Samsung B2100

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan by-jingless Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,843

by-jingless

Kamp I
Merhabalar,
Samsung B2100 cep telefonu tam bir outdoor telefonudur aldım test ettim gerçekten videolarında anlatıldığı gibidir.
İlgili videoları çeşitli video paylaşım sitelerinden bulabilirsiniz.
Kırmızı-gri ve yeşil olmak üzere 3 renk kombinasyonu bulunmaktadır siyah üzerinde...
Ve kesinlikle suya ve şpka karşı inanılmaz dayanıklı...
Açıkça söylemek gerekirse, klasmanındaki diğer telefonlardan daha dayanıklı olduğunu düşünüyorum...
Ben 260tl ye almıştım sanırım şu anda dahada düştü fiyatı...
Bir de benzer bir modeli daha geliyor türkiyeye 3G uyumlusu... ama ne zaman gelir fiyatı ne olur bilemem...
Kesinlikle tavsiye ederim outdoor severlere...
Capt.Halil ÖNHAN

Samsung-B2100.jpg

Etiketler
Bu arada.......

Bu arada şarjıda yaklaşık 1 hafta gidiyor normal bir kullanım ile...
Menü olarakta kesinlikle diğer samsunglara benzemyor... nokia kadar rahat bir kullanıma sahip
Capt.Halil ÖNHAN

Ynt: Samsung B2100

Kesınlikle ödeyeceginiz paranın uzerinde bir saglamlık var cihazda amerikan ordusu saglamlık testlerini gecmiştir ( STD 810 F) 1 mt suda 30 dk sızdırmazlığını koruyor cıktığı günden buyana kullanıyorum av da balıkda dogada yamur camur su bitek gps yok onuda bi prg 130 tamamlıyor güvenerek hem kullanıyorum satıyorum bende.

Özellikle feneri, sağlamlığı ve karabinaya takabileceğim yeri nedeniyle tercih ettim. 2. telefon olarak kullanıyorum, şarjıda oldukça uzun süre gidiyor.

Ben de uzun süredir kullanıyorum. Pek çok şeye maruz kaldı ve hala ilk günkü gibi. Güçlü hoparlörü sayesinde neredeyse telsiz gibi kullanıyorum.

Yalnız kullanım sırasında bir hata yaptım sanırım, sizlere de aktarayım; telefonu yıkadıktan sonra hoparlörün ve kulağa dayanan kısımın içindeki suyu tamamen boşaltmak için (neden yaptım bilmiyorum. bırak buharlaşsın) telefonu salladım ve bir gün sonrasında ekranın dış yüzünün alt tabakasında çok küçük kurumuş bir iki su damlası izi gördüm. Bilgilerinize...

bende bir değişik model olan e1075 var her ne kadar outdoor olmasada çok sağlam telefon çıktı 2 defa balıkta suya düştü hatta birinde 4-5 dakika suyun içinde aradım buldum kuruttum çalıştı başka bir zaman motorsiklette cebimden düştü bir parçası halepe bir parçası şama gitti topladım taktım çalıştı geçenlerde üzüm bağına fırlattım dolu vurduğunda sinirlenmiştim topladım no problem yine arabanın içinde göğüse fırlattım göğüs yaralandı ona birşey olmadı ve en önemlisi dağda bayırda en lazım olduğunda seni yarıyolda bırakmıyor şarjı nerdeyse sık konuşmama rağmen 4-5 gün gidiyor 1.5 yıldır kavga dövüş gidiyoruz daha hiç patanaj etmedi bakalım
lafın kısası herkese tavsiye ederim
bu arada tek lüksü fm radyosu var ;D

Çift hatlı değildi mi?
kamarası nasıl?
çift hatlı outdoor tel önerebilirmisiniz?
gps olarak kullanmakiçin nası biyazılım yüklemek lazm?
Teşekkür erederim,

hamleci' Alıntı:
Çift hatlı değildi mi?
kamarası nasıl?
çift hatlı outdoor tel önerebilirmisiniz?
gps olarak kullanmakiçin nası biyazılım yüklemek lazm?
Teşekkür erederim,

Cihaz tek hatlı 1.3 kamera var cift hatlı bilgim yok şuan ama pek tavsiye etmem tek hatlı olsun düzgün bişey olsun cift hatlı da kullandım hava bozarsa sığıncak bir yer bulursan karasal yayın varsa yamur yagarken tv yı acıp közde kahve icmek güzel oluyor sadece.

gps de ayrıca bi cihaz al bence adığın telefonda dahili gps olmasına dikkat edin telefon olacaksa, blunduğun noktayı iki baz istasyonu arasındakı mesafeyi hesaplayarak veriyor buda senın hangi baz istasyonuna yakınsan ona göre 3 ila 5 km kadar sapma veri dahili gps modülü olanlar tam kordinatlarını verir.

nokianın 3720 diye bir modeli var araştırdığımkadarıyla harici gps modulu takılıyor türkiyede varmı calıştırıp kullanan varmı bilmiyorum. bütün yumurtalarını tek sepete koymayın ayrı ayrı cihazlar alın derim saygılar.

doktor bey, çk teşekkür ederim
cevabınız çok fydalı oldu.

başka yorumlarda gelrse memnun olurun.
teşşekürler

Bugun yeni cıkan bir cıhazı inceledim Başka bir markada trdent yeni bi tlfn cıkartıyor gps modulu içinde cakılı gelıcek herşeyi var ama cihaz araziye uygun değil siyası harıta bakabiliyorsun cofrafi topokrafik yada teknede kullanılamaz. ;) yazılım yüklemesi yapılamıyor maps haritalarına wifiden bakabiliyorsunuz ancak. yardımcı olabildiysem ne mutlu syın hamlecı.

Çift hatlı (özellikle de uzakdoğu üretimi) olan cihazların SAR değerleri çok yüksek. Ayrıca her çift hatlı telefon aynı anda iki hattın aktif olduğunu göstermiyor biri kullanımdayken. Bu özellik için çift işlemcili, çift hatlı telefon gerekiyor. Bir de bu tür telefonlarda pil dayanımı çok az oluyor. Samsung'ta 1 hafta rahatlıkla gidiyor. Kamerasında otofokus yok ama yine de fena çekmiyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR