Arama sonuçlarınız

1. gozdemed

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Rifat Tülün (rtulun) Rıfat bey Sayfanıza yeni girdim.İşe koyulmuşsun,kolaylıklar dilerim.Su pompasının nereye koyduğunuz önemli.Yusufun dediği gibi çok ses yapmıyor sadece musluk açıldığında ses oluyor o da araba içindeki diğer sesler yanında...

2. gozdemed

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İlhan bey, Bu akşam forumda gezinirken öğrendim.Başınız sağ olsun,allah rahmet eylesin,allah sizlere sabır versin. Ömer
  3. gozdemed

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Arkadaşlar bizim karavanlar anahtar teslimi olmadığından zamanla eksiklikleri gideriliyor.Hafta sonu Yusuf ustayla birlikteydim.Banyo kabinine pencere açmak için buluştuk.resimde de görüldüğü gibi kesip pencereyi...

4. gozdemed

Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen) Ümit bey, Karavanınızın son durumunu inceledim.Çok güzel olmuş.Sağlıkla kullanmanızı dilerim. ömer
  5. gozdemed

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Ruhsat dosyan karavanda akşam bakar cevaplarım

6. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Katar hava alanında uçuş saatini beklerken çektiğim resim.Kahve fena değildi.Selamlar

7. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent bey ruhsatınız hayırlı olsun,Benim ruhsatımda araç tipi kamyonet yazıyor,karşı sayfanın altında yapılan değişiklikler kısnında motokaravan şeklinde not yazılmış,sizinkide böyle mi merak ettim. selamlar ömer
  8. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Atilla bey, sonunda başardım ,yardımlarına teşekkür ederim.
  9. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Sayfama resim nasıl yerleştirebilirim.Camperın resmini koymak istiyorum.Yardımına teşekkürler.

10. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Atilla bey, Yazıdan anladığım kadarıyla senin PSA gidici.Birçok bilinmeyenle uğraşıyorsun.Duygusal konular çok önemli.Umarım sorunlarını en kısa zamanda çözer ,gönlüne göre camper sahibi olursun.Selamlar.

11. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Yusuf kardeşim,seni sıkıştırmak niyetinde değilim zaten yapılanlar amatör ruhla oluyor.Bana karşı hiçbir deklerasyonun yok.Ne zaman uygun olursan yardımlarını severek kabul ederim.Sen ne zaman hazır olursan buluşuruz.İlgine...
  12. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) İyi dilekte bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Gerçekten Atilla beyin dediği gibi hafta sonları gezi planları yapıyorum.Bir iki karavanla bir yerlere gitmek daha keyifli olur kanısındayım. Sırada banyonun...

13. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Isıtıcı ile ilgili resimler ekte
  14. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Aekadaşlar uzun zamandır sayfamda yazamadım.Gezi sonrası iş güç derken epey zaman geçti.Bu aralar karavanlarını bitirmeye çalışan arkadaşları takip ettim.Kış gelince ısıtma sorunu çıktı.Forumda tartışmaları izledim.Yerli...
  15. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent bey,Biraz önce birşeyler yazdım gönderdim,ama yazımı göremiyorum.Neyse... Kısaca özü şu bu işlerin.Trafik işlemleri genelde aracılarla yapılıyor.Trafik şubesi bu kişilerle yani aracılar kullanılsın istiyor.Sebebini...

16. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent bey, Karavanızın muayeneden geçtiğini bugün öğrendim,tebrik ederim hayırlı olsun.Buyük bir yükten kurtuldunuz.Bu iş bukadar.Bundan sonra kazasız sağlıklı seyahatlar dilerim. Ömer
  17. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) birde TÜV de arabanın içindeki değişiklikleri hiç olçmediler projeye şöyle baktılar neyin nerde olduğunu gördüler o kadar.arkadaki oturma gurubuna takıldılar,oranın oturma değil yatak olduğunu anlatınca üzerinde durmadılar.
  18. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent bey, Projeniz hayırlı olsun.Umarım benim projedeki eksiklikler sizde olmaz.Forumda da yazmıştım.İmzalar ve kaşelere dikkat ediyorlar.TÜV den de kolayca geçmeniz dileği ile iyi günler dilerim. Ömer

19. gozdemed

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Atilla bey, Bu ne hal böyle.Son sürat işe koyulmuşsun.Alt kaplamalara nasıl kıydın.Taban çalışmalarına çok mu engel olacaktı? Adresini verirsen bir ara uğrayabilirim.Şimdilik kolay gelsin.İyi çalışmalar...
  20. gozdemed

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed) Sıra Eski foçaya geldi.Eski Foça karavancılar için cennet diyebilirim.Şehir merkezinde sahilde belediyenin sosyal tesisinin yanında otoparkıda var,ücretsiz.onü deniz .İlk fırsatta tekrar gitmeyi istiyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri