Arama sonuçlarınız

1. S

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) Sağlık sorununuzun ortasında işten bahsetmek pek uygun olmasa da özel şohben bacası hakkında görüş bildirme ihtiyacı duydum.Teflon, delrin, polietilen, poliproplen, PEPT veya kestamid türü bir malzeme olduğunu çıkan...

2. S

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) Geçmiş olsun İlhan Bey, Allah acil şifalar versin.
  3. S

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

4. S

2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan

Ynt: 2. Karavanımızı da Aldık... O Bir Alkovan Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın.Diferansiyel için internette 2.el veya hurda siteleri var.Kendi arama motorlarında aratabilir veya ihtisaşlaşmış çıkma parçacı sitelerinden telefonla sorarak öğrenebilirsiniz.Ama düzgün çalışanını...
  5. S

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Isıtıcı bendede vardı merakdan darmadağan etmiştim, üflemeyi 100 watt'lık bir fan yapıyor, yani 10 saatte 1 amp harcar, lafı bile olmaz yani, sen keyfine bak...Isıtıcıyı yeni taktırdığın için bir müddet çalıştır, boyaları...

6. S

78 Model Ford Transit Karavana Dönüştürülebilir mi?

Ynt: 78 Model Ford Transitden karavan yapılabilirmi? Merhaba Bildiğim kadarıyla bu araçlar çok sesli çalışıyor, benzinli modelleri de var.Onlar daha sessiz çalışıyorlar.Aynı zamanda şasi yapıları ve yol tutuşlarını da kullananlardan sorsanız iyi olur.Size resimlerinden gördüğüm kadarıyla...

7. S

Bursa - Antalya Arası Nereleri Tavsiye Edersiniz?

Ynt: Bursa - Antalya Arası Nereleri Tavsiye Edersiniz? Burdur'da salda gölü orman kampını, şehrin içinde taşoda'yı(şehrin içine girerseniz antalya yolu üzerindedir), bakibey konağını(aynı güzergahtadır)burdur şiş i sanayi de veya şehrin içinde kahyaoğlu et lokantası veya özsarı lokantasında...
  8. S

Özel İstek Üzerine Karavanda Dış Donanım Uygulamaları

Ynt: Özel İstek Üzerine Karavanda Dış Donanım Uygulamaları Sayın AHMET07 elinize sağlık güzel işler başarmışsın.Senden bir sorum olacaktı.Motorkaravanımın ön kapılarının maşpiyellerine krom borudan basamak yaptırmak istiyorum.Anladığım kadarıyla Antalya da atölyen.Adresini veya tel numaranı...
  9. S

Motorkaravan Olarak Ford Transit Hakkında Herşey...

Ynt: Motorkaravan Olarak Ford Transit Hakkında Herşey... Sayın Zeki Bey Maalesef artık bu mümkün değil.O konuyu ben de düşünmüş fakat yazmamıştım.Bizdeki yeni mevzuata göre artık motor değiştirmek çok zorlaştı.Bir sürü şarta bağladılar.Şu linke bir gözatın...

10. S

Ynt: Motorkaravan Olarak Ford Transit Hakkında Herşey... Sayın Zeki bey Amerikan benzinli v6, v8 motorları olan yüksek hacimli motorların yedek parçasını zannedersem Türkiye de zor bulursunuz.Benim uğradığım ford servislerinde hiç rastlamadım.Aslında amerikan araçlarının parçalarının tamamına...

11. S

Ynt: Motorkaravan Olarak Ford Transit Hakkında Herşey... Sayın Zeki bey Motor ve güç aktarma organları bakımından Ford iyi bir tercih.Forumun off-road kısımlarında gezinirseniz defenderlere o sizin bahsettiğiniz çift tekerli transitlerde kullanılan puma motorlarından taktırdıklarını...
  12. S

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Sayın Ergün Bey ve Sayın Orbay 1 mm krom saca uygun amperi yakaladığınızda normal siyah sactan bile güzel kaynak yapılır.(Tarafımdan denenmiştir) Fakat içiniz rahat etmezse süt tankı yapan imalatçılara götürün sacınızı orada...

13. S

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Kolay gelsin, Sorduğun sorulara bilgim dahilinde cevap vereyim.Malzemeniz 18/10 tabir edilen gerçek krom-nikel ise oksijen kaynağı ile kaynatmakta bir beis yok.Malzeme kaynatma esnasında kararır fakat daha sonra polisajlama...
  14. S

Kendi Karavanımızı Nasıl Yapabiliriz? (video)

Ynt: Kendi Karavanımızı Nasıl Yapabiliriz? (video) güzel paylaşım.Camperini kendisi yapmak isteyenlere dikkatli bakıldığında ince püf noktaları verebilecek video serisi.Ama maalesef youtube daki malum sıkıntı nedeniyle bazı arkadaşlar izleyemeyebilirler.Vtunnel türü proxy bypass programları da...
  15. S

İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı?

Ynt: İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı? İyi ki webasto taktırmışsın mebus akıllı adammışsın.Sizin gazınız hiç donmaz.Rüzgar Beye değerli tecrübelerini ve fikirlerini paylaştığı için teşekkür ederim

16. S

İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı?

Ynt: İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı? Tanistigim bir karavan sahibi tup kullanmaktan vazgectigini ayri bir depo taktirdigini ve onu benzinciden lpg ile doldurarak karavanda kullandigini soyledi. Gayet mantikli geldi. Alrica seninkinde de bizimkinde de iki tup yan yana giriyor. Sanirim...
  17. S

LPG İle Çalışan Buzdolabı Almak İstiyorum

Ynt: LPG İle Çalışan Buzdolabı Almak İstiyorum Dalgıç abi(resme bakarak benden büyük olduğunuzu anladığımdan) Ortakentli oluşunuza ziyadesiyle memnun oldum.Biz ailecek Ortakent aşığıyız.Öyleki Ortakente uğramadığımız sene kendimize tatil yaptık demeyecek kadar.Çok yerler gördüm ama...
  18. S

Omnistor Model Tente

Ynt: Omnistor Model Tente fotoğrafları görebilecek miyiz?

19. S

LPG İle Çalışan Buzdolabı Almak İstiyorum

Ynt: LPG İle Çalışan Buzdolabı Almak İstiyorum Motorkaravanım da kullandığım elektrolüx ün 95 litrelik 3 sistem buzdolabından çok memnunum.Kleo dan çok şikayetçi olan arkadaşlar duydum.Faik hakkında bir fikrim yok.Yalnız 3 sistem alacaksanız kesinlikle elektrolüx derim.Buzluğuna geçen yaz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri