Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan i.güneş Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 751
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 188,086
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Döşemeler yenilendi.

Bu arada eski perdeleri görmemezlikten gelin, karavan bitince açık krem geniş balonlu perde yapmayı düşünüyorum. İplerini çözdüğümde ön ve yan camları kapata bilecek
perde düşünüyorum.

IMG_3376.jpg

Etiketler
creater 7.5i

Yusuf ustanın gönderdiği, İlker arkadaşımızın kalkıştaki güç sarfiyatı için gerekli değişikliği yaptığı buzdolabının kapak yönünü, mutfak tarafına değiştirdik.

(Her iki arkadaşımada tekrar teşekkür ederim.)

IMG_3377.jpg

elinize sağlık güzel gidiyor.

Bu gün iki misafirimiz vardı Rifat bey ve eşi ziyaretimize geldi.çayımızı içip karavan hakkında sohbet yaptık. Teşekkür ederiz.

IMG_3390.jpg

Eski tip berber bataryası bulmam yarım günümü aldı. 2 günde banyo evyesini tasarım, macun ve boyadan sonra bu şekline getirdik.

IMG_3392.jpg

Bülent ustadan özel mesajda itiraz geldi ''ilhan amca niye eskitip batarya yazdın hem duş hem batarya fonksiyonel bi batarya bizimki.''

Düzeltiyorum. Bizim batarya yeni tip modernmiş.

Banyo-wc bölümünde berber bataryası kullanmak en doğru fikir, lavabo musluğu ve duş başlığı görevini tek muslukla çözmenin en pratik çözümü...Bende berber bataryası kullanacağım, tek fark benimki küresel vanalı...

Lavabo.jpg

Sayın İlhan bey Lt 35 campervan yapım aşamalarını takip ediyor ve sizide kutluyorum.Çok iyi bir çalışma ile motokaravanınıza sahip oldunuz.ALLAH kaza bela vermesin.Sağlık ve mutlulukla savdiklerinizle ve doğa dostları ile paylaşacağınız güzel geziler temenni ediyorum.SEVGİ ve SAYGILAR.

atiladi' Alıntı:
Banyo-wc bölümünde berber bataryası kullanmak en doğru fikir, lavabo musluğu ve duş başlığı görevini tek muslukla çözmenin en pratik çözümü...Bende berber bataryası kullanacağım, tek fark benimki küresel vanalı...
Küresel vanalı buldum fakat musluk iz düşümü evyemin orta noktasını geçti. Küçük olanı bulamadım.

Sayın Metin bey, Teşekkür ederim. Elimden geldiğince şartlarımı zorluyorum, dün webastomuzu çalıştıramadık, servise götürdüğümüzde fakına vardık ki hava girişini kapalı unutmuşum, Şuanda Ankara'da bulunduğum yerde gece -3 derece ve bu gece burda sabahlayacağım şayet üşümezsem, webastom sınıfı geçecek. ALLAH dileyen herkese nasip etsin, güzel gezilerde karşılaşmak üzere.
Sevgi ve Saygılarımla.

Yusuf usta, bitti gözüyle baktıkca yeni yeni eklentiler yapıyoruz. Gece arabadaydım webasto güzel ısıttı lakin arka kapıya perde, kapı lastikleri veya orjinal arka kapıda ayar ve lambalar için bırakılan yerlere çözüm üreteceğiz, soğuk oluyor. Arka kapı yakını 19 derece iken webostonun olduğu yerin (yan ön koltuk bölgesi) tavan sıcaklığı 27 derece oluyor.
Selamlar sanada evdeki uğraşlarında kolaylıklar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR