Lale zamanı kısa bir Emirgan gezisi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,699
Ynt: Lale zamanı kısa bir Emirgan gezisi.

Hepsi de çok güzel...
Çiçekler, kahvaltı keyfi, anı yaşamanın mutluluğu...
Teşekkürler :smiley:

Etiketler

Laleler ve keşif ekibi gerçekten iyiydi

Laleyi ekenlere , bakanlara teşekkür ederiz .

Nerdeyse o kadar çok lale bekçisi vardı ki , lalelere belli mesafeden fazla yaklaşanları uyarıyorlardı

güzel bir gündü. Havuz başı manzaraları, müziği , güzel lale manzaraları,

görmeyenlere öneririz

berkcantp' Alıntı:
Nasıl beklemesinler, burda dikkatimi çekti, bayanların 3'er 5'er kökünden çıkartıp, çantaya koyuyorlar.
Doğru, aklıma gelmemişti ama böyle ilginç türlerin bulunduğu bir yerde bekçi olmasa bir tane bırakmazlar. ;D

fsirin' Alıntı:
En son Nermin'in kekini yedik.
Yılda bir defa buraya gidiyoruz.
Bir kısa gezi de böyle bitmiş oldu.

Alakasız olacak ama, elinizde fuji fotoğraf makinası gördüm. Ben de Fuji S4000 almayı düşünüyorum. Gezenbilirde de sordum ama kimseden bilgi alamadım. Sizinkinin modeli ne, makinadan memnunmusunuz, servise işiniz düştümü ve şayet düştüyse servisten memnunmusunuz. Cevaplarsanız sevinirim.

off road runner' Alıntı:
Alakasız olacak ama, elinizde fuji fotoğraf makinası gördüm. Ben de Fuji S4000 almayı düşünüyorum. Gezenbilirde de sordum ama kimseden bilgi alamadım. Sizinkinin modeli ne, makinadan memnunmusunuz, servise işiniz düştümü ve şayet düştüyse servisten memnunmusunuz. Cevaplarsanız sevinirim.
Fotoğraf makinası Gökhan'ın gezide bol bol fotoğraf çektiler bildiğim kadarıyla da memnunlar. :smiley:

off road runner' Alıntı:

Makina fuji s 2950, forumlarda kısa bir araştırma sonrası amatör kullanım için aldım,memnunum (tabi ki memnunuyet kişiye göre

değişebilir),henüz servislik bir olayı olmadığı için o konu da bir şey diyemeyeceğim, benim aramalarımda en uygun fiyatlı yer hepsiburada

idi.Sizin bahsettiğiniz biraz daha profesyonel bir makina , geçiş dönemi için kullanacaksanız s 2950 derim.Saygılar.

Tek kelimeyle harika cok güzel bir park,Paylasim icin tesekkürle.Ayrica merak ettim Laleleri kendimiz mi üretiyoruz ,yoksa Yurt disindanmi geliyor?

Güzel ve Saglikli geziler dilegiyle.

gezgör' Alıntı:
Tek kelimeyle harika cok güzel bir park,Paylasim icin tesekkürle.Ayrica merak ettim Laleleri kendimiz mi üretiyoruz ,yoksa Yurt disindanmi geliyor?

Güzel ve Saglikli geziler dilegiyle.
Eskiden Hollanda'dan geliyormuş ama artık Konya Çumra'da ve İstanbul Silivri'de yetiştiriliyormuş. Parktaki satış yerinde gayet uygun fiyatlarla saksıda satışı vardı.

toffy' Alıntı:
Makina fuji s 2950, forumlarda kısa bir araştırma sonrası amatör kullanım için aldım,memnunum (tabi ki memnunuyet kişiye göre

değişebilir),henüz servislik bir olayı olmadığı için o konu da bir şey diyemeyeceğim, benim aramalarımda en uygun fiyatlı yer hepsiburada

idi.Sizin bahsettiğiniz biraz daha profesyonel bir makina , geçiş dönemi için kullanacaksanız s 2950 derim.Saygılar.

Ben daha fazla zoom yapabildiği için S4000 düşünmüştüm. Bildiğim kadar iki makina arasındaki tek fark zoom. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

off road runner' Alıntı:
Ben de Fuji S4000 almayı düşünüyorum. Gezenbilirde de sordum ama kimseden bilgi alamadım. Sizinkinin modeli ne, makinadan memnunmusunuz, servise işiniz düştümü ve şayet düştüyse servisten memnunmusunuz. Cevaplarsanız sevinirim.
Bende 2960 modeli var, bilginiz olsun, Fuji makinaların hepsinde mavi hakimiyeti vardır.

Ferhat'ın çektiği fotoğraflardan etkilenip bu gün ailecek Emirgan'a gittik. Sabah 9.30 da orada olmamıza rağmen otopark dolduğundan arabayla girişe kapatmışlar. Mecburen İstinye'de park edip yürüyerek Emirgan'a çıktık. Sabahın köründe Emirgan dolmuş. Yanımızda götürdüklerimizi boş bulduğumuz bir masada yiyerek kahvaltımızı yaptık. Maalesef Ferhat'ın fotoğraflarındaki laleleri göremedik :( Laleler yapraklarını dökmüş, sağlam kalanlar da boynunu bükmüşdü. Lale çok güzel bir çiçek ama ömrü çok kısa. Görebilmek için çok acele etmek lazım. Emirgan'da uzun bir yürüyüşden sonra Sakıp Sabancı Müzesine gittik. "Rembrandt ve Çağdaşları" sergisini gezdik. Çok etkileyiciydi. Resim sanatını sevenlerin kaçırmaması gereken bir sergi. Hatta ilgili olmayanları bile büyüleyecek güzellikte tablolar var. Sergide neredeyse 3 saatimizi geçirmişiz. Boğazda güzel bir öğlen yemeğinden sonra İstinye'de ki bir aile dostumuzu ziyaret ettik. Sonrada eve dönüş için yola koyulduk. Güzel bir gün geçirmiş olduk.

Merhaba Hakan, kusura bakma mesajı yeni farkettim. Park popüler bir yer Sabah epeyce erken gitmek gerekiyor. Saat 9 sonrasında hızlı bir şekilde park otoparkı doluyor. Onun için biz kahvaltı etmeden gittik. Biz oraya ulaştıktan bir saat kadar sonra girişi kapatmışlardı. :-\
Laleler ne yazık ki çok kısa ömürlü bitkiler bir iki haftalık bir sürede soluyorlar. Zamanını kollamak gerekiyor. Yetişememenize üzüldüm. Artık kısmet seneye. :smiley:
Murtaza ile birlikte mi gittin. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri