İlhan bey öncelikle hayırlı olsun bir işe başlamak demek yapacağınız işn %4o bitmiş demektir size nacizane tavsiyelerim şunlar araç içi mobilya malzemesini dikmeler dahil 15mm kavak kontra lam malzeme kullanın diğer malzemelerden özgül ağırlığı daha hafif ve suntadan daha dayanıklı.elektirik aydınlatmayı mümkün mertebe gün ışığı(sarı) let kullanın çünkü sarfettiği amper ve voltajı çok düşük.su tesisatına gelince 12volt pilatininli musluklar var su tankının içinede tır parçası satılan dükkanlara giderseniz su pompaları var 12 volt fiatıda 25 tl civarı karvanda en önemli şey bence kullanıcağınız cihazların voltajı ve amper değerleri.şayet buzdolabı düşünüyorsanız 3 sistemli dolaplar var(lpg 12 volt 220 volt)bunlar markaya göre fiatları değişiyor.TV alacaksanız BEKO nun çakmak adaptörlü modelivar 19 iç 20 inç 22 inç 12 volt 220 vol ben geçen sene 19 inç aldım 12 volt 1.75 amper akım değerleri aracı çalıştımadan bu yaz 25 gün seyrettim.ısınma da ise wobostodan bıktım geçen hafta hermatik soba aldım tadilat yaptım bugünde sabahtan beri deneme mayetinde yakıyorum mükemmel oldu. şayet yardımcı olabileceğim başka konu olursa hiç çekinmeden bilgi alabilirsiniz saygılar.