dağ çiçeği' Alıntı:Nerdeyse o kadar çok lale bekçisi vardı ki , lalelere belli mesafeden fazla yaklaşanları uyarıyorlardı
Doğru, aklıma gelmemişti ama böyle ilginç türlerin bulunduğu bir yerde bekçi olmasa bir tane bırakmazlar. ;Dberkcantp' Alıntı:Nasıl beklemesinler, burda dikkatimi çekti, bayanların 3'er 5'er kökünden çıkartıp, çantaya koyuyorlar.
fsirin' Alıntı:En son Nermin'in kekini yedik.
Yılda bir defa buraya gidiyoruz.
Bir kısa gezi de böyle bitmiş oldu.
Fotoğraf makinası Gökhan'ın gezide bol bol fotoğraf çektiler bildiğim kadarıyla da memnunlar.off road runner' Alıntı:Alakasız olacak ama, elinizde fuji fotoğraf makinası gördüm. Ben de Fuji S4000 almayı düşünüyorum. Gezenbilirde de sordum ama kimseden bilgi alamadım. Sizinkinin modeli ne, makinadan memnunmusunuz, servise işiniz düştümü ve şayet düştüyse servisten memnunmusunuz. Cevaplarsanız sevinirim.
fsirin' Alıntı:Fotoğraf makinası Gökhan'ın gezide bol bol fotoğraf çektiler bildiğim kadarıyla da memnunlar.
off road runner' Alıntı:Alakasız olacak ama, elinizde fuji fotoğraf makinası gördüm. Ben de Fuji S4000 almayı düşünüyorum. Gezenbilirde de sordum ama kimseden bilgi alamadım. Sizinkinin modeli ne, makinadan memnunmusunuz, servise işiniz düştümü ve şayet düştüyse servisten memnunmusunuz. Cevaplarsanız sevinirim.
Eskiden Hollanda'dan geliyormuş ama artık Konya Çumra'da ve İstanbul Silivri'de yetiştiriliyormuş. Parktaki satış yerinde gayet uygun fiyatlarla saksıda satışı vardı.gezgör' Alıntı:Tek kelimeyle harika cok güzel bir park,Paylasim icin tesekkürle.Ayrica merak ettim Laleleri kendimiz mi üretiyoruz ,yoksa Yurt disindanmi geliyor?
Güzel ve Saglikli geziler dilegiyle.
toffy' Alıntı:Makina fuji s 2950, forumlarda kısa bir araştırma sonrası amatör kullanım için aldım,memnunum (tabi ki memnunuyet kişiye göre
değişebilir),henüz servislik bir olayı olmadığı için o konu da bir şey diyemeyeceğim, benim aramalarımda en uygun fiyatlı yer hepsiburada
idi.Sizin bahsettiğiniz biraz daha profesyonel bir makina , geçiş dönemi için kullanacaksanız s 2950 derim.Saygılar.
Bende 2960 modeli var, bilginiz olsun, Fuji makinaların hepsinde mavi hakimiyeti vardır.off road runner' Alıntı:Ben de Fuji S4000 almayı düşünüyorum. Gezenbilirde de sordum ama kimseden bilgi alamadım. Sizinkinin modeli ne, makinadan memnunmusunuz, servise işiniz düştümü ve şayet düştüyse servisten memnunmusunuz. Cevaplarsanız sevinirim.