Arama sonuçlarınız

1. lautreamont

Güney Midi 360 Bombe

Teşekkürler bilgi için. Isıtma için açtığınız başlığı gördüm, face grupta. Webasto ya da eberspacher den şaşmamanızı öneririm, hele de sizin karavanın önü 1,5 mt tek kat pleksi.

2. lautreamont

Anket/ Çekme Karavan Konaklama Önceliği ?

İşimiz zor desenize Hüseyin bey, daha biraz önce markete çıktık eşim ile, yürürken yolda 44 plaka bir karavancı dostumuzu gördük, şehrin göbeğindeki parkın kenarına parketmiş elindeki sigarayı ileriye fırlatıyordu, karavanın dışarı konmuş masasının önü çekirdek kabukları ile doluydu ve yürüyüş...
  3. lautreamont

Güney Midi 360 Bombe

Kapak olması iyi olmuş, bu model için dışarıdan bir bagaj kapağı da olacak mı Tuna bey?

4. lautreamont

Her Yönü İle Başoğlu Karavani..

Bu biraz hedef ve tercih meselesi sanırım. Bir dönem yurt dışına ihrac yapmış birisi olarak söylüuorum. Bazı durumlarda dışarı iş yapmak daha konforlu oluyor üreticiler için. Bir proje, bir ürün ve bir üretim şeklinde anlaşıyorsun ve üretiyorsun. Ekstra istekler, ekstra diyaloglar yok, bir...
  5. lautreamont

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Çok değerli bilgiler Vural bey, teşekkürler. 525 Erba için bir tek saptamam olacak yalnızca, 525 Erba düşünüldüğü an da araç da düşümülmeli onu çekecek kapasitede. Benim karavan alma serüvenimde beni Erba 525 kavavandan uzaklaştıran en önemli konu oldu. Araç değiştirmek işime gelmedi, var olan...

6. lautreamont

Amin hepimize. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Ben güneş paneline karşıyım o yüzden düşünmedim panel işini. 2X20=40 Amp akü taktım, aküler elimde vardı, kendim taktım. aracımdan şarj edecek şekilde kablo çektim. Elektrolüx 50 lt 3 sistem bir buzdolabı edindim, elektriğin olmadığı...

7. lautreamont

Anket/ Çekme Karavan Konaklama Önceliği ?

Büyük bir tecrübeye haiz değilim , ama biz sanırım kamp alanlarını tercih edeceğiz.
  8. lautreamont

Hayırlı olsun şimdiden. Mutlu günlerde kullanın.
  9. lautreamont

Güney Midi 360 Bombe

Mutlaka bir çift ayna edinin, tecrübe ile sabit. :)

10. lautreamont

Klima çalıştırmaya uygun sigorta zor kamp alanlarında, taş çatlasa 5 amp lik sigortalar oluyor sanırım. Bir klima için 16 amp sigorta ideal olur sanırım. Bir de portatif klimalardaki ses sorunu var, düdük kadar alanda kompresör devreye girdiğinde uyunur mu bilemedim.

11. lautreamont

Fiyatlar yorum yapılacak gibi değil ki. Asıl ilginç olan satılıyor olmaları. [emoji23][emoji23][emoji23]
  12. lautreamont

"Deveye sormuşlar neden boynun eğri, nerem doğru ki" demiş. Bürokrasimiz bir acaip, prosedür üretip uygulayanımız bir acaip, standart belirleyenimiz bir acaip. 30 yıllık bir yabancı karavana bakın, 1 yaşında bir yabancı karavana bakın aynıdır üzerindeki şasi numarası vb. Bu tip uygulama ve...

13. lautreamont

Maxi kullanıyorum, bu yıl aldım. 100 -150 k lık bir ürünün yalıtımı gibi değil tabi. Henüz Antalya sıcağı görmedi, ama burada 2 yıldır maxi kullanan arkadaşım, yaz kış içinde yaşıyor, yazın yanmıyor, kışın üşümüyor ve yağmurlarda içinde yüzmüyor. [emoji6]...
  14. lautreamont

Ben Antalya'nın sel götüren yağmurlarında damla su almadığını canlı yaşayarak test ettim.
  15. lautreamont

Güney in yeni modeli, Güney in en çok satan modeli olacak gibi görünüyor. Ön cam çift kat plexi olup o cam biraz daha küçülür ise bence tadından yenmez bir model olacak. [emoji1787]

16. lautreamont

Hayırlı olsun şimdiden, güzel günlerde kullanın.
  17. lautreamont

Akın abi merhaba Ben kendimi her hangi bir ürününü teknik tenkit ya da övgüsünü yapabilecek yeterlilikte görmüyorum. En iyi bildiğim şey haddimdir. Ama pino nun özgün ve modern tasarımlarını beğeniyorum hem de çok. Fakat tam donanımlı avrupa karavan fiyatı ya da çok yakın bir fiyata...
  18. lautreamont

Film başlamadı henüz, Fragman bunlar diye düşünüyorum.

19. lautreamont

Merhaba Camın daha küçülmesi mantıklı, çok gezen karavanlarda sızdırma sorunları mutlaka er ya da geç olurdu o kadar büyük bir camda ve sera etkisi tatilleri zehir edebilirdi. Camın çift kat plexi olması önemli, tek kat olduğu sürece ne kadar cazip bilemiyorum doğrusu[emoji854][emoji848]
  20. lautreamont

Ender bey ile son konuştuğumda, ürünü azmak kamping için 5 adet ürettiklerini ama bundan sonra bu modeli de çalışacağını belirtti. Aslında kendisi şahsi olarak o kadar büyük ön cama sıcak bakmıyor. Çok istek geldiği için bu tip bir tasarım yoluna gidilmiş. Şu an o ön cam tek kat plexi, onu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR