Arama sonuçlarınız

1. cumhurkose@msn.com

North Face, Marmot, Husky hangisi ?

Ynt: North Face, Marmot, Husky hangisi ? Merhaba Cenk Bey, Sizin ve diğer Husky kullanıcılarının olumlu yorumları... Güncel'in detaylı açıklaması ve Efe abinin mevsim farkından dolayı Husky önerisi üzerine mesai sonrası gidip Husky Fighter modelini almaya karar kıldım... tüm yorumda bulunan...

2. cumhurkose@msn.com

North Face, Marmot, Husky çadır seçimi...

Ynt: North Face, Marmot, Husky çadır seçimi... Teşekkürler Efe abi... seninle tel. de görüştükten sonra zaten ank. daki mağazayı aradım ellerinde olduğunu teyit ettim akşam gidip alacağım... senin dediğin gibi 5 mevsim olması itibariyle ve kullananların olumlu yorumlarına istinaden Husky...
  3. cumhurkose@msn.com

Ynt: North Face, Marmot, Husky hangisi ? Merhaba Güncel, Öncelikle ilgin için çok teşekkürler... Niğde Aladağlardan sonra görüşemedik. Ilgaz a gelebilmeyi çok istedim fakat işlerden dolayı hazırlanıp gelemedim. Bugün yıllık izne ayrılıyorum ve Samoff ile birlikte Rize Ardeşen offroad...

4. cumhurkose@msn.com

Ynt: North Face, Marmot, Husky hangisi ? :) önümüzdeki 1 hafta boyunca rize ayder, kaçkar dağları ve sonrasında kış kamplarında kullanmayı planlıyorum... 2 yetişkin 2 çocuk (6-8 yaş) ... kışın 4x4 aracım ile gidebildiğim her yerde kamp atabilmek istiyorum... belki araçtan 1-2 km uzak...
  5. cumhurkose@msn.com

Tercih sıralamasına göre; 1. North Face 3 kişilik 4 mevsim çadır... http://www.thenorthface.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=70235&storeId=207&catalogId=10201&langId=-1&from=subCat&parent_category_rn=11750&variationId=3A0 2. Husky Fighter 3 kişilik 5 mevsim (tecrübeli bir...

6. cumhurkose@msn.com

North Face, Marmot, Husky çadır seçimi...

Tercih sıralamasına göre; 1. North Face 3 kişilik 4 mevsim çadır... http://www.thenorthface.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=70235&storeId=207&catalogId=10201&langId=-1&from=subCat&parent_category_rn=11750&variationId=3A0 2. Husky Fighter 3 kişilik 5 mevsim (tecrübeli bir...

7. cumhurkose@msn.com

Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı?

Ynt: Marmot Wave IV veya Husky Annapurna mı? Merhaba arkadaşlar, Bende Husky Anapurna uyku tulumu bakıyorum. Hem eşime hem de kendime. Benim boyum 1.78 cm, eşimin boyu ise 1.60 cm. Anapurna nın ölçüsü 2.20... Ben hadi neyse kullanabileceğimi düşünüyorum da, eşim boy itibari ile rahat...
  8. cumhurkose@msn.com

Husky Fast çadır hakkında bilgi öneri ve düşünceleriniz ?

Ynt: Husky Fast çadır hakkında bilgi öneri ve düşünceleriniz ? Merhaba Ahmet Bey, kimse cevap yazmamış...fakat aynı konuyu bende araştırıyorum şu anda... belki siz aldıysanız bana bu konuda fikir verebilirsiniz...
  9. cumhurkose@msn.com

Zodiac Bot önerileriniz...

Merhaba, Karadeniz, Samsun ili Ondokuzmayıs ilçesinde yazlık da kullanmak üzere bot almayı düşünüyorum. Tabi ki akabinde sonraki aktiviteler için yanımda taşımayı planlıyorum. Bu nedenle zodiac bot tercih edeceğim. İlk etapda sadece gölde gezi gibi bir planım olsada ilerde balık için kullanmayı...

10. cumhurkose@msn.com

Satılık Lafuma Vanoise 4 Kişilik Kamp Çadırı -SATILDI

Ynt: Satılık Lafuma Vanoise 4 Kişilik Kamp Çadırı -SATILDI çadır satılmıştır...

11. cumhurkose@msn.com

Satılık Lafuma Vanoise 4 Kişilik Kamp Çadırı

Ynt: Satılık Lafuma Vanoise 4 Kişilik Kamp Çadırı - SATILDI satılmıştır...
  12. cumhurkose@msn.com

Satılık Lafuma Vanoise 4 Kişilik Kamp Çadırı

Adrenalin Ankara mağazasından aldığım Lafuma Vanoise 4 Kişilik Kamp Çadırımı satıyorum. Çadırı sadece 4 kez kullandım. 1. Bolu Aladağlar festivalinde (2 gece) 2. Bolu Yedigöller (2 gece) 3. Bartın Güzelcehisar (2 gece) 4. Niğde Aladağlar (2 gece) Çadırımda herhangi bir deformasyon, sorun veya...

13. cumhurkose@msn.com

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Çok geçmiş olsun Mustafa Bey inş. en kısa sürede TOYOTA'nıza kavuşursunuz...:(
  14. cumhurkose@msn.com

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Slmlar... kesinlikle katılıyorum... Hamdi hocam eğer bu şekilde bir organizasyon (kamplı) yapabilirsek bende ailecek katılırım...
  15. cumhurkose@msn.com

Ankara Kazan Kurtboğazı Badem ve Off-Road Gezisi (29 Mayıs 2011)

Ynt: Ankara Kazan Kurtboğazı Badem ve Off-Road Gezisi (29 Mayıs 2011) görselleri bekliyoruz.... :))

16. cumhurkose@msn.com

Ankara Kazan Kurtboğazı Badem ve Off-Road Gezisi (29 Mayıs 2011)

Ynt: Ankara Kazan Kurtboğazı Badem ve Off-Road Gezisi (29 Mayıs 2011) güzel bir gün, güzel bir gezi, göle girmek cabası...daha ne olsun :) tüm mütevazi dostlarıma buradan tşk ediyorum... sizlerle bu muhteşem doğada gezmek son derece keyifliydi ;) en kısa sürede tekrar bir araya gelebilmek...
  17. cumhurkose@msn.com

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. :)
  18. cumhurkose@msn.com

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ahanda bende şahsım adıma buradayım :P

19. cumhurkose@msn.com

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Şevki Bey, başınız sağolsun...
  20. cumhurkose@msn.com

satılık 5" tft dokunmatik ekranlı goldmaster navıgasyon cihazı

Ynt: satılık 5" tft dokunmatik ekranlı goldmaster navıgasyon cihazı NAV-501 GoldMaster'ın resmi sitesinden ürünün detaylarını inceleyebilirsiniz... http://www.goldmaster.com.tr/Urun_Detay.aspx?q=659 Bu hafta (7-8 Mayıs 2011) Karadeniz OffRoad Birliğinin düzenlediği, Vezirköprü Kunduz Kampına...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri