Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 470
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 75,547
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Abiler siz başlamışsınız bile kampa :smiley: Yakınımızda bildiğimiz bir yer olmasına rağmen son durumdan emin olmak için keşif şarttı. Teşekkürler.

Bu arada günün önemine binaen ferd veya ekip olrak yapmamız gereken, misafir çocuklarımızı sevindirecek başka bir aksiyon daha olacak mı? Hediye vs gibi. Onlarda düşünülüyorsa katkıda bulunalım. ;)

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

msmt' Alıntı:
Bu arada günün önemine binaen ferd veya ekip olrak yapmamız gereken, misafir çocuklarımızı sevindirecek başka bir aksiyon daha olacak mı? Hediye vs gibi. Onlarda düşünülüyorsa katkıda bulunalım. ;)

İyi akşamlar.
Mustafa Bey gibi düşünüyorum, konu çocuklarsa hediye alınması iyi olur. (Fazla bir rakam da tutmaz, bence katılacak arkadaşlarda bu konuya olumlu yaklaşırlar.) Kişisel olarak katkıda bulunmaya hazırım. Selamlar.

acemi80' Alıntı:
Bravo arkadaşlar hizmette sınır yok diyorsunuz...
Cihan, Kerim ve Ufuk sizi kutlarım verdiğiniz bilgier için teşekkür ederim

hocam güzel yerler varmış ,dere kenarı filan ,her yer çeşme ve su bol ,güzel bir etkinlik olacak inşallah :D

süper görünüyor beklediğimden çok iyi dere yatağı filan oynamak için, yalakda var mesele yok ;D

Hediye konusunu bende yazmıştım. Ancak herşeyi Gezen Bilirin düzenleyeceği mesajı geldi

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Hocam rica ederiz.
Bildiğimiz bir bölge olmasına rağmen ,
hem keşif yaptık hemde eğlenceli bir gün geçirdik.
sizleri bekliyoruz,ekip tamam olunca değmeyin keyfimize.

geliyorum ben çadır ve kamp ateşi severim )))

Tempus' Alıntı:
süper görünüyor beklediğimden çok iyi dere yatağı filan oynamak için, yalakda var mesele yok ;D
[/quote

dere yatak falanda güzdelde bu yalat var mesele yok ))) ne anlamda mesele yok hehehehehehehe

msmt' Alıntı:
Abiler siz başlamışsınız bile kampa :smiley: Yakınımızda bildiğimiz bir yer olmasına rağmen son durumdan emin olmak için keşif şarttı. Teşekkürler.

Teşekkürler duyarlı dostlar..

Evet gezenbilir olarak Etkinlik için çocuklarımıza şapka,t-shırt,balon gibi hediyerlerimiz olucak ..

Bunu biz dahil tüm katılımcı arkadaşlarımızla cüzi bedellerle karşılarız zaten..her şey güzel olucak..önemli olan çok katılımcı panayır ortamında çocuklarımızı mutlu etmek..

şu ankaraya bir gele bilsem çocuklarla cocuk abilerle abi olurdum bennnnnnn ama kısmet işte beni buara kimse sevvvvvvvvvvmiyyyyyyyyyyy. ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Bende eşimle etkinliğe katılmak istiyordum fakat o gün üniversite sınavı var ve eşim gözetmen olacakmış.
Bu nedenle aranızda bulunamayacağım ama bu duyarlı organizasyonu canı yürekten destekliyorum...

Baran 54' Alıntı:
şu ankaraya bir gele bilsem çocuklarla cocuk abilerle abi olurdum bennnnnnn ama kısmet işte beni buara kimse sevvvvvvvvvvmiyyyyyyyyyyy. ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Sağlık olsun baran kardeşim gönüller birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. ;)

--Ankara Katılımcıları-- Aracında misafir edebileceği kişi sayısı
01- Zerrin Yiğiter
02- Yavuz Çelikel Suburban 5 kişi
03- Mustafa Arslankurt Terios
04- Eren Balaban CJ5
05- Mustafa Tezel Suzuki Vitara
06- Cihanülker LC 100 3 kişi
07- Çiğdem
08- Tolga ve Meltem G.Vitara
09- Can Pektaş Hyundai Galloper 3 kişi
10- Kerim Alöç Pajero
11- Murat ZJ
12- Necmi ZJ
13- Ufuk Özkan
14- MKGCanan Defender TD5 2kişi
15- Y.Yavuz Discovery I 1 kişi
16- Ç.çağlar LC 80 2 Kişi

--İstanbul Katılımcıları—
01- Orhan Bıyıklı Defender 110 6 kişi
02 - Bulent Aytemiz Nissan Navara 2 kisi
03 - Kursad Ergan Discovery 2 TD5 2 kisi
04 - Mert Yasin Discovery 2 V8 2 kisi
05- HüseyinAkbulut defender TD5 2kişi

--Osmaniye Katılımcıları--
01- Mete Gürel

--İzmir Katılımcıları—
01- Mustafa Demirel Vitara 1 Kişi
02- Ulaş Tamer Skystar 3.2 2 Kişi

--Antalya Katılımcıları--
01- Faruk & Sahra KAYHAN GMC Denali Misafir 3 kişi
02- Barbaros & Nihan Sayıl Navara Misafir 3 kişi
03- Yusuf Erdem Toyota VX 80 Misafir 4 kişi
04- Osman & Nurlan Nissan Misafir 3 kişi
05- Lokman Yavuz Hilux Misafir 3 kişi
06- Nuri Tetik Jeep Misafir 2 kişi
07- Ahmet Demir Toyota VX 80 Misafir 3 Kişi
08-Tuğsan Dal Mahındra Misafir 3 Kişi

-Kayseri Katılımcıları -
01- Ertugrul Açıkgöz Defender Misafir 3 kişi

Hadi arkadaşlar .... 50 araç ... ;) :D ;D ;D

Antalya 8'de kaldı ;D

Hadi efsane Antalya bekliyoruz ;) :D :D :D

THE FARUK' Alıntı:
Sağlık olsun baran kardeşim gönüller birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. ;)
abilerim teşekürler ama ankaranın bir yaz etkinliginizde yanınızda olucam bu kesin ....... ;) :D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri