Arama sonuçlarınız

1. n_y_c_b

grand cherokee 5.2 arıyorum. . .yardıma ihtiyacım var. . .

Ynt: grand cherokee 5.2 arıyorum. . .yardıma ihtiyacım var. . . satılsada bende alsam artık bitane 4x4 . . . bıktım kar yağdığında yaya gezmekten :)

2. n_y_c_b

Ynt: grand cherokee 5.2 arıyorum. . .yardıma ihtiyacım var. . . dizel fakat küçük değil ;D kocaman bir station golf. . . hatta kardeşim malum siteden takas teklifi gönderdiğini söyledi size ama bilemiyorum. . .
  3. n_y_c_b

temiz JEEP grand cherokee aranıyor. . .

Ynt: temiz JEEP grand cherokee aranıyor. . . çok teşekkürler . . . değerlendiricem bu aracıda adanaya gitmem çok zor olsada :) birkaç araçla uğraşıyorum şimdilik onlar fos cıkarsa adanaya bile giderim. . .

4. n_y_c_b

Ynt: grand cherokee 5.2 arıyorum. . .yardıma ihtiyacım var. . . rıza bey aracınıza çok baktım fakat arabamı satamadım henüz kapora verdiler gelicez dediler gelmediler . . . yine biraz ertelendi sanırım benim iş . . . fakat hala düzgün araba aramaktayım. . . sizin araç güzel fakat bütçe...
  5. n_y_c_b

Ynt: grand cherokee 5.2 arıyorum. . .yardıma ihtiyacım var. . . ilginiz için teşekkürler . . . fakat aracınız benim bütçemi aşıyor ne yazıkki. . .

6. n_y_c_b

Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır?

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? ufuk beyin paylaşımları sayesinde bilgi patlaması yaşadım :) gerçekten harika bir insan . . . bilgilendirmelerinin devamını diliyorum. . .

7. n_y_c_b

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu harika olmuş ellerinize sağlık :) gerçekten çok şanslısınız , macahelde mahsur kaldığınıza çok üzülmüştünüz :) :) yerinizde olmak isterdim. . . başarılar dilerim . . . inş mezun olunca birlikte böyle bir program çekme şansımız olur . . .
  8. n_y_c_b

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-yikamaci-dan-97-grand-cherokee-lpg-li-75889220/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-5-2-grand-cheroke-limited-edition-lpg-li-230-hp-75885120/detay...
  9. n_y_c_b

temiz JEEP grand cherokee aranıyor. . .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-yikamaci-dan-97-grand-cherokee-lpg-li-75889220/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-5-2-grand-cheroke-limited-edition-lpg-li-230-hp-75885120/detay...

10. n_y_c_b

Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı.

Ynt: Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı. Allah sabır versin abicim ne diyim. . . sen sonuna kadar hakkını ara yada toplanalım gidip o balataları adamlara tek tek çakalım. . .

11. n_y_c_b

Land Cruiser 4.2 Diesel

Ynt: Land Cruiser 4.2 Diesel sanırım artık bize müstehak. . . 10 lira olsa bile bir başkaldırış söz konusu olmaz gibi geliyor artık. . . yolmaya devam. . .
  12. n_y_c_b

Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı.

Ynt: Defender TUV Muayenesi, Güncel Bilgi Paylaşımı. ne kadar cahil insanlar bunlar yahu ! ! ! ! bütün tüv çalışanları bu kadar gerizekalı mı acaba ? 4x4 araçtan anlamazlar anlatanıda dinlemezler. . . yok yere sizin balatalar gitti bence sizde hakkınızı arayın parasını cebinden versin hıyar...

13. n_y_c_b

Land Cruiser 4.2 Diesel

Ynt: Land Cruiser 4.2 Diesel eğer maddi durum iyiyse hayır demez tabiiki :D en az 20 bin oynar aralarında. . . geçen 65'e gitti bir vx80 turbo dizel çok düzgün bir araçtı 1 hafta durmadı zaten. . .
  14. n_y_c_b

Land Cruiser 4.2 Diesel

Ynt: Land Cruiser 4.2 Diesel toyotadan anlamam ama bu vx100 değil mi ?: arkadaş vx80 arıyor sanırım. . .
  15. n_y_c_b

Land Cruiser 4.2 Diesel

Ynt: Land Cruiser 4.2 Diesel ;D ;D ;D ;D ;D ;D ifadeler harika olmuş :D :D :D :D sayın meganeCC ilan verme kurallarını okumanızı öneririm. . .

16. n_y_c_b

L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya :) gerçekten çok güzel bir araç. . . dikkat çekiciliğide cabası zaten 61 plaka olması benim dikkatimi çekmesi için yeterli :) Allah kazasız belasız binmeyi nasib etsin. . .
  17. n_y_c_b

L300 4x4 Çok TAtlı ya :)

Ynt: L300 4x4 Çok TAtlı ya :) sağdan direksiyon heleki istanbulda zor olmuyor mu ilhan bey ?
  18. n_y_c_b

Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler :D inş. istediğin gibi bi dodge toplarsın . . . ben öğrenciydim :D anadoluda sinema tv okuyodum bırakmak zorunda kaldım geri dönmekte istemedim hiç. . . bu sene konyaya geçicem. . . modifiye dergisi çalışmam vardı eskişehir için iptal oldu nasipse...

19. n_y_c_b

Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler

Ynt: Konya'da Yapılması Planlanan Etkinlikler biraz kalburüstü diye tabir edilen bir tayfa var merkezde aslında araçlar harika full yapılı falan ama . . . ama işte. . . kapalı bir grup :D beyşehirde bir kulüp varmış öyle dediler. . . konyanın canlanması lazım . . . hangi bölüm mezunusun ...
  20. n_y_c_b

"Pati" Hanıma Yuva Arıyoruz!

Ynt: "Pati" Hanıma Yuva Arıyoruz! face ve pati'nin olduğu fotoğrafa bayıldım :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri