Husky Fast çadır hakkında bilgi öneri ve düşünceleriniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan [TR]BOZO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,810

[TR]BOZO

Zirve
Selamlar

En son kamp (Bolu Aladağ gölü ) Kamp aktivitesinden sonra ailece kamp olayına kilitlendik Tek başıma olsam hallederim ama bırakmıyorlar.
Bundan dolayı.
Husky Fast 4 kişi 5 mevsim 548 Tl.
Çadır 4 kişilik ve 5 mevsim olmak mecburiyetinde
4 mevsim çadır da olur biliyorum ama işin içine hanım ve çocuklar girince tartışma bitiyor,eğer katılabilirsek kampı bırakıp dönmek hoş olmaz.
Hannah marmot ve diğer markalarda 4 kişi ve 5 mevsimi aynı anda saglayan bir model bulamadım.
Ailece ölçülü :smiley: olduğumuz için 3+1 çadıra sıgmamız hele uyku tulumu mat ve çadır içi eşyalarla imkansız 2 ayrı çadır alıp bölünmek söz konusu değil.
:smiley: Dublex çadır da olmadığına göre :smiley:
Sizlerin marka model önerisine ve Husky Fast tecrübesi. deneyimi olan varsa olumlu, olumsuz tavsiyenize ihtiyacım var.

http://urun.gittigidiyor.com/Husky-Fast-4-kisilik-Cadir-H0-3488-OUTDOOR-5-M_W0QQidZZ23772384

saygılar.

Etiketler
Ynt: Husky Fast çadır hakkında bilgi öneri ve düşünceleriniz ?

Merhaba Ahmet Bey,

kimse cevap yazmamış...fakat aynı konuyu bende araştırıyorum şu anda...

belki siz aldıysanız bana bu konuda fikir verebilirsiniz...

Ynt: Husky Fast çadır hakkında bilgi öneri ve düşünceleriniz ?

cumhurkose@msn.com' Alıntı:
Merhaba Ahmet Bey,

kimse cevap yazmamış...fakat aynı konuyu bende araştırıyorum şu anda...

belki siz aldıysanız bana bu konuda fikir verebilirsiniz...

maalesef çadır almadım iş sadece cadırla bitmiyor ve genelde fazla kamp etkinliği olmadığı için üstüne düşmedim ama kampçılık çok zevkli ama bir o kadarda zor bilgi ve tecrübe isteyen bir iş onu öğrendim size kolay gelsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR