Arama sonuçlarınız

1. K

Kartepe Hakkında?

Ynt: Kartepe Hakkında? Yarım bardak diyemeyiz çünkü ortada biten bir proje yok. Daha yeni yeni yapılan bir proje var. Ve o bardak yavaş yavaş doluyor. Çok basit bir soru soruyorum ben.. Bugün de dahil olmak üzere niçin Kartepe'de bir tane bile kamp alanı, pansiyon yok ? Yapılacak, yapılıyor...

2. K

Sandal ve uygun motor seçimi

Ynt: Sandal ve uygun motor seçimi Aslına bakarsanız mekanik herhangi birşey alacaksam yaptığım ilk iş tamircilere uğrayıp danışmak olur. Ama nedense bu motor işini ben epey hafife aldım sanırım, şimdi onun sıkıntısını yaşıyorum. "Alt tarafı pervane" demekle olmuyor. Çok doğru söylüyorsunuz...
  3. K

Kartepe Hakkında?

Ynt: Kartepe Hakkında? Konuya ÇOK hatalı yaklaşıyorsunuz. Eğer Kartepe konusunu siyasi boyuta taşıyacaksanız o zaman en baştan yani "Cahit Çağlar ve Uludağ" konusundan başlamanız gerekir ve çok güzel melodramik bir belgesel olur Keltepe'den Kartepe'ye.... Bu belgesel içinde, - 70 li...

4. K

Ynt: Sandal ve uygun motor seçimi Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Tohatsu konusunu araştırıyorum. Epey bilgi var :-) Seagull'da ilan da yazan "Denizde daha dayanıklı olmaları" konusundan etkilenmiştim ama bunun bir de görünmeyen yüzü yani yedek parça bulunabilirliği sorunu var. Bu konu...
  5. K

Ynt: Sandal ve uygun motor seçimi Çok teşekkürler arkadaşlar, Söyledikleriniz gerçekten çok mantıklı. Ben olayı bu açıdan düşünmemiştim. Her türlü hava şartı var. Denizin şakası olmaz. Ben motor konusunu daha detaylı bir şekilde araştırayım. Tekrar teşekkür ederim.

6. K

Arkadaşlar, Özellikle denizde kullanılmak üzere, (ara sıra gölde de olabilir) Fiberglass 2.5 metre sandal için motor tavsiye edebilir misiniz ? Daha net bir şekilde sorayım, ilandaki motoru (4 hp Seagull Deniz MOTORU) denizde deneyen var mı ...

7. K

Mountainbiker's Photos ILGINIZI CEKIYOR mu?

Ynt: Mountainbiker's Photos ILGINIZI CEKIYOR mu? Aslında bazı imkanlar var. Örneğin Avrupa Birliği Projeleri. Bu konuda çok güzel bir proje çalışması yapılabilir ve hatırı sayılır şekilde destek alırsınız. Uluslararası projeler bunlar. Şubat ayındaki başvuruları kaçırmayın. Ayrıntılı bilgi...
  8. K

Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz???

Ynt: Defender 110 un şasesini 90 a nasıl çeviririz??? Peki 5 kapı defender 110" ile, 3 kapı Series 109" arasındaki ebat farkı nedir ? Teşekkürler
  9. K

4x2 - Arazi vitesli Series

Ynt: 4x2 - Arazi vitesli Series Son sorunuzun cevabı Bu arada aracınız da çok güzelmiş, Maşallah.. :-) Harika görünüyor..

10. K

Ynt: 4x2 - Arazi vitesli Series Ben sorunuzun cevabını not almıştım daha önceki mesajlardan, Ayrıntılı bilgi için Series III Arazi Vitesi Konumları http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63893.10

11. K

Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları

Ynt: Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları Çok teşekkürler. Önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Mekanik bir uygulamadan daha bahsediliyordu direksiyonu yumuşatmak için. Yine Defender başlığı altında Barış'ın mesajlarından birinde. Ama mesajlar o kadar karışı halde ki bulamıyorum...
  12. K

Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları

Ynt: Series'ler için Hidrolik Direksiyon Uygulamaları Hidrolik Direksiyon konusunda Barış'ın yazdığı bir mesaj vardı, bulamadım. Özellikle karda ve çamurda çok tehlikeli olabileceğini söylemişti. Mantık olarak düşünüldüğünde arazi için üretilmiş bir series e asfalt için hidrolik taktırmak...

13. K

Gerçek bir klasik.

Ynt: Gerçek bir klasik. Çok güzel bir yazı ayrıca 2 yıl içinde forumda "frenleri kötü, yavaş, hantal, yorucu " özelliklerin hepsi kaldırılmış :-)
  14. K

Series ve offroad

Ynt: Series ve offroad ++++ Takip
  15. K

Land Rover Series III

Harika bir yazı, çok güzel fotoğraflar... Yapan yapıyor arkadaş işte yani ortada herşey. Saygı duymamak elde değil. Helal olsun....

16. K

Ynt: 4x2 - Arazi vitesli Series Evet haklısınız, forum mesajlarındaki satır aralarında cevaplar var ama hemen bulmak zor oluyor tabii. Farklı başlıklar içinde konuşulan binlerce konu var. Neyse cevabı buldum başlık ise " Parça Değişimi Hakkında Bir Video" :-) Read more...
  17. K

Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ...

Ynt: Kullandığınız bisiklet modelleri , Artıları , Eksileri ... Peugeot Mosrique Ben herşeyinden fazlasıyla memnunum.
  18. K

Bazı seriesler 4x2 ve H/L arazi vitesi var. Bunlar hangi yılın ya da üretimin modellidir ? Hiçbir yerde net bir bilgi bulamadım. Teşekkürler.

19. K

bu araçlar defender mı series mi ?

Ynt: bu araçlar defender mı series mi ? Çok çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Forum bütün bilgileri içeriyor gerçi, okudukça öğreniyorum. Tek sorun binlerce mesaj arasından tek tek ayıklamak gerekiyor. Series'ler çok güzel ama daha profesyonel işi. Motordan şasi ye anlamak söküp...
  20. K

bu araçlar defender mı series mi ?

Ynt: bu araçlar defender mı series mi ? Çok teşekkür ederim Tarık Bey, bilgilendirme için ayrıca teşekkürler. :-) öğrenmeye çalışan biri için bu ilanlar tamamen bir kabus haline dönüşüyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri