Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,529
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Baran 54' Alıntı:
ya kankam kardeşim yine ne varsa sizde var be sakarya uyumuş bu saatten sonra silkeliyorum birrrrrrrrrrrrrrr ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii üççççççççççççççççççççççç uyan sakarya at şu bezginliği diyorum bu arada fener şampiyon olursa sakaryada kutlamayı düşünü yoruz birkaç arkadaş olurda olursa herkez davetlidir biz bıktık artık kadıköy eğlencelerinden
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

abi ben galatasaraylıyım ama işin içinde sen varsan katılırım eğlencenize :D

Etiketler

fatih81_81' Alıntı:
evet aceleye geldi durumu biliyorsun.ev işleri o gün bişey bulamadık yine :( senin haberin olsun yinede.
ben 10 dk müsadenizi istiyorum hemen geliyorum ;)
bekleriz kanka :D

konuralp_niva' Alıntı:
abi ben galatasaraylıyım ama işin içinde sen varsan katılırım eğlencenize :D
her halde yani konur siz yenin su timsahları eğşlence uzayda biter bizde herkez astronot ...... ;) ;) ;) ;) ;)
fenerkutlaması olur sakaryada eminim

konuralp_niva' Alıntı:
bizde uçuşa hazır pilotlarız abi ;)
[/quo
yakışır kardeşime ama kontrolsuz uçuş uçuş değildil sen yavaştan al ama az yavaştan her türlü uç kardeşim......... bizde yardım ederiz rahat ol. ;D ;D ;D

Baran 54' Alıntı:
konuralp_niva' Alıntı:
bizde uçuşa hazır pilotlarız abi ;)
[/quo
yakışır kardeşime ama kontrolsuz uçuş uçuş değildil sen yavaştan al ama az yavaştan her türlü uç kardeşim......... bizde yardım ederiz rahat ol. ;D ;D ;D
abi yanımda sizin gibi usta pilotlarlar olduktan sora sırtım yere gelmez benim :D

konuralp_niva' Alıntı:
abi yanımda sizin gibi usta pilotlarlar olduktan sora sırtım yere gelmez benim :D
yav sen merak etme biz bi şampıyon olalım 32 dakka sonra ordayız yada uçuşu başka bir gezide deneriz bak sakarya hep uçuyo zaten ama hareket siz numaradan uçuyor ................ son mesajlarda bir doktor ablam birde hakan 5408 di eskiden o adaşım uçuyor galiba serkan abi sinan abi hepsi yalanmı oldu ne ... ??? ??? ??? ???

Baran 54' Alıntı:
hoş geldi kanka olaylardan kısa bahsetsene neler oldu ben yokken yarışlardan sonra bişi varmıydı bize göre.
hiçbir degişiklik yok be kanka sakarya kış uykusuna yattı gibi miskinleşti.ama bircan hanım hakan abi haftasonları kaçıyorlar dağ tepe dinlemiyorlar :D dün bircan hanımı gördüm çarşıya dogru gidiyordu bende arkaşala çarşıyo gidiyorduk yolda geçiştik.sonra o gün hakan abiyi gördüm yanında leyla abla vardı aynı kavşakta (terminal kavşağında) halıları atmış nivanın üstüne ırgat gibi kullanıyo :D forezoyı yatırıyor kıyamıyor galiba şimdilik :D :D

fatih81_81' Alıntı:
hiçbir degişiklik yok be kanka sakarya kış uykusuna yattı gibi miskinleşti.ama bircan hanım hakan abi haftasonları kaçıyorlar dağ tepe dinlemiyorlar :D dün bircan hanımı gördüm çarşıya dogru gidiyordu bende arkaşala çarşıyo gidiyorduk yolda geçiştik.sonra o gün hakan abiyi gördüm yanında leyla abla vardı aynı kavşakta (terminal kavşağında) halıları atmış nivanın üstüne ırgat gibi kullanıyo :D forezoyı yatırıyor kıyamıyor galiba şimdilik :D :D
anlaşıldı hakanım parayı bulmuş ama arcı bulamamış... :D :D :D her halde ikisini satıp bir suziki vitara alırda kendine gelir adaşım ihşallah kimse alınmasın ha lada yada ferozaya sözüm yok ama suzu bir yaşam tarzı ya suzu yoksa off roadda fazla yaşayamazsın kırılırsın ....... kanka suzu olsun maruti olsun en kralına gider ........ ;D ;D ;D ;D ;D

hakan abide bircan hanımda inşallah bigün dogru yolu bulacaklar.onlara bir suzukiye dönüş projesi hazırlamak lazım :D :D :D

abi ben müsadenizi istiyorum yarın okul var erken kalkıcam muhabbete doyum olmaz artık yarın akşam devam ederiz herkeze iyi geceler.Ama zaten bütün sakarya uyuyur :D :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR