Tşk ederim, toplam kaç adet tamamı biliyormusunuz.orjinali 200 tl cıvarı
Tşk ederim, toplam kaç adet tamamı biliyormusunuz.orjinali 200 tl cıvarı
3.7 araçta 4 tane.Tşk ederim, toplam kaç adet tamamı biliyormusunuz.
Hocam bu üsttekilerin sökmesi kolaymı peki?2 adet önde oksijen sensörü 2 adet arkada emisyon sensörü var.yakıtı etkiliyen öndeki sensörler
Pardon yanlış sormuşumsökmesini bilirsen kolay
Benim benzin tüketimim, şehir içi 12,5 lt. , sizde durum nasıl ?2 adet önde oksijen sensörü 2 adet arkada emisyon sensörü var.yakıtı etkiliyen öndeki sensörler
Hocam bnm araçta gösterge şehir içinde o kadar dikkat ettiğim halde 20 altına inmiyor. Biyerde bi sorun var ama bi türlü bulamadım.Benim benzin tüketimim, şehir içi 12,5 lt. , sizde durum nasıl ?
Benim araç 2.4 lt. olduğu için 12.5 lt. size düşük gelmiş olmalı, fakat 3.7 nin tüketimi de 20 lt. olmamalı, benim bildiğim kadarı ile 15 lt. civarı genelde.Hocam bnm araçta gösterge şehir içinde o kadar dikkat ettiğim halde 20 altına inmiyor. Biyerde bi sorun var ama bi türlü bulamadım.
erişmesi kolay zaten aracın altına yatınca katalizatörün girişinde göreceksinizPardon yanlış sormuşum
Erişmesi kolay mı?
Bugunki söktüklerimden sonra inanın sökmekten ziyade erişmek mesele bişeylere kaputun altında.
Zaten daracık yer, bi lpg bi vinç solenoid kutusu derken iyice daraltılmış
Bugun buji değişimi, kelebek temizliği, tps temizliği baya bi yordu. Elektrikli fan olmadan geziyorum o konuya hiç girmeyeyim.