Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,355
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 401,809

Etiketler

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Levent ustam emeğinin karşılığı,mutluluğun ve başarıların daim,ruhsatın hayırlı olsun.

Levent bey , sağlıklı ve mutlu günlerde kullanın tesçillenmiş karavanınızı. Azmin elinden bir şeyin kurtulamadığını gösterdiniz. Hayırlı olsun.

Levent bey,
Karavanızın muayeneden geçtiğini bugün öğrendim,tebrik ederim hayırlı olsun.Buyük bir yükten kurtuldunuz.Bu iş bukadar.Bundan sonra kazasız sağlıklı seyahatlar dilerim.
Ömer

salihcal' Alıntı:
Levent ustam emeğinin karşılığı,mutluluğun ve başarıların daim,ruhsatın hayırlı olsun.

çok teşekkürler :smiley:, darısı senin başına, inşaallah senin karavanıda burada sevinip kutlarız

erdenbay' Alıntı:
Levent bey , sağlıklı ve mutlu günlerde kullanın tesçillenmiş karavanınızı. Azmin elinden bir şeyin kurtulamadığını gösterdiniz. Hayırlı olsun.

Erden bey çok teşekkürler, sağolun :smiley:

gozdemed' Alıntı:
Levent bey,
Karavanızın muayeneden geçtiğini bugün öğrendim,tebrik ederim hayırlı olsun.Buyük bir yükten kurtuldunuz.Bu iş bukadar.Bundan sonra kazasız sağlıklı seyahatlar dilerim.
Ömer

Ömer bey çok teşekkürler :smiley:, evet omuzlarımdan ağır bir yük kalktı, şimdi rahat rahat çalışabiliriz

Levent bey, en zor ve sitresli aşamayı azminizin bir ürünü olarak aştınız , tebrikler .Bundan sonrasında ailenizle birlikte kazasız ve sorunsuz nice güzel geziler gerçekleştirmenizi temenni ederim. Hayırlı ve kadim olması dileğiyle.

lukman' Alıntı:
Levent bey, en zor ve sitresli aşamayı azminizin bir ürünü olarak aştınız , tebrikler .Bundan sonrasında ailenizle birlikte kazasız ve sorunsuz nice güzel geziler gerçekleştirmenizi temenni ederim. Hayırlı ve kadim olması dileğiyle.

Sayın Lukman çok teşekkür ederim, hep beraber inşaallah gezeriz, selamlar :smiley:

arkadaşlar,
bazı şuçlara kesilen kısa süreli hapis cezaları varya mesala bir ay gibi, bu cezaları hapis olarak değilde resmi kurumlarda evrak takipçiliği olarak değiştirmek lazım, bir ay hapis yerine bir hafta evrak takipçiliği yapsın yeter
birine gıcık mı gidiyorsunuz, intikam almanızmı lazım çözümü basit, ya aracını karavan yapması için veya aracına lpg taktırması için kafasına girin yeter
artık internet sitesinden randevu alarak işlemleriniz için müracaat edebiliyorsunuz,
bende bu sabah ruhsatları değiştirmek için Maltepe Emniyet müd. müracaat ettim,
neyse sinir,stres,tartışma derken haftaya gel al dediler

istenilen evraklar;
1-ruhsatlar
2-projeniz
3-projeyi çizen mühendisin yetki ve teknik yeterlilik belgesi
4-tüv muayene raporu
5- EK-1 forumlarınız
6-tadilat faturası
7-proje çizim faturası

evrak değişimi için 108tl
proje gecikme cezası 46,5tl
toplam 154,5tl

oturup düşünüyorum da biz en çok aracı yapmaktan değilde resmi evrak işlerinden korkmuşuz,
korkumuzdan projeyi erken çizdirmişiz, cezasına razı gelmişiz 46,5tl
korkumuzdan tüv'e girmeden 15 gün öncesinden strese girmişiz
korkumuzdan Emn.Müd. gitmeden önce evrakta eksiklikler varmı diye kaç kere sormuşuz, yinede söylediklerinin dışında eksik çıkmıştır(projeyi çizen mühendisin yetki ve teknik yeterlilik belgesi)

Levent, yani şimdi, yeni ruhsatı alabilmek için bu belgemi eksik..
(projeyi çizen mühendisin yetki ve teknik yeterlilik belgesi)

atiladi' Alıntı:
Levent, yani şimdi, yeni ruhsatı alabilmek için bu belgemi eksik..
(projeyi çizen mühendisin yetki ve teknik yeterlilik belgesi)

evet artık bunu da istiyorlar
saçmalığın daniskası, Türk standartları En. onaylıyorsa bu projeyi daha neyi sorguluyorsun,
bir kurum diğer kurumun yaptığı işe inanmıyor

Başına gelen çizenin bu yetki belgesi yokmu yani, bunumu anlayacağız..

atiladi' Alıntı:
Başına gelen çizenin bu yetki belgesi yokmu yani, bunumu anlayacağız..

Allahtan Cevdet beyin bu yetki ve yeterlilik belgesi varmış bana faks geçtilerde hallettim işimi

şimdi projeyi çizen mühendis arkadaşın

2010-2011 tarihli yetki ve teknik yeterlilik belgesi yoksa.....projeniz onaylansada-tüv'den geçseniz de ruhsatınızı alamıyorsunuz

Vallahi zor ve insanı geren işler bunlar.
İyiki problemleri talep edilen belgeleri yazarak kayıt altına aldınız Levent bey.
Memleketimizden bürokrasi manzaraları işte. "Kim hekim başına gelen hekim" Sözünün ne kadar doğru olduğu ortada.
Büyük geçmiş olsun sonuna geldiniz artık.

centilmen' Alıntı:
Vallahi zor ve insanı geren işler bunlar.
İyiki problemleri talep edilen belgeleri yazarak kayıt altına aldınız Levent bey.
Memleketimizden bürokrasi manzaraları işte. "Kim hekim başına gelen hekim" Sözünün ne kadar doğru olduğu ortada.
Büyük geçmiş olsun sonuna geldiniz artık.

valla halen sinirden başım ağrıyor Ümit bey, sizde bu listeye göre evraklarınızı tamamlayın öyle gidin,
internet sitesi iem.gov.tr adresinden randevu alıyorsunuz size gerekli evrakları güya listeliyor ve hazırlayın gelin diyor, listelediği evraklarla müracatınızdaki evraklar aynı değil, listelediği evraklarda teknik değişiklikle ilgili maliyeden evrak istiyor, maliye ye gidiyorsunuz böyle bir evraktan haberleri yok, baktım olacak gibi değil randevudan bir gün öncesinde uğrayıp bütün o surat ve aşşağılarmış gibi cevaplarına rağmen eksiğim olup olmadığını sordum, tamam dediler yarın gel, yarın oluncada evrağın eksik.......... :-X
ortam muamelecilerin at koşturduğu yer haline gelmiş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR