Teşekkür ederim.12V enerji ihtiyacı oluyor ama miliamper düzeyinde çok çok az tüketiyor.. varlığı yokluğu farketmez hocam..
Teşekkür ederim.12V enerji ihtiyacı oluyor ama miliamper düzeyinde çok çok az tüketiyor.. varlığı yokluğu farketmez hocam..
Kapak olması iyi olmuş, bu model için dışarıdan bir bagaj kapağı da olacak mı Tuna bey?Bu çizimde yok ama tüp için dışarıdan kapak mevcut Karavanın içiyle ilişkisi kesilmiş bir depo şeklinde..
Benim bildiğim sadece bir kapak olacak oda önde mutfak tarafında ki divanın altına açılıyor tüp için..Kapak olması iyi olmuş, bu model için dışarıdan bir bagaj kapağı da olacak mı Tuna bey?
Teşekkürler bilgi için.Benim bildiğim sadece bir kapak olacak oda önde mutfak tarafında ki divanın altına açılıyor tüp için..
Acaba önünü çift katlı plexi yapsak nasıl olur? Yalıtım için faydalı olur mu? Eksileri neler olur?Teşekkürler bilgi için.
Isıtma için açtığınız başlığı gördüm, face grupta. Webasto ya da eberspacher den şaşmamanızı öneririm, hele de sizin karavanın önü 1,5 mt tek kat pleksi.
Tunay Bey ;Benim bildiğim sadece bir kapak olacak oda önde mutfak tarafında ki divanın altına açılıyor tüp için..
Sanmıyorum Hocam, tüp bölmesi dışarıdan ulaşılabilir içeriden ulaşılamaz olacak..Allah korusun olası bir tüp patlamasında Aküden daha büyük problemlerimiz olur.. ben webastoyu ranza altına düşünüyorum ama önde iki taraftan birinde su deposu olacak, eğer su deposu mutfak tarafında olursa akü diğer tarafta olurTunay Bey ;
Tek depo olacak ve orada tüp olacaksa aküyü nereye koyacağız? Tüp ile aynı yerde durması büyük bir güvenlik zaafiyeti oluşturmaz mi?
Onu bende bilemedim ama 100x130 çift kat pleksi nasıl olur acaba sormak gerek Ender BeyeAcaba önünü çift katlı plexi yapsak nasıl olur? Yalıtım için faydalı olur mu? Eksileri neler olur?
Ben sordum, fiyat farkını ödeyerek mümkün ama arasına toz pislik girer mi bilemem, girerse çöpe atıp yenisini takmak lazım dedi. Kararsız kaldım. Acaba çift kat olmasının getireceği avantaj bu riski almaya değer mi, bilemedim.Onu bende bilemedim ama 100x130 çift kat pleksi nasıl olur acaba sormak gerek Ender Beye
Su deposu mutfak tarafında değil.Sanmıyorum Hocam, tüp bölmesi dışarıdan ulaşılabilir içeriden ulaşılamaz olacak..Allah korusun olası bir tüp patlamasında Aküden daha büyük problemlerimiz olur.. ben webastoyu ranza altına düşünüyorum ama önde iki taraftan birinde su deposu olacak, eğer su deposu mutfak tarafında olursa akü diğer tarafta olur
Tek katlı daha kalın bir pleksi istemek daha mantıklı o zaman..Ben sordum, fiyat farkını ödeyerek mümkün ama arasına toz pislik girer mi bilemem, girerse çöpe atıp yenisini takmak lazım dedi. Kararsız kaldım. Acaba çift kat olmasının getireceği avantaj bu riski almaya değer mi, bilemedim.
Su deposu mutfak tarafında değil.
Akü ile tüpün yanyana sigmasi mümkün olur mu o alana, sanmıyorum. Ayrıca tüp ile aküyü yan yana koymak çok riskli değil mi? Tüp patlama olasılığını artırır bu durum.
Aslında Alt ranzanın altı olduğu gibi depo, o alanda 180X70 genişliğinde..ben depo olarak o alanı kullanmayı düşünüyorum..Bu yeni model çok güzel görünüyor kağıt üstünde. Ah birde küçükte olsa bir deposu olsa süper olurdu.
Okuduğum yorumlar hep tüp ile akünün yanyana olmaması gerektiği yönünde telkinler içeriyordu. Ona binaen olmaması gerektiği düşüncesindeyim. Aküden çıkacak küçük bir kıvılcım mevcutta tüpte bir kaçak var ise patlama oluşturacaği yazıyordu. Tabi akü yok ise kaçak olsa bile sorun olmaz havalandirmadan çeker gider gaz.Tek katlı daha kalın bir pleksi istemek daha mantıklı o zaman..
Tüp ile akü o alana rahat sığar çünkü o alan 130x65 lik bir alan. Bir yerde 12V DC akü var diye tüpün patlama ihtimali neden artsın hocam onu anlamadım..