Land Cruiser 4.2 Diesel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MeganeCC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,218

Etiketler

Ynt: Land Cruiser 4.2 Diesel

MeganeCC' Alıntı:

Sayın megan, forumun bu kısmında "siliciler" var ve hoşlanmadıkları ilanları siliyorlar.

Onları en çok hoşnutsuz eden de, hiçbir şey yazmayıp "wwww.sahibinden.com...." diye kopyalanan ilanlar.

Şayet "toyota, emsalsiz, orijinal, ilk sahibinden" ifadelerini (ki güzel ifadeler, insanlar bunlara dayanamaz) açarak ve açıklayarak o güzel kaleminizle/klavyenizle buraya yerleştirirseniz; ardından aracınızı tanıtıcı bir sürü laf ederseniz (Ki atış reklam satış serbesttir. Ama sizin atmaya ihtiyacınız yok); ardından da fotolar koyarsanız, yukarıdaki linki ondan sonra araya bir yere yerleştirirseniz siliciler eminim ki hoşnutsuz olmayacaklar ve ilanınızı silmeyeceklerdir. ;D

Hayırlı alışverişler dilerim.

toyotadan anlamam ama bu vx100 değil mi ?:
arkadaş vx80 arıyor sanırım. . .

eğer maddi durum iyiyse hayır demez tabiiki :D en az 20 bin oynar aralarında. . . geçen 65'e gitti bir vx80 turbo dizel çok düzgün bir araçtı 1 hafta durmadı zaten. . .

Yiğidi öldür, hakkını yeme. Araç çok güzel, diri ve bakımlı duruyor vallahi... ::smiley: :smiley:

Araç konuyu başlatan arkadaşa ait olmayabilir.Aynı arkadaş daha önce de unimog ilanları yayınlamıştı.

VAP' Alıntı:
Yiğidi öldür, hakkını yeme. Araç çok güzel, diri ve bakımlı duruyor vallahi... ::smiley: :smiley:

Aynı kanaatteyim. Onun için, bu ilanın silinmesi yazık olur. Bu camiadan birilerinin almasını arzu ederim bu aracı. Bu nedenle ikaz ettim.

Dizel yakıtın 4 TL olduğu ve benzine yetiştiği bir ülkede bir aracın dizeline daha güçlü ve sessiz benzinlisinin iki katından fazla para vermek ne derece mantıklı artık bilemiyorum.

Tempus' Alıntı:
Dizel yakıtın 4 TL olduğu ve benzine yetiştiği bir ülkede bir aracın dizeline daha güçlü ve sessiz benzinlisinin iki katından fazla para vermek ne derece mantıklı artık bilemiyorum.

sanırım artık bize müstehak. . .
10 lira olsa bile bir başkaldırış söz konusu olmaz gibi geliyor artık. . .
yolmaya devam. . .

2000 model bir araç için 89.000 tl fiyat yazarken hiç rahatsız olmuşlarmı acaba? cidden merak ettim.

Toyotalar süper araçlar tamam, ama 89.000 tl ! keyif mal sahibinindir, isterse 100 bin tl yazabilir hakkıdır. Ama bu forumda böyle abartılı ilanlara karşı söylenen onca lafı bile bile bu ilanı yine de bu forumda açmak ne derecede doğru?

Aynı sitede 1999-2000 model benzin-lpg li toyotalar 35-45.000 tl arası pazarlık yapılınca dahada iniyor. Yani ilanınızı verin ama en azından burdaki insanlarla alay etmeyin. Şaka gibi ilan! ne forum formatına uymuş, ne de forumda yazılan çizilen onca lafı dikkate almış.

245.000 kilometre de kapalı garaj aracı! peki bu araç kapalı garajda yatarken yılda ortalama 22.000 km yi nasıl yaptı? sabah arabayı garaja alıp akşam "kapalı garaj aracı" denirse doğrudur o başka tabi.

TurKuaZ' Alıntı:
2000 model bir araç için 89.000 tl fiyat yazarken hiç rahatsız olmuşlarmı acaba? cidden merak ettim.

Toyotalar süper araçlar tamam, ama 89.000 tl ! keyif mal sahibinindir, isterse 100 bin tl yazabilir hakkıdır. Ama bu forumda böyle abartılı ilanlara karşı söylenen onca lafı bile bile bu ilanı yine de bu forumda açmak ne derecede doğru?

Aynı sitede 1999-2000 model benzin-lpg li toyotalar 35-45.000 tl arası pazarlık yapılınca dahada iniyor. Yani ilanınızı verin ama en azından burdaki insanlarla alay etmeyin. Şaka gibi ilan! ne forum formatına uymuş, ne de forumda yazılan çizilen onca lafı dikkate almış.

245.000 kilometre de kapalı garaj aracı! peki bu araç kapalı garajda yatarken yılda ortalama 22.000 km yi nasıl yaptı? sabah arabayı garaja alıp akşam "kapalı garaj aracı" denirse doğrudur o başka tabi.

tüm yorumlarınıza katılıyorum benzer duyguları ilana bakarken yaşamıştım

bir de belirtmek isterim bu megan arkadaş aracın sahibi falan değil, sahibinden de kendince kelepir araçları biz gezenbilirci arkadaşlarıyla paylaşıyor ve bunu çok seviyor daha önce de defalarca yaptı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR