Selamlar herkese,
Bir kaç gün girmedim neredeyse 6 sayfa yazılmış bir çırpıda okudum, Midi Bombe modelini Ender abi ile birlikte tasarladık ve konu benim maxiye paramın yetmeyişi ve 4 kişilik karavana ihtiyaç duymam ile başladı, tabi bu dönemde Ender abi de Muğla da özel bir otele maksimum modelinin bombeli pleksi camlısını yapıyor olmasıyla da gelişti, bu arada standart Midi hala mevcut, bu model Midi Bombe 3,60 diye geçiyor, hatta sosyal medya da ilk paylaşımımda ranzalar arkada banyo yandaydı fakat banyo tekerlek üzerinde olduğu ve yalıtım problem olabileceği için tekrar yer değiştirerek banyoyu büyütüp arkaya aldık ve ranzaları yana aldık. Bu karavanın prototipi Haziran başında vitrinde olacak buna çabalıyor Ender Abi, prototip sonrası 15 haziranda ben, 22 Haziran da bir arkadaşım teslim alacak.. erba 3,75 in 33 bin olduğu günlerde iç Ölçüleri 3560x1950x1950 genişliğinde olan ve 4 kişilik bir karavan olan Midi Bombe 3,60 bence en iyi f/p ürünü.. Ender abiyi kavak kontra ve alüminyum panele ikna etmeye çok çalıştım ama maalesef olmadı.. yalıtım olarak 2 cm karbonlu eps kullanıyor artık. Kararsız olanlara tavsiye ederim, standart Midi seçeneğinin de hala aktif olduğunu hatırlatırım, herkese sağlıklı huzurlu mutlu kamplar dilerim..