Güney Midi 360 Bombe

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hanvan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,779

Etiketler
1 sene erba 5.25te gostergesiz kullandım 144 litrelik depomu. Su azaldiginda zaten anliyorsunuz akıştan. Doldurma vakti gelmiş deyip dolduruyorsunuz. Çok merak ediyorsanız depoya gözle bakmanız yetiyor zaten görünür sekilde depodaki su miktarı. Ben çok elzem görmüyorum temiz su göstergesini. Yine de tercih sizlerindir.

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler bilgi için.

Isıtma için açtığınız başlığı gördüm, face grupta. Webasto ya da eberspacher den şaşmamanızı öneririm, hele de sizin karavanın önü 1,5 mt tek kat pleksi.
Acaba önünü çift katlı plexi yapsak nasıl olur? Yalıtım için faydalı olur mu? Eksileri neler olur?

Tunay Bey ;
Tek depo olacak ve orada tüp olacaksa aküyü nereye koyacağız? Tüp ile aynı yerde durması büyük bir güvenlik zaafiyeti oluşturmaz mi?
Sanmıyorum Hocam, tüp bölmesi dışarıdan ulaşılabilir içeriden ulaşılamaz olacak..Allah korusun olası bir tüp patlamasında Aküden daha büyük problemlerimiz olur.. ben webastoyu ranza altına düşünüyorum ama önde iki taraftan birinde su deposu olacak, eğer su deposu mutfak tarafında olursa akü diğer tarafta olur

Onu bende bilemedim ama 100x130 çift kat pleksi nasıl olur acaba sormak gerek Ender Beye
Ben sordum, fiyat farkını ödeyerek mümkün ama arasına toz pislik girer mi bilemem, girerse çöpe atıp yenisini takmak lazım dedi. Kararsız kaldım. Acaba çift kat olmasının getireceği avantaj bu riski almaya değer mi, bilemedim.

Sanmıyorum Hocam, tüp bölmesi dışarıdan ulaşılabilir içeriden ulaşılamaz olacak..Allah korusun olası bir tüp patlamasında Aküden daha büyük problemlerimiz olur.. ben webastoyu ranza altına düşünüyorum ama önde iki taraftan birinde su deposu olacak, eğer su deposu mutfak tarafında olursa akü diğer tarafta olur
Su deposu mutfak tarafında değil.

Akü ile tüpün yanyana sigmasi mümkün olur mu o alana, sanmıyorum. Ayrıca tüp ile aküyü yan yana koymak çok riskli değil mi? Tüp patlama olasılığını artırır bu durum.

Ben sordum, fiyat farkını ödeyerek mümkün ama arasına toz pislik girer mi bilemem, girerse çöpe atıp yenisini takmak lazım dedi. Kararsız kaldım. Acaba çift kat olmasının getireceği avantaj bu riski almaya değer mi, bilemedim.
Tek katlı daha kalın bir pleksi istemek daha mantıklı o zaman..

Su deposu mutfak tarafında değil.

Akü ile tüpün yanyana sigmasi mümkün olur mu o alana, sanmıyorum. Ayrıca tüp ile aküyü yan yana koymak çok riskli değil mi? Tüp patlama olasılığını artırır bu durum.

Tüp ile akü o alana rahat sığar çünkü o alan 130x65 lik bir alan. Bir yerde 12V DC akü var diye tüpün patlama ihtimali neden artsın hocam onu anlamadım..

Tek katlı daha kalın bir pleksi istemek daha mantıklı o zaman..

Tüp ile akü o alana rahat sığar çünkü o alan 130x65 lik bir alan. Bir yerde 12V DC akü var diye tüpün patlama ihtimali neden artsın hocam onu anlamadım..
Okuduğum yorumlar hep tüp ile akünün yanyana olmaması gerektiği yönünde telkinler içeriyordu. Ona binaen olmaması gerektiği düşüncesindeyim. Aküden çıkacak küçük bir kıvılcım mevcutta tüpte bir kaçak var ise patlama oluşturacaği yazıyordu. Tabi akü yok ise kaçak olsa bile sorun olmaz havalandirmadan çeker gider gaz.

@TunayUysal acaba tek katlı daha kalın plexi cam mümkün oluyor mu Ender Bey'in şartlarında, sormak lazım. Bu konuda bir bilgi edinirseniz lütfen beni de bilgilendirin. Benim için mühim bu konu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri