Arama sonuçlarınız

1. Baran 54

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

2. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi kardeşim ne adam sın be sanki sşimdiş yedim içtim öyle oldu sağalosın.. :) :) :) :) ;D
  3. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi her halde yani konur siz yenin su timsahları eğşlence uzayda biter bizde herkez astronot ...... ;) ;) ;) ;) ;) fenerkutlaması olur sakaryada eminim

4. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bekleriz kanka :D
  5. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ben çay içmem konur soğuk birşeyler olsun ona göre ;)

6. Baran 54

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) hayırlı olsun türker

7. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ya kankam kardeşim yine ne varsa sizde var be sakarya uyumuş bu saatten sonra silkeliyorum birrrrrrrrrrrrrrr ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üççççççççççççççççççççççç uyan sakarya at şu bezginliği diyorum bu arada fener şampiyon olursa sakaryada kutlamayı...
  8. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi geldim ben konur geldim yıkamadılar ayaktayım can gelir sakaryaya şimdi son anlardaki etkinlikler muhabbetlerdeyim merak etmeyim vay gece kuşları sizi iyi kotu birşeyler vrsa yazın herkez iyi değilmi. ;)
  9. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi kanka geldim geldimde 113 mesaj var yokluğumda yazılmış şimdi onlarla uğraşıyorum naber özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

10. Baran 54

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) kayseri uzakkalıyor kalmasa orda olurduk suzucular yada sakarya oof cular olarak sizlere iyi eğlenceler resimleri bekliyoruz . ;D :D

11. Baran 54

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu ben 1 aydır işlerim dolayısıyla yoktum yeni gelen off çular hoş geldiniz yeni gelenn suzukıcıler sizlerde hoş geldiniz biz sakarya istanbul kocaeli üçkenindeyiz her hangi bir etkinlik olursa mesajlaşalım . yeniden hoş geldiniz............ :D ;D ;D ;D ;D
  12. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selamın alayküm sakarya işlerim nedeni ile zor gunleri atlatıp döndüm allaha şukür ... gerçi bazı ları yuzunden dikenin önünden pantalonsuz geçtik ama sonunda hallettik sorunları . :D :D :D :D buarada eskiye yonelik bana mesaj atan arkadaşlara aryanlara çok...

13. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam sakarya ben de topiğe uzun zamandır bakamıyordum ya şu eğliyeti kaptırmm canımı sıkmıtı biraz ama gebzede bu domuz eşşek at eti olayları cıktı ki sormayın kasaplığı bırakıcam bu gidişle ulan suçlusuda suçsuzuda ceremeyi cekiyor burda 1846 dan bri var...
  14. Baran 54

Arazi Taşıtlarına Şnorkel

Ynt: Arazi Taşıtlarına Şnorkel ben bu jlx lere mutasyon geçirtme olayına bir imza atsam iyi olucak haberdar edilme açısından ayrıca kolay gelsin herkeze .
  15. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yapaıcak bişi yok ama onlar yeni görevliler yetiştirirken biz boş durmuyoruz yeni elemanlar yetiştiriyoruz ama resimleri yüklemek istemiyorunm şimdi konur . onun için benim dediğimi yep ama yaptığımı yapma yine çin ata sözüne geldik....

16. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konurcum siz bi etkinliğe karar verin benim ne yapıcağım belli olmaz ben eğliyetli gezemiyorum onun için alıştık artık ama şunun biliyorum eğliyetsiz ve uykusuz antalyaya gidip dönmüştüm 1100 km ama çekirge işte 2-3 zıplıyor nabarsın ama sen zıpla çekirge...
  17. Baran 54

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA abilerim teşekürler ama ankaranın bir yaz etkinliginizde yanınızda olucam bu kesin ....... ;) :D ;D
  18. Baran 54

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA şu ankaraya bir gele bilsem çocuklarla cocuk abilerle abi olurdum bennnnnnn ama kısmet işte beni buara kimse sevvvvvvvvvvmiyyyyyyyyyyy. ::) ::) ::) ::)

19. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hop sakarya herkeze selam aslında üzücü bir olay yaşadım ama neyse kafaya takmıyorum çünkü hep başıma geliyor herkez 1 nisan şakası yapıyor ya kendine benimki gercek .1 nisan sat 02.30 da sen teeeeeeeeeee balık esir susrluktan gel yalavıdan eski hisara...
  20. Baran 54

Haberdar Edilmek İstemiyorum

Ynt: Haberdar Edilmek İstemiyorum siz haberleri başka kanallardan alıyorsunuz galiba ama biz yeni pc kullanıcıları biraz tekliyoruz ... :D ;D ama bize her kapı açık bunu unutmayalım..... ;D ;D ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri