Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,529
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Sakarya offroad gurubundan kırantepe fotograflarını bekliyorum,tabiki lahana gölününde Sinan abi senin bu konuda bir şeyler yapabileceğini umuyorum. Özledim desem yeridir.Daha öyle bir parkur bulamadım.

Etiketler

selamın alayküm sakarya işlerim nedeni ile zor gunleri atlatıp döndüm allaha şukür ... gerçi bazı ları yuzunden dikenin önünden pantalonsuz geçtik ama sonunda hallettik sorunları . :D :D :D :D buarada eskiye yonelik bana mesaj atan arkadaşlara aryanlara çok teşekkürler ... sizleri seviyorum ... ;) :D ;D ;D ;D ;D ;D yanlız aramayıp sormayıp kendi dalgasına bakanlarıda kınyorum ... ::smiley: ??? ??? ??? amahep sakarya aşkı varya artık kızamıyorm bile arayıp sormayanları SİNAN yani SİNAN ABİMİM AĞIR CEZA MAHKEMESİNE bırakıyorum
buna kendisi dağilmi bilmem ama birileri elbet bir ceza keser . :-\ :-\ :-\ şimdi muhabbete geri donelim bu ay sonundan sonra neler olucak sakarya muhabbette,oooof off roadda takipteyim beni unutmayın hep yanınızda olucam tüm olumsuzluklara rağmen. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
adaşım hakan aracın hayırlı olsun son 4 mesajı okudum daha oncekileri değil ama kankam Fatih seni daiatsu değil suzucu yapıcaz haberin olsun .
bu arada butun bjk taraftarına geçmiş olsun dileklerimi sunarım . her keze hayırlı geceler ve günler.
saygılar BARAN 54 be Wıld

fatih81_81' Alıntı:
Vayy vayyy kimler gelmişşş..!!! nerelerdesin sen kankamm..özlettin kendini.ee artık aramısdasın yine..
kanka geldim geldimde 113 mesaj var yokluğumda yazılmış şimdi onlarla uğraşıyorum naber özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

konuralp_niva' Alıntı:
oo kimler gelmiş abi hoş geldin sen gittiğinden beri forumda bi sessizlik var artık bozalım şu sessizliği :D
geldim ben konur geldim yıkamadılar ayaktayım can gelir sakaryaya şimdi son anlardaki etkinlikler muhabbetlerdeyim merak etmeyim vay gece kuşları sizi iyi kotu birşeyler vrsa yazın herkez iyi değilmi. ;)

Baran 54' Alıntı:
kanka geldim geldimde 113 mesaj var yokluğumda yazılmış şimdi onlarla uğraşıyorum naber özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kanka sen gittin buralar sessizleşti terkedilmiş köy gibi oldu canlandır şu sakaryayı bi sirkele bakalım :D :D

konuralp_niva' Alıntı:
oo kimler gelmiş abi hoş geldin sen gittiğinden beri forumda bi sessizlik var artık bozalım şu sessizliği :D
konuralp naber? Hakan abi konuralplede tanıştık sonunda ;)

fatih81_81' Alıntı:
kanka sen gittin buralar sessizleşti terkedilmiş köy gibi oldu canlandır şu sakaryayı bi sirkele bakalım :D :D
konuralp naber? Hakan abi konuralplede tanıştık sonunda ;)
ya kankam kardeşim yine ne varsa sizde var be sakarya uyumuş bu saatten sonra silkeliyorum birrrrrrrrrrrrrrr ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üççççççççççççççççççççççç uyan sakarya at şu bezginliği diyorum bu arada fener şampiyon olursa sakaryada kutlamayı düşünü yoruz birkaç arkadaş olurda olursa herkez davetlidir biz bıktık artık kadıköy eğlencelerinden
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

evet abi sağolsun Fatih abi geçen gün ziyaretime geldi.
ama bidahakine çay içmeden bırakmam abi aceleye geldi biraz bunu saymadık :smiley:

ama bidahakine çay içmeden bırakmam abi aceleye geldi biraz bunu saymadık :smiley:

konuralp_niva' Alıntı:
evet aceleye geldi durumu biliyorsun.ev işleri o gün bişey bulamadık yine :( senin haberin olsun yinede.
ben 10 dk müsadenizi istiyorum hemen geliyorum ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR