temiz JEEP grand cherokee aranıyor. . .

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan n_y_c_b Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,416

Etiketler

Ynt: temiz JEEP grand cherokee aranıyor. . .

Bildiğimiz sevdiğimiz bir arkadaşımızın arabası.Maalesef satmak zorunda...Yoksa bu fiyata gerçekten verilecek araç değil.Çok titiz kullandı tavsiye ederim gerçekten...Varsa ustan baktır Adana dan...Orjinal km dikkatini çekerim mil değil km dir araç.

babam her ay gider adanaya olmadı ona baktırırım . . . teşekkürler ilginiz için. . .

Merhaba,
Bahsedilen bizim aracımız ve biraz önce ben de aynı sayfada satılık olarak paylaştım. Bence tam aradığınız araç...

Kondüsyon olarak pek iyi değil ama motor, şanzımanlar ve difransiyeller mükemmel. Sıfıra yakın emin olun. Link aşağıdadır. Saygılar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85460.0

araziye girmiş araçlarda ileriki dönemde sorun çıkması muhtemel değil mi ?

özellikle alttakım ve aktarma organlarında ?

Emir_TR' Alıntı:
araziye girmiş araçlarda ileriki dönemde sorun çıkması muhtemel değil mi ?

özellikle alttakım ve aktarma organlarında ?

Emir bey bence bu konuda haklısınız yanlız arazi aracının nasıl kullanıldığına da bağlı olarak değişir.Arazi de herkes hor kullanmayabilir.Size bir araba göstermek isterdim ama sahibinden izin almadan aracın resmini koyamam.Şöyle anlatayım;Arazide sarkan dallar arabasını çizer diye önceden araziye girer alır bahçe makasını eline kıt kıt kıt sarkan dalları budar sonra geçer.İsterse önden 10 araç geçsin genede iner ve budar.Göl kenarında aracını çamura sokmaz sebebi de şudur ilaçlı sudur bu çamur boyada iz bırakır diye.Rampaya yada çamura vurmaz sadece karda oynamayı sever.Kilit vardır araçta ama genede çamura sokmaz.Değerlidir aracı çünkü sever aracını.Aracını bu şekilde kullanan off road sever yada gezmeyi seven insanlarda vardır.Ama Kerim beyin aracını soracak olursanız şunu da yapabilirdi zaten orjinal tampon elinde orjianli tamponu taksa lastiklerde zaten elinde orjinal lastik ebatlarını taksa aracı standart hale getirse birde plakayı gizlese kim nereden bilecek.Alın size 130.000 km dikkatinizi çekerim mil değil km de bir araç.Ama satıcılık bence budur neyse o...Bu araçta çıksa çıksa en babası şanzuman masrafı çıkar götürürsün ustaya baktırırsın yoksa da biner gidersin başkada ileride çıkan bir sorun olacağını pek sanmam.Eger hayır bazı şeyler vardır derseniz onun ne olduğunu bende öğrenmek isterim.Ben şanzuman diye biliyorum..

iskenderundan bugun döndüm kusura bakmayın bu yüzden geç cevap atıyorum. . .
aracımı hala satamadığım için adanadayken hiç rahatsız etmek istemedim . . .
bu 2 oldu söz verip buluşmaya gelmediler arabada satılmadı hevesimde kaçmak üzere açıkcası. . .
ayrıca yardımlarınız ve ilginizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. . .

bora1907' Alıntı:
Emir bey bence bu konuda haklısınız yanlız arazi aracının nasıl kullanıldığına da bağlı olarak değişir.Arazi de herkes hor kullanmayabilir.Size bir araba göstermek isterdim ama sahibinden izin almadan aracın resmini koyamam.Şöyle anlatayım;Arazide sarkan dallar arabasını çizer diye önceden araziye girer alır bahçe makasını eline kıt kıt kıt sarkan dalları budar sonra geçer.İsterse önden 10 araç geçsin genede iner ve budar.Göl kenarında aracını çamura sokmaz sebebi de şudur ilaçlı sudur bu çamur boyada iz bırakır diye.Rampaya yada çamura vurmaz sadece karda oynamayı sever.Kilit vardır araçta ama genede çamura sokmaz.Değerlidir aracı çünkü sever aracını.Aracını bu şekilde kullanan off road sever yada gezmeyi seven insanlarda vardır.Ama Kerim beyin aracını soracak olursanız şunu da yapabilirdi zaten orjinal tampon elinde orjianli tamponu taksa lastiklerde zaten elinde orjinal lastik ebatlarını taksa aracı standart hale getirse birde plakayı gizlese kim nereden bilecek.Alın size 130.000 km dikkatinizi çekerim mil değil km de bir araç.Ama satıcılık bence budur neyse o...Bu araçta çıksa çıksa en babası şanzuman masrafı çıkar götürürsün ustaya baktırırsın yoksa da biner gidersin başkada ileride çıkan bir sorun olacağını pek sanmam.Eger hayır bazı şeyler vardır derseniz onun ne olduğunu bende öğrenmek isterim.Ben şanzuman diye biliyorum..

teşekkur ederim.
doğrudur bu aracı görmeden bişey konuşmak olmaz.
ben sadece sonradan buyuk sürprizlerle karşılaşmak istemiyorum.
zaman yaratıp o aracı da görmeye çalışacam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR