Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan centilmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 301
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,696
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Iveco Camper - Ümit (centilmen)

Ümit bey karavanınız güzel olmuş keyifli seyahatler diliyorum...

Sayın Yaşar Onaran,Levent,Cavid,Sami,Kenan Akca,Rifat,Cüneyt,Ercan,Yusuf,Atilla,Cengiz,Ramazan,Haşmet,İsmail,Mehmet,İlhan,Sami Ünlü ve Mustafa bey karavanımız hakkındaki güzel sözleriniz, dilekleriniz ve yapıcı eleştirileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim dostlar. Daha iyisi sizlerin yada olmayanların olsun inşallah.
Daha işimiz bitmedi proje ve tüv muayenesi aşamaları kaldı düşündükçe geriliyorum ama inşallah o aşamalarıda problem yaşamadan geçeriz. Şu son iki günde gaz teli, debriyaj telii değişti,geri vites lambası müşiri arızalı ama yenisini bulamadım malesef. Yardımcı olabilecek arkadaş olursa eğer çok sevinirim. Bu arada Ankara ivedik organize sanayinde wosvagen servisi(wossa) bulunan karavancı dostumuz Hikmet bey çok yardımcı oldu, işini gücünü bırakıp bizim araçla özveri ile uğraştı kendisine buradan çok teşekkür ederim. Bir kere daha anladım ki biz büyük bir aileyiz ve hepimiz birbirimize elden gelen yardımı seve seve yapıyoruz.
Perde konusunda çok haklısınız aynı şeyi bende gördüm ve düşündüm. Zaten tül perdeler ışığı kesmek ve gece karavanda uyumak açısından gerekli konforu sağlamıyor şu anda.
Stor yada başka bir montaj şekli ile görüntü ve ışık sızdırmazlığını sağlayabilecek bir çözüm üreteceğiz sizlerinde katkılarını eleştirilerini beklerim.
Ocak kullanımında perdelerin tutuşması ve yangına sebebiyet verebilme ihtimali açısından ise çok haklısınız. Atilla beyinde bahsettiği gibi alevi ve ısıyı iletmeyecek alimünyum yada başka bir materyalden ocak faaliyette iken kullanılabilecek bir separatör ( ayırıcı) gerekecek.
Dostça sevgi ile kalınız.

marmariscj7' Alıntı:
Ümit bey karavanınız harika olmuş iyi günlerde kullanın.
Teşekkürler sona geldik artık harika diyebilmek ne kadar mümkün bilemiyorum. Arkadaşların dostların çok daha mükemmel araçları var. Bizim aradığımız özelliklere yakın bir
araç oldu. Daha iyisi arzu eden dostlara olsun.

Tebrik ederim keyifli seyahatler mutlu günler:smiley:

Güzel dilekleriniz için teşekkürler Onur bey.

Ümit abi yardımcı olabildiysem sevindim.buradan tekrar karavanın hayırlı olsun bundan sonra kazasız belasız güzel geziler diliyorum.

Ümit bey hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın

Hikmet kardeşim güzel dileklerin ve yardımların için tekrardan çok teşekkürler. Özcan bey ve sayın Zaloğlu teşekkürler güzel düşünceleriniz için.
Daha iyisi, güzeli arzu eden dostlara olsun inşallah.

Ümit bey gerçekten zevkle döşenmiş bir dizayn olmuş.
Benimde dikkatimi çeken ocak arkasındaki tüllerin yaratacağı yangın tehlikesi idi, siz soruna bir çözüm zaten bulursunuz. Ancak bir şey daha var ocak üstü aspiratör de gerekmeyecekmi, hani yazın kapılar açılır yemek kokusu ve ocağın sıcaklığı içerden çıkar hemde iç sıcaklığı azaltır, ancak kışın kapılar açılıp yemek yapılamayacağını düşününce bir aspiratör benzeri araç lazım olacaktır bence.

Gönlünüze göre kazasız, belasız, zevkle gezmeler diliyorum, artık bundan sonra bu araçla yapacağınız gezilerinizi paylaşırsınız bizlerle.

Benimde dikkatimi çeken ocak arkasındaki tüllerin yaratacağı yangın tehlikesi idi, siz soruna bir çözüm zaten bulursunuz. Ancak bir şey daha var ocak üstü aspiratör de gerekmeyecekmi, hani yazın kapılar açılır yemek kokusu ve ocağın sıcaklığı içerden çıkar hemde iç sıcaklığı azaltır, ancak kışın kapılar açılıp yemek yapılamayacağını düşününce bir aspiratör benzeri araç lazım olacaktır bence.

Gönlünüze göre kazasız, belasız, zevkle gezmeler diliyorum, artık bundan sonra bu araçla yapacağınız gezilerinizi paylaşırsınız bizlerle.

YIGITT' Alıntı:

Teşekkür ederim beğeniniz ve güzel sözleriniz için.
Tüllerin olmadığının farkındayım Yiğit bey başka bir çözüm bulmaya çalışacağız. Aspiratöre gelince o mekanda uygulamanın yapılabilmesi çokta kolay değil. Belki küçük sessiz bir fan koyulabilir. Kış sezonunda kullanım açısından haklısınız.
İnşallah gezmeye başladıkmı paylaşımınıda yapmaya gayret edeceğim.
Dostça kalınız.

Dostlar Nisan 2010 tarihinde bir karadeniz görevi dönüşü daha önce gezip gören arkadaşların tavsiyesi ile gidip gördüğümüz cennet vatanımızın harika bir doğa parçasını ve çektiğimiz resimleri sizlerle paylaşmak istedim.
Sevgilerimle.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64116.msg759628#msg759628

"Bir doğa harikası olan Borabay gölü, doğa yürüyüşü, piknik ve kamp için son derece uygun bir seçenektir. Denizden 800 m. (1050 rakım Huh?) yükseklikteki krater gölü olarak bilinen göl aslında küçük bir akarsuyun etraftan gelen yıkıntılarla tıkanması sonucu oluşmuş, doğal bir set gölüdür. Bakanlar Kurulunca Turizm Merkezi olarak ilan edilmiş bulunan Borabay Gölü’nde 9 adet bungalov ev, gazino, kamp ve piknik alanları, doğa yürüyüşü parkuru ve dinlenme imkanları vardır. Bu nedenle yerli ve yabancı ziyaretçilerin çok sık uğradığı bir merkez durumundadır.

80 metre genişlik ve 25 metre derinliğe sahip olan göl, doğu batı yönünde uzanan bir vadi de yer alır. 900 x 300 metre ölçülerindeki gölün etrafında kayın, sarıçam, sedir, kestane ağaçları ile karışık Tabiat harikası gölün rengi zümrüt yeşilidir. Güney kıyısı sarp ve diktir. Kuzey kıyısı piknik amaçlı kullanılmaya uygundur.

Gölde kayık ile tur atılabilmekte ve göl etrafında temiz hava ortamında yürüyüş yapılabilmektedir. Belediye tarafından işletilen orman içi dinlenme tesisleri vardır.

Nasıl Gidilir ?
Borabay Gölü, Taşova ilçe sınırları içinde yer alır. İl merkezine 65 km ve Taşova ilçesine 15 km mesafededir. Amasya – Taşova karayolunun 44. kilometresinden sola ayrılan Taşova – Samsun karayolunu takiben 14. km.den tekrar sola ayrılarak ulaşılır."
http://www.gezihatiralari.com/borabay-golu.html

Ümit bey,

Karavanınızın son durumunu inceledim.Çok güzel olmuş.Sağlıkla kullanmanızı dilerim.
ömer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri