Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,573
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

konuralp_niva' Alıntı:
abi ben müsadenizi istiyorum yarın okul var erken kalkıcam muhabbete doyum olmaz artık yarın akşam devam ederiz herkeze iyi geceler.Ama zaten bütün sakarya uyuyur :D :smiley:
müsade senin konur.iyi uykular ;) ;)

Etiketler

fatih81_81' Alıntı:
müsade senin konur.iyi uykular ;) ;)
konur iyi geceler sana kanka onlar ersin muradına darısı senin başına kanka artık burdayım sakaryada ama bjk macını seyrederken aslan sutu iyi gitmiş biraz uykumu getirdi bende kacacam ama artık burdayım sakaryayı 1 iki etkinlşkle kaldıralım kış uykusundan etkinliklere gelince co pilotumsun ona göre bizim çaki çok çalışıyo zamanı olmuyo bu ara
oda suzuya taktıda.çok çalışıyo o yüzden..... ;) :D

Baran 54' Alıntı:
konur iyi geceler sana kanka onlar ersin muradına darısı senin başına kanka artık burdayım sakaryada ama bjk macını seyrederken aslan sutu iyi gitmiş biraz uykumu getirdi bende kacacam ama artık burdayım sakaryayı 1 iki etkinlşkle kaldıralım kış uykusundan etkinliklere gelince co pilotumsun ona göre bizim çaki çok çalışıyo zamanı olmuyo bu ara
oda suzuya taktıda.çok çalışıyo o yüzden..... ;) :D
vayy be kankama coo plotluk yapmaktan grur duyarım saolasın ;) sinan abi sıdıkayı satmış onuda suzuli yapacaz inş. ben geçende 91-yada 92 model olması lazım tam hatırlayamadım ama vitara baktım ümraniyeden 3k sana söyledimmi hatırlamıyorum ama ben muaynesi yok diye almaktan vazgeçtim 3-4 gün sonra araba bizim mahalleye gelmiş maşallahı var çok düzgün görünüyo.nasibi bizim mahalleymiş 7000 e verecekti bana aracı.nasip degilmiş acelemiz yok kanka biliyosun ;)

fatih81_81' Alıntı:
vayy be kankama coo plotluk yapmaktan grur duyarım saolasın ;) sinan abi sodokayı satmış onuda suzuli yapacaz inş. ben geçende 91-yada 92 model olması lazım tam hatırlayamadım ama vitara baktım ümraniyeden 3k sana söyledimmi hatırlamıyorum ama ben muaynesi yok diye almaktan vazgeçtim 3-4 gün sonra araba bizim mahalleye gelmiş maşallahı var çok düzgün görünüyo.nasibi bizim mahalleymiş 7000 e verecekti bana aracı.nasip degilmiş acelemiz yok kanka biliyosun ;)
yav ben sana yaparım co pilotluk o önemli değil sana en kralını alıcaz suzunun kanka sinan abi akıllı adam suzu diyo başka bişi demiyo neyse su parayı bi bulım inan sana benin suzuyu hediye edicem ama bizim atlar bir koşuyo bir koşmuyo işte şans neyse kanka ben yatar iyi geceler sana yarın muhabbetteyim haberin olsun :D ;D

Baran 54' Alıntı:
yav ben sana yaparım co pilotluk o önemli değil sana en kralını alıcaz suzunun kanka sinan abi akıllı adam suzu diyo başka bişi demiyo neyse su parayı bi bulım inan sana benin suzuyu hediye edicem ama bizim atlar bir koşuyo bir koşmuyo işte şans neyse kanka ben yatar iyi geceler sana yarın muhabbetteyim haberin olsun :D ;D
fatih81_81 bunu beğendi

ya bu forumda beğendi butuno yokmu facebooktaki gibi :D :D

ben izindeyim yine kanka atam izindeyiz ;D işler durgun.herzaman müsahitim görüşmeye kendine iyi bak

iyi geceler...

alo sakarya uyan artık uyan noluyo kış uykusundan kalkamamışsınız bak ben 888 mesaj sayısından kurtulayım 3 tane aynı rakkamı sevmem 666 gibi bu mesajıda uyanın bende 888 den kurtulayım diye yazıyorum .. hadi sakaryam hadi tatangalar bende geldim bak nöbetçi golcü gibi uyanalım artık.......... ;) ;) ;) :smiley: :smiley: :smiley: :D :D :D ;D ;D ;D

kankam iyi geceler sende kendine iyi bak

Baran 54' Alıntı:
alo sakarya uyan artık uyan noluyo kış uykusundan kalkamamışsınız bak ben 888 mesaj sayısından kurtulayım 3 tane aynı rakkamı sevmem 666 gibi bu mesajıda uyanın bende 888 den kurtulayım diye yazıyorum .. hadi sakaryam hadi tatangalar bende geldim bak nöbetçi golcü gibi uyanalım artık.......... ;) ;) ;) :smiley: :smiley: :smiley: :D :D :D ;D ;D ;D

kankam iyi geceler sende kendine iyi bak
;) ;) ;) ;) ;) ;)

Baran 54' Alıntı:
sakarya uyumuyor kardeşim faaliyette:smiley:
bakınız
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54802.new
arkası yarın ama:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR