Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,529

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Herkese günaydın......

Hava güzel güneşli;kaybolursa,en iyi ihtimal hafta sonu yağmur ve çamur olur...

Bir taraflara kaçacak olanlara şimdiden bol çamurlu hafta sonları...

hop sakarya herkeze selam aslında üzücü bir olay yaşadım ama neyse kafaya takmıyorum çünkü hep başıma geliyor herkez 1 nisan şakası yapıyor ya kendine benimki gercek .1 nisan sat 02.30 da sen teeeeeeeeeee balık esir susrluktan gel yalavıdan eski hisara karşıya geç eve 8 dakıka kala eğliyeti 2 yıl ver iyimi bu şimdi yeni yetme policeler beni tanımıyorlarmış ne yapalım sağlık olsun deyip ilk kaptırmadan sonra 5 sene değil 1 seneyi dolduramadan af olmak için yine 2 sene verdik ya ben bu silah uhsatıyla eğliyeti bir türlu 365 tamı tamına taşıyamıyorum ama iş kaçak oldumu her turlu 18 senedir taşıyorum nasıl olucak bu iş bilmiyorum.... ::smiley: yanlız silah taşıma ruhsatını alamıcam hemde hiç ama 2 sene sonra eğliyet gelir oda en fazla 4-5 ay durur busefer 5 seneliğine gider ne yapalım alıyoruz veriyoruz devlete can veriyoruz buda benim ve bizim gibilerin kısmeti bakalım kim bıkıcak ....... ;D ;D ;D

Baran 54' Alıntı:
hop sakarya herkeze selam aslında üzücü bir olay yaşadım ama neyse kafaya takmıyorum çünkü hep başıma geliyor herkez 1 nisan şakası yapıyor ya kendine benimki gercek .1 nisan sat 02.30 da sen teeeeeeeeeee balık esir susrluktan gel yalavıdan eski hisara karşıya geç eve 8 dakıka kala eğliyeti 2 yıl ver iyimi bu şimdi yeni yetme policeler beni tanımıyorlarmış ne yapalım sağlık olsun deyip ilk kaptırmadan sonra 5 sene değil 1 seneyi dolduramadan af olmak için yine 2 sene verdik ya ben bu silah uhsatıyla eğliyeti bir türlu 365 tamı tamına taşıyamıyorum ama iş kaçak oldumu her turlu 18 senedir taşıyorum nasıl olucak bu iş bilmiyorum.... ::smiley: yanlız silah taşıma ruhsatını alamıcam hemde hiç ama 2 sene sonra eğliyet gelir oda en fazla 4-5 ay durur busefer 5 seneliğine gider ne yapalım alıyoruz veriyoruz devlete can veriyoruz buda benim ve bizim gibilerin kısmeti bakalım kim bıkıcak ....... ;D ;D ;D

geçmiş olsun abi :smiley: bizimde güzel bi gezi planımız vardı ama sen şimdi katılamassın da ehliyetin yok ;D ;D

konuralp_niva' Alıntı:
geçmiş olsun abi :smiley: bizimde güzel bi gezi planımız vardı ama sen şimdi katılamassın da ehliyetin yok ;D ;D
konurcum siz bi etkinliğe karar verin benim ne yapıcağım belli olmaz ben eğliyetli gezemiyorum onun için alıştık artık ama şunun biliyorum eğliyetsiz ve uykusuz antalyaya gidip dönmüştüm 1100 km ama çekirge işte 2-3 zıplıyor nabarsın ama sen zıpla çekirge yaşın genç . ;D ;D ;D ;D ;D ve etkinliğe iş durumu izin verirse devlet işleri önemli değil biraz arpa oldummu en kıral eğliyet senin yani gelememem için çok sorun yok biraz pişmek lazım bu işlerde aracı eğliyet değil ben kullanıyorum sonuçta konurcum he biraz cesaret lazım tabi varsa sorunun yok demektir. ;D ;D :D bunları bi kenera not et kötü abi nasihatı ama bendende bukadar ne yapimmmmmmmmmmm. ;) :D ;D ;D ;D ;D ;D
benim dediğimi yap ama peşimden gelme çin ata sözü.

Baran 54' Alıntı:
konurcum siz bi etkinliğe karar verin benim ne yapıcağım belli olmaz ben eğliyetli gezemiyorum onun için alıştık artık ama şunun biliyorum eğliyetsiz ve uykusuz antalyaya gidip dönmüştüm 1100 km ama çekirge işte 2-3 zıplıyor nabarsın ama sen zıpla çekirge yaşın genç . ;D ;D ;D ;D ;D ve etkinliğe iş durumu izin verirse devlet işleri önemli değil biraz arpa oldummu en kıral eğliyet senin yani gelememem için çok sorun yok biraz pişmek lazım bu işlerde aracı eğliyet değil ben kullanıyorum sonuçta konurcum he biraz cesaret lazım tabi varsa sorunun yok demektir. ;D ;D :D bunları bi kenera not et kötü abi nasihatı ama bendende bukadar ne yapimmmmmmmmmmm. ;) :D ;D ;D ;D ;D ;D
benim dediğimi yap ama peşimden gelme çin ata sözü.

abi sendekide harbi cesaret yani :D :D

konuralp_niva' Alıntı:
abi sendekide harbi cesaret yani :D :D
yapaıcak bişi yok ama onlar yeni görevliler yetiştirirken biz boş durmuyoruz yeni elemanlar yetiştiriyoruz ama resimleri yüklemek istemiyorunm şimdi konur . onun için benim dediğimi yep ama yaptığımı yapma yine çin ata sözüne geldik....

selam sakarya. baran kardeş geçmiş olsun.seni akıllanman için sinanbeye havale ediyorum.artık kulakmı çeker,nasihatmı verir bilemem.

Baran 54' Alıntı:
kankamm geçmiş olsun yaa :( vardır bir hayır diyelim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR