Arama sonuçlarınız

1. Ç

Antalya - Adrasan

Ynt: Antalya - Adrasan Mırmırlar güzelmiş :) Bu arada tekne turlarının fiyatları nedir acaba Adrasan'da?

2. Ç

Bir Rüya: Olimpos / Antalya

Ynt: Bir Rüya: Olimpos / Antalya Bu yaz gidicem inşallah Olimpos'a, fotolar için teşekkürler
  3. Ç

E-Kitap Okumayı Sevenler

Ynt: E-Kitap Okumayı Sevenler Site kapanmış galiba

4. Ç

Dağcılık Kitapları

Ynt: Dağcılık Kitapları Müthiş bi kaynak olmuş bu konu, teşekkürler ;)
  5. Ç

Pitane’den Çandarlı’ya

Ynt: Pitane’den Çandarlı’ya Merhaba, 15 senedir (ve hala :) ) Çandarlı'da yaşıyorum. Çandarlı anlatılmaz yaşanır diyorum :)

6. Ç

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Hayatta en büyük korkum sabah uyandığımda örümböceklerin tüm vücudumu sardığını görmek ;D

7. Ç

Ucuz Havayolu Şirketleri

Ynt: Ucuz Havayolu Şirketleri Linkler ve bilgiler için teşekkürler
  8. Ç

Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Ferdane Gül'ün Doğum Günü Kutlu Olsun Mutlu yıllar :)
  9. Ç

Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN

Ynt: Yanı Başımızdaki Uzak Ülke İRAN Mükemmel bi gezi notu olmuş 15 dk da olsa biz de iran'da olduk resimler ve notlar için teşekkürler. Bu arada Fabrice gözlüklü olan mı? :)

10. Ç

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) Bu arada yukarıda bahsedilen Serdar Kılıç'ın "Doğada Tek Başına" adlı programı Ntv'ye geçti, yeni sezon bu hafta cumartesi 9da başlıyor..

11. Ç

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) @simyaci bölümlerin torrent linkleri var mı?bana yollayayabilir misin? rapid premium olmadığından zaman alıyor indirmesi..teşekkürler
  12. Ç

"Doğada Tek Başına" NTV Yeşil Ekran 19 Haziran'da Başlıyor

SERDAR KILIÇ DOĞADA TEK BAŞINA İnsan mı doğaya hükmeder, doğa mı insana? İnsanoğlunun doğayla imtihanı ekrana taşınıyor. Serdar Kılıç doğada tek başına hayatta kalmanın yollarını gösteriyor. Balta girmemiş ormanlarda su ve yemek nerede bulunur? Ateş nasıl yakılır, sığınacak yer nasıl olmalıdır...

13. Ç

Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!.

Ynt: Gezenbilir Üyelerine Adrenalin'den Özel İndirim!. Yakınlarda yine böyle bir etkinlik var mı acaba? Geç kaldık .. :)
  14. Ç

Birazcık İsviçre

Ynt: Birazcık İsviçre Resimler için teşekkürler.. İsviçre harika :)
  15. Ç

Samsung B2100

Ynt: Samsung B2100 Teşekküler ben de böyle bir şey arıyordum.. 185 tlye buldum bir yerden, alıcam büyük ihtimal ;)

16. Ç

İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim

Ynt: İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim Valla dün gittim 2 kişilik bi çadır aldım 60küsur tl ödedim. iyi kötü 1 hafta idare etsin yeter şimdilik (inşallah yanmam içinde :D ). maddi durum biraz düzelince lafuma vs alırım şimdilik tescoya devam.. :) kipada 60 ltlik bi de...
  17. Ç

Yazın Kamp İçin Uygun Malzeme Seçimi

Ynt: Yazın Kamp İçin Uygun Malzeme Seçimi Bunu ben de merak ediyorum.. Yahnisi yenebilecek olan en ucuz et hangisidir? :) Yarın Kipa'dan bakıcam inşallah bi şeyler bulabilirim..
  18. Ç

Ynt: İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim Yok zaten şaka yollu söyledim aynısını alıyorum diye.. 1 haftadır forumu topic topic okuyorum uygun malzemede karar kılmak için, kafamda bişeyler şekillendi. Malum öğrenciyiz bi çadır için hemen 250-300 lira çıkaramıyoruz ben de bu...

19. Ç

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Merhaba, bir çoğumuzun çok isteyip de yapamadığını yapıyorsunuz, tebrik ederim. Yalnız fırsatını bulduğunuzda Kuzey Ege taraflarını daha detaylı gezmenizi tavsiye ederim zira Ayvalık'tan izmir'e doğru Dikili Çandarlı Denizköy gibi dünya harikası yerler var, ama tabi...
  20. Ç

Ynt: İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim Helal olsun ne diyim malzemeleri tamamlamışsın ben de seninle aynı yaştayım ama daha çaylağım :) senin ekipmanlara bakıp ben de alıyorum aynısını :)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri