Antalya - Adrasan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan amstradamiga Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,058

amstradamiga

Ana Kamp
Yer
İstanbul
Hafta sonu 5 arkadaş Antalya Adrasan'a gitmeye karar verdik.Sabah 06.30 uçağı ile antalya.Antalya'da aracımızı teslim aldık yola koyulduk.Adrasan'a gitmekteki amacımız dalma ve zıpkınla balık vurma.Antalya havalimanı ile Adrasan arası yaklaşık 90 km.Adrasan Kemer'e bağlı bir yer.Çam ormanları nar bahçeleri deniz doğa herşey var.Hava limanından 40 km falan ilerledik yolda köy kahvaltısı için durduk.Yarıkpınar Meydan Restaurant.Ortam süper dere akıyo kahvaltımızı dere üstünde kurulan çardaklarda yapıyoruz.Etrafınızda Balıklar yüzüyo.Kahvaltıda çeşit bol el yapımı reçeller peynirler ortaya menemen herşey süper 5 kişi 100 tl.Hesap biraz fazla gelebilir ama ortama ve çeşitlere göre fena sayılmaz burada bol bol fotograf çektik.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

4.5.jpg

Etiketler
Kahvaltıdan sonra yolumuza devam ettik.Antalya Adrasan arası yaklaşık 90 km.Adrasan'da Changa Bungalows'a yerleştik.Güzel bi yer deniz kenarı önü kumsal fiatlar hafta içi 2 kişi kahvaltı dahil 80 tl.Eşyalarımızı odalara yerleştirdik tekne kiralama işi herşey hazır.saat 13.00 gibi tekneye bindik.koylara açıldık.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

9.jpg

10.jpg

Çok güzel yerler.Doğa harika.3 arkadaş daldı.Tüpsüz dalış.İki arkadaş biz dalmadık yüzdük.Dalma işi 5-6 saat sürdü.3 balık yakaladık.toplam ağırlık 2-2.5 kilo vardır.Balıkları kaldığımız otele verdik pişirdiler akşam yemeğimiz çıktı.Her şey çok güzel.

14.jpg

15.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

Adrasan'dan Kumluca'ya geçtik.Buralarda koyları gezdik.Güzel yerler.Yemeklerimizi Kumluca'da Karakaş köfte evinde yedik.Mahalle arasında bir yer ama lezzet süper.Fiatlar ucuz.Buradan Phaselis antik kente geçtik her yer tarih doğa denize girdik harika.

21.jpg

22.jpg

23.jpg

24.jpg

27.jpg

Antik kent 2700 yıllık.Güzel çam ormanı ve deniz.Buradan çıktığımızda artık akşam olmuştu.Dönüş yolumuzda yemekleri gözlemecide yedik.Gözlemeler süper çayıda kömür ateşinde yanınıza getiriyorlar.Fiatlarda uygun 4 gözleme çay 21 tl uygun.Beldibi gözleme evi.Bir gece 2 gündüzlük tatilimiz bitti.Herşey iyidi.

30.jpg

31.jpg

32.jpg

34.jpg

35.jpg

Ynt: Antalya - Adrasan

15 sene evvel 3 sene yaz tatilimi oralarda gecırdım süper bir yer. italyan bir aile 5 senedir geliyorlardı ve arabaları ile zodyac botlarınıda arkaya takıp. ıtalyadan antalyaya roro ıle gelıyorlarmıs, bırcok guzel koyu onlardan ogrendim. :eek:

aynen öyle gezmekle izlemekle doyamıyo insan bide garip bi havası var oranın sanki mistik bişe gibi :smiley:))dağın zirvesinden güneşin doğuşunu bile izlemek ayrı geliyo

istanbuldan kıyı kıyı hataya kadar gittim vede herkese öneririm süper bır gezi oluyor vede memleketin en guzel yerleri.koylar , deniz , kekik kokuları, orman , göl hersey var. :D

Evet arkadaşlar çok güzel bir yer farklı doğası ormanı denizi bozulmamış bi yer dalma açısındanda güzel tabii ben dalmadım arkadaşlar daldı dediklerine göre geçmişe göre balık azmış.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR