Ankara Kazan Kurtboğazı Badem ve Off-Road Gezisi (29 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TEKNIKISLEM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,278

TEKNIKISLEM

SESSIZLIK SAKINLIK VE SABIR IYIDIR
Yer
ANKARA
Web
www.teknikislem.com.tr
Her şey Serhat ın badem toplaması ile başladı,
aslında burnunun dibinde badem ağaçlarının olduğunu fark etmesi ile başladı da denilebilir.

Ben bu bir torba dolusu bademi alınca sorun oldu,
meğerse Serhat aracına hem CB hem de megafon taktırmış, ortalığı ayağa kaldırdı,
ben kaçtım hemen, bir yandan da o bademleri atıştırıyorum tabiî ki,

Sonra, Serhat ın bu badem anonsunu ve megafondaki feryatlarını duyan kim varsa peşime düştü, ben kaçtım onlar kovaladı, ne kadar çok badem meraklısı varmış memlekette.

Sonra iş maksadını aştı ben soluğu Kazan Kurtboğazı arasında aldım, eee buralara kadar gelmişken biraz arazide gezindim, tesadüf yanımda bir adet 4x4, mangal ve ekleri, ekmek, meşrubat vs kayıntılar da var, bari dedim kendi kendime 2kg badem için çektiğin derde bak, bari keyfine bak, dolandım biraz.

O anda peşimde olan, bademleri ele geçirmek isteyen kim varsa onlarda meğerse tesadüfi olarak 4x4, kayıntı, meşrubat vs. ile peşime düşmüşler.

Dedim ki;
Bu böyle olmaz paylaşalım bademleri, kaç kaç nereye kadar, sağolsunlar anlayış gösterdiler, hem Serhat da "badem e sıkılmayın bizim oralarda çok var" dedi, sulh yaptık.

Sonuç,
Amaç güzel vakit geçirmek,
BADEM e takılmamak lazım,
arada BADEM olmamak lazım,
bu bademlerden herkese lazım.

bademi severim, ama tadı paylaşınca daha bir güzel oldu …

BADEM.jpg

Etiketler

Ynt: Ankara Kazan Kurtboğazı Badem ve Off-Road Gezisi (29 Mayıs 2011)

güzel bir gün, güzel bir gezi, göle girmek cabası...daha ne olsun :smiley:

tüm mütevazi dostlarıma buradan tşk ediyorum... sizlerle bu muhteşem doğada gezmek son derece keyifliydi ;) en kısa sürede tekrar bir araya gelebilmek dileğiyle...

ben olsam en zirveye çıkar,onlara gülümseyerek yerdim o bademleri.
hem seni ele veriyorlar hemde badem istiyorlar,yok öyle...(YAŞASIN KÖTÜLÜK)
anlamadığım siz badem yemeye hep böyle teşkilatlımı gidersiniz...
görselleri bekliyoruz.
bu arada suziyi satalımda bende cj leneyim ;)

Anlaşılan güzel bi gezi olmuş, fotoları ekleyin de nereleri gezdiniz görelim bakalım :D :D

Metin bey güzel etkinlik güzel görsel,ler dostlar,la nice gezmelere sağlıcakla kalın

keyifliimiş anlaşılan, takip edelim bizde keyif alalım.

plansız, programsız da olsa çok eğlendik ve bütün dostlara teşekkür ederim, özellikle tekrar badem isteriz.

bizdeki fotolar,

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF8810.JPG

DSCF8811.JPG

DSCF8813.JPG

DSCF8814.JPG

DSCF8815.JPG

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

DSCF8817.JPG

DSCF8818.JPG

DSCF8819.JPG

DSCF8821.JPG

DSCF8822.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR