Arama sonuçlarınız

1. cumhurkose@msn.com

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Merhaba Yunus Bey, Bende bu konuda yardım talep etmiştim... eğer sizce de sakıncası yoksa msn den görüşebilir miyiz...:)

2. cumhurkose@msn.com

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın

Olta Balıkçılığı ile İlgilenen Gezenbilirciler Parmak Kaldırsın Herkese Merhaba, Balık avcılığı ile ilgilenen, göksu göletinde balık tutmuş tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim sorular var ... eğer mümkünse msn üzerinden görüşmek isterim... msn: cumhurkose@msn.com NOT : geç saatlere...
  3. cumhurkose@msn.com

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Merhaba Mehmet Bey, bilgileriniz çok işime yaradı ayrıca Ender beyin yukarıda verdiği linki de, benim gibi çadır konusunda karar vermeye çalışan arkadaşlara tavsiye ediyorum... Linkteki konuda TESCO kullanan...

4. cumhurkose@msn.com

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Sayın Çiğdem hanım :) amacım iki iş yapmadan eğer mümkünse tek bir ürün alarak hem yaz hem kış aktivitelerinde ihtiyacımı karşılayabilmek... Yani toplamda 100-200 TL ye belki bu festival için malzeme bulup...
  5. cumhurkose@msn.com

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) hehe:) işte...tecrübe ile sabit yönlendirmelere bayılıyorum... evet demek ki çadır 5 kişilik olacak... uyku tulumu da soğuğa göre ayarlanacak yani adrenalin de ki -5 / -20 C Arası Uyku tulumlarına...

6. cumhurkose@msn.com

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) akşam yemekten sonra hemen inceliyorum :D

7. cumhurkose@msn.com

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) hımmm... http://www.adrenalinoutdoor.com/products.asp?CategoryID=12 adrenalin in ürünlerini inceliyorum... -5 / -20 C Arası Uyku Tulumlarını bu festival için kullanabilir miyim? Yoksa yazın katılacağım...
  8. cumhurkose@msn.com

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) Herkese merhabalar. Eşim ve 2 oğlum (4 ve 6 yaş) ile birlikte bizde katılmayı planlıyoruz. İlk kampımız olacak. Henüz kamp malzemelerimiz yok. Bu hafta sonuna kadar tamamlamaya çalışacağım. Tecrübeli...
  9. cumhurkose@msn.com

Gezenbilir Samsun Grubu

Ynt: Gezenbilir Samsun Grubu Ad - Soyad: Cumhur Köse Doğum Tarihi ve Yeri: 1978 - Samsun Memleket: Samsun Semt: İlgi Alanı: Not: Merhaba. Ankara'da ikamet ediyorum. En kısa zamanda xj 4.0 alıp karadeniz aktivitelerinde görüşmek dileğiyle...

10. cumhurkose@msn.com

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Cumhur Köse Doğum Tarihi ve Yeri: 1978 - Samsun Memleket: Samsun Semt: Eryaman İlgi Alanı: Kampçılık, Doğa gezileri, Motorlu araçlar, Elektrik, Elektronik, Yazılım... Not: En kısa zamanda xj 4.0 almaya niyetli :)

11. cumhurkose@msn.com

SUV vs Arazi Aracı

Ynt: SUV vs Arazi Aracı Merhaba arkadaşlar. Bende suzuki grand vitara bakıyordum. Fakat bu konuyu okuyunca benimde aklım karıştı... Peki şunlar suv bunlar arazi diyebileceğimiz bir link bir liste varmı internette... Yada buradan bir arkadaşımız bu net ayrımı ortaya koyabilir mi?
  12. cumhurkose@msn.com

Önerebileceğiniz 4x4 Araç Nedir ?

Ynt: Önerebileceğiniz 4x4 Araç Nedir ? slm arkadaşlar... biraz benzer bir hedefle bende önerilerinizi bekliyorum... Şu anda vw binek aracım var yaklaşık 18.000 TL değerinde. Ben de 4x4 almak istiyorum. Binek aracımı satıp 18.000 TL değerinde bir araç almak istiyorum. Tabii ki alacağım bu aracı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri