Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 186,883
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

İlhan Bey çok geçmiş olsun :(;
Size nazar değmiştir, bunu aracınızda bir yerlere asın bir zahmet!... ???

Cavid Sezen

[attachment=1]

nazar_boncugu.jpg

Etiketler
creater 7.5i

İlhan Bey,
Geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşmenizi diliyorum.

Geçmiş olsun İlhan Bey, Allah acil şifalar versin.

Sağlık sorununuzun ortasında işten bahsetmek pek uygun olmasa da özel şohben bacası hakkında görüş bildirme ihtiyacı duydum.Teflon, delrin, polietilen, poliproplen, PEPT veya kestamid türü bir malzeme olduğunu çıkan talaşlarından gördüğüm baca çıkışı sıcak su şohbeninin hermetik bacası için yanılmıyorsam.Bu saydığım malzemelerin tamamı 150-200 C de eriyen malzemelerdir.Şohben çalışırken bacadan çıkan ısı ise kat kat yüksektir. İşten anlayan sanatkarlara yaptırıldığını ortam resimlerinden anlamış olmama rağmen bana göre malzeme seçiminde yanlışlık var gibi. Uyarmak istedim.
Tekrar geçmiş olsun .

İlhan bey geçmiş olsun.
döner koltuğunuzun aparatı ;
1.özel yapımmı?
2.piyasadan mı aldınız?
3.yüksekliği kaç cm.?

Telefon ile arayan, forumdan iyi dilek ve temennilerini bildiren gezenbilirci tüm abi ve kardeşlerime çok teşekkür eder. Sağlık içinde kalmalarını dilerim.
Her ne kadar 15 gün ayak yukarı istirahat almış olsakda planladığımız gibi 04 Mart ta Ankara'da çalışmalara devam edeceğiz, gerçi Bülent ustamız bizi aratmaz.
Arkadaşlar bu işin beni bu kadar saracağını sanmamıştım. Zamanımın olmasına rahmen bitirip aracın bir parkta beklemesini yeğledim.

skill' Alıntı:
Sağlık sorununuzun ortasında işten bahsetmek pek uygun olmasa da özel şohben bacası hakkında görüş bildirme ihtiyacı duydum.Teflon, delrin, polietilen, poliproplen, PEPT veya kestamid türü bir malzeme olduğunu çıkan talaşlarından gördüğüm baca çıkışı sıcak su şohbeninin hermetik bacası için yanılmıyorsam.Bu saydığım malzemelerin tamamı 150-200 C de eriyen malzemelerdir.Şohben çalışırken bacadan çıkan ısı ise kat kat yüksektir. İşten anlayan sanatkarlara yaptırıldığını ortam resimlerinden anlamış olmama rağmen bana göre malzeme seçiminde yanlışlık var gibi. Uyarmak istedim.
Tekrar geçmiş olsun .
Poliüratan bir malzeme sıcak hava çıkışı delikleri büyük ve ortada, denenince başka bir maddeden yapa biliriz, teşekkür ederim.

gemiadami' Alıntı:
İlhan bey geçmiş olsun.
döner koltuğunuzun aparatı ;
1.özel yapımmı?
2.piyasadan mı aldınız?
3.yüksekliği kaç cm.?

Daha önce telefon ile konuştuğumuz ve telefonunu verdiğim yerden aldım. Grammer döner, yükseklik 7cm. dir

İlhan bey çok geçmiş olsun, Allah korumuş

berkcantp' Alıntı:
Daha önce telefon ile konuştuğumuz ve telefonunu verdiğim yerden aldım. Grammer döner, yükseklik 7cm. dir
İlhan bey geçmiş olsun...
Bahsettiğiniz döner koltuk mekanizmasının iletişim bilgilerini sakıncası yoksa bizimle paylaşır mısınız?

İlhan bey geçmiş olsun ALLAH beterinden saklasın.

Bahsettiğiniz döner koltuk mekanizmasının iletişim bilgilerini sakıncası yoksa bizimle paylaşır mısınız?
[/quote]

Ayağa kalkınca koltukcuya uğrar telefon ve Aydın da bayii var mı öğrenirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR