 dizel alma durumum var, öneriniz nedir?? Nelere dikkat etmem ilazım keza sıkıntılarından haberdarsınız.. Teşekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk

19. mrtdem05

Disco 1 Iç Plastik Trimlerini Arıyorum, Her Türlü Yardıma Sevinirim..

Arda bey teşekkürler Dediğiniz aramaları yaptım ama Baya Bi zor sanırım bu iç trimleri bulmak Şöyle iyi Bi çıkma parçacı bulsamda hepsini toplayıp gelsem.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. mrtdem05

Disco 1 Iç Plastik Trimlerini Arıyorum, Her Türlü Yardıma Sevinirim..

Bakir bir disco1 aldım 1997 v8i, Sıcakta yatmaktan iç krem renk plastikleri yamulmuş, Çıkma ya da sıfır bulabileceğim her tür adres-telefon-abimiz-bu işlerin piri gibi konularda ışık tutabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.. Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri