Arama sonuçlarınız

1. gezgör

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Tesekkürler Enver bey ve Ercüment bey,Son günlerde gezenbilire girmek bir hayli zorlasti. Enver bey gördügüm kadariyla bu cadde Kenedi caddesi oluyor.Dogrumu? Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle.

2. gezgör

İstanbul'da Karavan Parkı

Ynt: İstanbul'da Karavan Parkı Merhabalar,Istanbuldaki bu Parkin acik Adresini yazabirmisiniz.Tesekkürler.
  3. gezgör

19 Mayıs Gençlik Bayramı Kampımız

Ynt: 19 Mayıs Gençlik Bayramı Kampımız Merhabalar, Elinize saglik,Fotograflarda gelince dahada bir güzel olmus. :) Güzel ve saglikli geziler dilegiyle.

4. gezgör

Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..? Mit dem Wohnmobil in Griechenland unterwegs Yüklemede promlem var ama oldu.
  5. gezgör

Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..?

Ynt: Çekme Karavanla Avrupa Gezisi İçin Rota Tavsiyeleriz..? Merhaba Mustafa bey,bir de Yunanistan icin buraya bakin Almanca fakar tercüme edbilirseniz faydali bir site. griechenland wohnmobil Selamlar

6. gezgör

Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi

Ynt: Uludağ KKD Nilüfer-Misi Köyü Kamp Alanı-Gölyazı-Trilye (Zeytinbağı) Gezisi Payalasim icin cok tesekkürler.Harika fotograflar ve Güzel bir anlatim. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle. :)

7. gezgör

Hedefimiz Kapıdağı Yarımadası (21 - 23 Nisan 2012)

Ynt: Hedefimiz Kapıdağı Yarımadası (21 - 23 Nisan 2012) Harika bir Doga Güzel bir grup daha ne istenirki, Doldur depoyu düs yollara.Bizleri bekleyen cok yerler var Gezelim görelim diye.Hepinize cok tesekkürler paylasim icin. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle :)
  8. gezgör

Frig Vadisi Turumuz (27 Nisan - 02 Mayıs 2012)

Ynt: Frig Vadisi Turumuz (27 Nisan - 02 Mayıs 2012) Paylasim icin cok tesekkürler Bülent bey ,Fotograflar ve anlatim süper.Tavsiyeler daha bir iyi :) Gezilerimizde uygulamaya calisiriz. Saglikli ve Güzel geziler dilegiyle
  9. gezgör

Kısa Geziler; Akhisar - Kınık "Yunt Dağı Üzerinden" (6 Ağustos 2007)

Ynt: Kısa Geziler; Akhisar - Kınık "Yunt Dağı Üzerinden" (6 Ağustos 2007) Merhaba Cavit bey, cok güzel Fotograflar ve anlatim.Paylasim icin tesekkürler.Tarihi binalarin bakimsizligina insan icerlemeden edemiyor.Tabi bunda Maddiyatinda rolü büyük. Saglikli ve güzel geziler dilegiyle.

10. gezgör

Bu hafta sonu uzaklardan bir misafirimiz vardı

Ynt: Bu hafta sonu uzaklardan bir misafirimiz vardı Merhaba mustafa bey,Teklif icin tesekkürler nasip diyelim.Isvicreye gelirseniz sizide bekleriz. :)

11. gezgör

CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA

Ynt: CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA Güzel ve Saglikli geziler dilegiyle.
  12. gezgör

Defender 130 Alkovenli Karavan Yollarda II

Paylasim icin cok tesekkürler,Güzel Fotograflar ve anlatim icin. :) Güzel ve Saglikli geziler dilegiyle.

13. gezgör

Yol arkadaşım YILKI ile gezilerim(Tanju Çallı-tango)

Ynt: Yol arkadaşım YILKI ile gezilerim(Tanju Çallı-tango) Cok güzel kareler ve güzel bir Gezi,Paylasim icin cok tesekkürler. :) Saglikli ve güzel geziler dilegiyle.
  14. gezgör

Bu hafta sonu uzaklardan bir misafirimiz vardı

Ynt: Bu hafta sonu uzaklardan bir misafirimiz vardı Cok güzel bir Misafirlik,Teknigin bu tarafi güzel hic birbirini tanimayan Insanlar bir biriyle Arkadas oluyorlar ve bir yerlerde karsilasa biliyorsunuz ve güzel Dostluk basliyor. :) Güzel ve Saglikli geziler dilegiyle.
  15. gezgör

Lale zamanı kısa bir Emirgan gezisi.

Ynt: Lale zamanı kısa bir Emirgan gezisi. Tek kelimeyle harika cok güzel bir park,Paylasim icin tesekkürle.Ayrica merak ettim Laleleri kendimiz mi üretiyoruz ,yoksa Yurt disindanmi geliyor? Güzel ve Saglikli geziler dilegiyle.

16. gezgör

Sonun da bitti.

Ynt: Sonun da bitti. Karavaninizi Güzel gezilerde kullani.Hayirli olsun. Güzel ve Saglikli geziler dilegiyle.
  17. gezgör

Benim Kamp Aracım ''Tralleis''

Ynt: Benim Kamp Aracım ''Tralleis'' Merhaba Hasmet bey ,Haydi hayirlisi baslamak bitirmenin yarisidir.Artik Tatil hayelleri kurmaya baslarsiniz.Insan araci gelene kadar devamli beyninde cesitli projelerle meskul oluyor. :) Geldikten sonrada ugrasida bitmiyor. Denizlinin neresindensiniz? Bende...
  18. gezgör

Alcoven mi ? Camper mi ?

Ynt: Alcoven mi ? Camper mi ? Merhabalar.Benim tecrübeme göre Alkovan.Her an hazir olan bir yatak,Cocuklar gelmese dahi bir kisi yattiginda diger kisi oturup Kitabini,Gazetesini okuya bilir.Yagmurlu bir havada icinin genis olmasi ayri bir avantaj,isteyen kendi kösesine cekilebilir.Artisi eksisi...

19. gezgör

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Solarinizi Gülegüle kullanin,cok faydasini göreceksiniz. Selamlar.
  20. gezgör

BURSA-TİRİLYE-MUDANYA-ARMUTLU..Mini tur

Ynt: BURSA-TİRİLYE-MUDANYA-ARMUTLU..Mini tur Tesekkürler Yasar bey, ne Güzel Türkiyedeki Arkadaslarimizda cevredeki sehirleri tanitinca bizimde tanima imkanimiz oluyor cok Tesekkürler.Devamini diliyoruz. Güzel ve Saglikli geziler dilegiyle.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri