Arama sonuçlarınız

1. 69A033

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü İlk aşama tamamlandı. Aracımın zaten muayene zamanı gelmişti, Tek seferde muayeneden kusursuz geçtim. Ardından Tem Servis Suat usta'nın yolunu tuttum. Taroto'dan aldığım ARB Oldman yükseltme kitini ve Şnorkeli taktık. Ardından...

2. 69A033

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü A evet haklısın. Şimdi tekrar baktım http://www.intercotire.com/tires.php?id=13&g=1 Bogger'ın 16 için geniş tabanlı ve 35 seçeneği varmış. Biz bunu görememiştik.
  3. 69A033

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü Örnek verdiğim resimdeki Mudzillalar 15 Jant'a takılı. Dış ofset çok fazla yinede olmaz mı diyorsun ? - 53 Dış Ofsetli M/T jant buldum. Bunlarla denemeyi düşünüyorum olmazsa artık yapacak birşey yok. 15 istememin sebebi ilerde 35x14.50-15...

4. 69A033

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü Teşekkürler Arkadaşlar, Bu arada aracın Arazi modifiyesi için kolları sıvadık. Tar Oto'dan ARB Old Man 3 inch Kit Aldık, Buna 3 cm.'de Get ilave edeceğiz. Safari Şnorkel aldık. ARB Ön Tampon için sipariş verdik, gelmesini bekleyeceğiz...
  5. 69A033

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Hoşbulduk ama şenliği kaçırmışız sanırım.

6. 69A033

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Yeni bir Toyotacı olarak bende bir selam vereyim.

7. 69A033

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü Kürşad; Özel mesaj gönderdim bakabilirsin?
  8. 69A033

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü İlker'in aracı geçen gün TEM serviste gördüm. 37 Bogger'ları takdılar. Aracın kapı kolu kafamın hizasındaydı. 4 inch 'e ilave Get de vardı araçta. İlker telefonundan o hali ile yaptığı bir çamur geçişinin videosunu gösterdi. Tek kelime ile...
  9. 69A033

Selamlar, Uzun zamandır VX80 arıyordum ancak hiç umudum kalmamıştı ki birden Servisten haber geldi. 97 Model İlk Sahibinden çok, ama çok temiz Orjinal bir Land Cruiser VX 80 vardı, internette ilanı olmayan bir araçtı bu. Servis gözün kapalı al dedi. Hakikaten ben bu modelde böyle temiz bir...

10. 69A033

Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim

Ynt: Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim Duydum ama görmedim, Türkiye'de manuel şanzumanlı model yok denecek kadar az.

11. 69A033

Ynt: Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim Evet kesinlikle haklısınız ölçüleri itibariyle çok ideal bir araç. WJ, VX80, Disco 2 bunlar çok iyi araçlar ancak hepside arazi için çok uzun. Kısa şase 3K araçlarda çok kısa ikisinin ortası araç yapmıyorlar. Liberty bu anlamda iki trafada çok...
  12. 69A033

Ynt: Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim TUĞSAN Selamlar, Bir 5.2 ZJ macerası oldu bu arada, ancak aracımı sattım. Şu an 4x4 aracım yok. Yeniden arayışlara girdim uzun zamandır ağırlık ve boyut olarak benim kullanım amacına göre dezavantajlı olmasına rağmen (ZJ'deki sorunlar bıktırdığı...

13. 69A033

VX80 konusunda yardım lazım

Ynt: VX80 konusunda yardım lazım Bu araç için bugün sahibinden.com'a satılık ilanı verilmiş.
  14. 69A033

Neden Toyota?

Ynt: Neden Toyota? İlginç bende başka player çıkıyordu, DNS'den sanırım düzeldi şimdi, teşekkürler.
  15. 69A033

Neden Toyota?

Ynt: Neden Toyota? Youtube'a yükleme şansın varmı ?

16. 69A033

Ynt: Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim TUĞSAN; Değerli görüşleriniz için teşekkürler.. Araştırmalarında Ön ve Arkaya %100 kilit takılması konusunda bir engel olup olmadığı konusunda bir bilgi edinebildiniz mi? Malum bazı Differansiyellere olmayabiliyor.
  17. 69A033

Sizce bu jeep'lere uygulanabilirmi ?

Ynt: Sizce bu jeep'lere uygulanabilirmi ? Tekerleği çamurluk dışına taşmış araçlarda olabilir, Bu iş için Metal bir aparat geliştirilebilir, çapraz birbirini kesen 2 doğru şeklinde jant'a monte edilecek bir alet yapılabilir. Ancak Eğimli yerlerde Artikülasyonu unutmamak lazım, Dingilin komple...
  18. 69A033

FJ70 ve ZJ arasında kalmak

Aslında 97 Model Cherokee ZJ almaya karar verdim, fakat FJ70'ler de çok beğendiğim araçlar. Karar vermiş olmama rağmen yinede FJ bakmadan edemiyorum. Bu aracı ciddi olarak düşündüm : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-en-iyi-4x4/detay Fakat bazı noktalar...

19. 69A033

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Selamar, İstanbul Avrupa yakasında, 32 Yaşında, evli mutlu çocuklu ancak bir Jeep 'i olmayan birisiyim. En kısa sürede bir Cherokee WJ alıp uzaktan izlediğim bu dünyanın içine aktif olarak girmek istiyorum.
  20. 69A033

WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim

Ynt: WJ 4.7 - WJ 3.1 TD Arasında Seçim 3.1 Dizel TD Motorlar italyan, 2.7 ler Mercedes motoru. Genelde herkes hararet probleminden bahsetmiş, bu yüzden motoru sıfırlanmış bu forumda bir arkadaşın mesajıan da rastlamıştım. İşin ustalarıda dahil herkes bu araçtan uzak durulması gerektiğini söylüyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR