Jeep Commander Yardim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceruto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,558

ceruto

BURSASPOR
Yer
BURSA
Merhaba arkadaslar
Herkeze selamlar diyorum ve hemen konuya giriyorum. Mevcut olan aracimi sattim Suan bir jeep commander alma asamasindayim arac 2007 model 3 litre dizel 106.000 gitmis aslinda birazda cekiniyorum, ama bu araci cok merak ediyorum. Daha oncede almayi cok istedigim halde son anda touareg almistim.Arkadaslar bu araci tanimiyorum daha once hic amerikan aracim olmadi acaba ilk etapta degismesi zorunlu olan parcalari nelerdir?Bu kilometre itibariyle bana cok agir masraflar acarmi acaba yani tercih sebebim 7 koltuklu olusu ve birazda merak heves diyelim frenler ve diskler bunlari zaten gerekiyorsa hemen degistirecegim. Kronik bir hastaligi varmidir bu aracin acaba, aslinda g.chereko ile ayni alt yapi diyorlar ama genede bilenler varsa taniyanlar var ise bu araci cok acil yardimlarinizi bekliyorum.Simdiden tesekkur eder iyi paylasimlar dilerim

Etiketler
Evet bende düşünüyorum
Alt yapısı bayaa sağlam bir araçmış
Ama offfroaddan çok asfaltta kullanılıyor sanırım
Ve yine bilinmediği için tutulmuyor sanırım

Sent from my iPhone using Tapatalk

2000 lira yüzünden son anda anlaşamadık satıcı ile. Bende başka araca yöneldim. Serisi bitmiş bir araç , temiz kullanışmıştı ancak simdi iyiki almamışım diyorum.
Size tavsiyem 5 vitesi olan vx100 ya da Prado almanız ( o paraya rahat bulursunuz ve daha memnun kalırsınız)
İlla Jeep diyorsanızda GC alın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR